Şimdi Ara

Disney Plus: Aynı anda 4 kişi kullanabilecek, 4K için ekstra ücret yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Disney'in önümüzdeki aylarda resmen piyasaya sürmeye hazırlandığı dijital yayın platformu Disney+ için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu hafta sonu düzenlenen D23 etkinliğinde bazı açıklamalar yapan şirket, Disney Plus'ın aynı anda dört farklı cihazda kullanılabileceğini ve 4K için de ekstra herhangi ücret ödenmeyeceğini söyledi. 6,99 dolarlık standart aboneliğe tüm özellikler dahil olacak.



    Disney Plus şu anda rekabetçi fiyat politikasıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Burada hemen bir karşılaştırma yapacak olursak Netflix'in ABD fiyatları standart üyelik için 9 dolar, HD üyelik için (iki farklı cihaz) 13 dolar, 4K içinse (dört farklı cihaz) 16 dolar şeklinde. Disney Plus ise 7 dolarlık fiyatıyla hem 4K görüntü kalitesi hem de dört farklı cihazdan kullanabilme imkanı vaadediyor. Disney ayrıca kullanıcıların yedi farklı profil oluşturabileceğini de söyledi.



    Ayrıca Bkz.Disney Plus, ilk gününde 'yüzlerce film ve dizi' içeriğine sahip olacak

    Türkiye'de yayınlanacak mı?




    Disney+ yakın bir zamanda resmen Türkiye'ye de gelecek ancak kesin yayın tarihi henüz belli değil. Disney+'ın şu anda tamamıyla Türkçe bir sayfası bulunuyor. Geçtiğimiz ay konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Disney, en geç iki yıl içerisinde servisi tüm dünyada yayınlamayı planladıklarını söylemişti.



    Disney Plus'ın Türkiye'de hangi fiyatla çıkış yapacağı konusunda şu an için resmi bir şey yok. Türkiye'ye özel bir fiyat politikası izlenmesi durumunda Disney, orijinal içerikleriyle birlikte ülkemizde önemli bir başarı yakalayabilir.



     



  • Türkiye’ye özel bi fiyat politikası izlemesi gereken uçuk bir fiyatı yok. 7 dolar bizim ülkemizde bile 4kişi girecekler için kabul edilir bi rakam ha ama daha uygun fiyatla gelirse de de get demeyiz;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de 20 TL falan olsa süper olur. İçerik kütüphanesi de ABD'yle aynı olacak şekilde tabi.

  • 7 dolara netflix ten yarıdanda ucuz, marvelde kendinde, 7 farklı profile izin veriyor, her yönden netflixten ileride gelicek. disney piyasayı silip süpürmeye geliyor anlaşılan.

  • Zaten 4K için ekstra ücret ödemek saçma. Netflix bu durumda disney+, apple tv+, amazon prime arasında 4K için en pahalısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki içerikler çok bölünecek ama rekabet iyi bir şey görüldüğü üzere. Üstelik daha fazla içerik üretilecek gelecek inanılmaz olacak herkes kendime uygun bir sürü içerik bulacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rip Netflix...

    Zaten hiçbir şey vaadetmeyen boş LGBT soslu dizileri vardı beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disneyin kendi yapımlarının tarzını çok beğenmiyorum ama Türkiye içeriği umarım zengin olur. Netflix gibi içi boş olmaz. Ayrıca sabsürden dünyada en az etkilenecek firma Disney olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf Nat Geo ve biraz da Pixar için Disney+'ı bekliyorum. Biran önce gelmeleri dileğiyle.

  • Keşke Netflix de tek fiyattan sunsa bunları

  • Netflix gibi plartformlar çoğalıyor anlaşılan neyseki torrent her zaman emrim de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    Netflix gibi plartformlar çoğalıyor anlaşılan neyseki torrent her zaman emrim de
    Gidip fırından ekmek çal desem yapmazsın. Ama torrent ile korsan içerik indirmek de hırsızlıktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki eski tüm çizgi filmleri de yüklerse mükemmel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Onu milleti plartform çıkartarak durmadan soyan hırsızlara söyle bana diyil sanki kendiniz bişiy çekmiyorsunuz internet den

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deswaaa

    Onu milleti plartform çıkartarak durmadan soyan hırsızlara söyle bana diyil sanki kendiniz bişiy çekmiyorsunuz internet den
    Kimsenin kimseyi soydugu yok. Bir ürün sunuluyor ve onun karşılığında doğal olarak para talep ediliyor. Hayrına çekmiyorlar bu dizi filmleri.
    Ben de eskiden çok şey indirdim torrentten. Ama artık yapmamaya çalışıyorum. Gücümün yettiği kadar hakkını vermeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney son 10-15 yıldır , çocuklar ve aptallar da izlesin , daha çok para kazanayım diye elinde ki her şeyin içine etti.

  • 4K bir cihazım yok, açıkçası olsa bile onu stream edecek bir internetim de yok. Bilgisayardan upload yaparken bağlı tüm cihazlar kbps modem bağlantısı gibi çalışmaya başlıyor... Rekabetçi bir fiyatla bizim pazara da girerse Netflix'i zorlar. Apple kapalı platform olması sebebiyle pek zorlayamadı bence; netflix risk olarak görmedi açıkçası, Disney öyle gelmiyor ama.

  • Üstte bir arkadaş her yönden netflixten ileride gelicek disney piyasayı silip süpürmeye geliyor anlaşılan gibi bir cümle kurmuş. Bu tür düşünceleri olanlar yanılıyorlar. Önemli olan diğer bir konu platformun kalitesi olacak. Mesela video playerı, stabilitesi, kullanım kolaylığı, her platforma uygulama desteği vs. Mesela Netflix şu anda eski cihazlarda bile sorunsuz çalışıyor. Disney+ için bu geçerli olmayacak. Disney ve Warner Bros. şu anda Netflix'e içerik satmaya devam ediyor. Bir sürü yeni içerik görüyorum. Kendi platformlarını çıkartacaklar fakat içerik satıyorlar. Bir ara Friends dizisi Netflix'ten kaldırıldı gibi haberler vardı. Daha bu ay Netflix US'de gördüm. Dünyada medya çöptü daha da çöp oldu. Disney+ öyle bir abartıldı ki, konu hakkında bilgisi olmayan insanlar maalesef her yazılana, çizilene kanıyorlar. Medyada artık hep abartı ve yalan haberler kaynıyor. Disney'in yaptığı iş Netflix'i bitirmeye çalışmak değil. Kendi yolunda ilerlemek. Marvel sevenler, Star Wars sevenler, NatGeo sevenler için bir platform işte. Seven abone olur. Netflix ileride güç kaybeder mi, bence kaybeder. Fakat bu Disney+ olsa da olmasa da gerçekleşece bir olay. Kendi hatalarından dolayı... Netflix, Disney ve WarnerBros. tam gaz devam ediyorlar. Netflix hala yeni/eski Disney içerikleri kaynıyor.
  • Sony de bir tane açsın, warner bros da açsın, bizde her bir film için ayrı bir abonelik açalım çok güzel

  • disney ne işin var türkiyede. sansür yersin. yurtdışından tr altyazılı yayınla yeter

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.