Şimdi Ara

XIII Remake İlk Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncı Microids ve geliştirici PlayMagic, orijinali 2003 yılında çıkış yapan cel-shaded grafiklere sahip birinci şahıs nişancı oyunu XIII'ün remake versiyonu için ilk ekran görüntülerini paylaştı.
     
     
     
     
     
     
    XIII Remake 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Mac için çıkacak.
     
    Oyun hakkında:
     

    XIII, hafızasını kaybeden ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı öldürmekle suçlanan yetenekli asker «Thirteen» olarak oynadığınız bir birinci şahıs nişancı oyunu. Yaralı ve hafızanızı kaybetmiş olarak Brighton Plajı'nda uyanıyorsunuz ve tek ipucu küçük bir anahtar ve köprücük kemiğinizdeki «XIII» dövmesi. Bu andan itibaren artık işiniz 34 seviyeden oluşan solo campaign modunda cevaplar aramak. Endişelenmeyin, yol boyunca uygun silah cephanesini bulacaksınız.
     
    PlayMagic "orijinal XIII'ün inanılmaz görünümü ve hissine sadık kalarak grafikleri, sesi ve animasyonları modernize etmeyi" ve "oynanış mekaniğini oyunun orijinal ruhunu yansıtacak şekilde modernize etmeyi" amaçlıyor.









  • İkinci görseldeki gibi aşırı boş mekan olmazsa ne yapalım deyip bu saçma grafik tarzına dayanıp bu oyun oynanabilir kanımca. Da kötü aga artık şu cel shadin mi artık neyse ondan ve piksel grafik oyunlardan cidden vazgeçmeleri gerek. Artık hiç ama hiç olmuyor.
  • İlk oyuna göre fazla gerçekçi olmuş. İlk oyun çizgi roman gibiydi çocukken oynardım
  • bu oyun var ya bu oyun ilk olarak telefon versiyonunu gördükten 1-2 yıl sonra pc de olduğunu öğrenince çılgınlar gibi deliye dönmüştüm , Oyun çizgiroman havasında grafikleri vardı şimdi ise daha gerçekçiliğe gitmişler gibi duruyor. Sabırsızlıkla beklemekteyim abartı fiyattan çıkmasında :]

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.