bence güzel bir tv ye sahibiz izmit çarşı başka bir marka alsaydık onun da eksileri artıları olacaktı ozamanda keşke diyebilirdik lcd içinde bir anlık bakmayla birşey e kara veremeyiz onada uzun bir süre baktıktan sonra nerde benim plazmam deriz biz insanlar doyumsusuz saygılar
@Salih70 aslında bu konuda haklısın dostum. ya dedigim gibi canımı sıkan tek bi konu o yani onun harici fazla bi sıkıntım yok plazmadan.
@B.R.S yarım saat 45 dakkia izle illaki kalıyo logolar bunlarda ekran yanıgı koruması var ordan kalkıyo dostum tüm ekranı beyaz yapıp yarım saat beklettiginde hiç bişe kalmıyor ekranda yada piksel kaydırma diye özellik var onlada kalkıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 13 Temmuz 2007; 10:06:48 >
Bende uzun araştırmalardan sonra c91 aldım ve bir problem haricinde genel olarak memnunum cihazdan.
Herhangi bir kanalı izlerken kendiliğinden tv kapanıp kapanıp açılıyor harici 1 yazısı geliyor ve devam ediyor yayına bu bazen üst üste 3-4 defa oluyor ve belli sıklıklarla devam ediyor.
Tabi bu plasmadanmı kaynaklanıyor tam bilmiyorum ama next uydudan olabilir die servisi aradım tv den olabilceni söylediler.
Bu sorunla karşılaşan oldumu ne yapmak gerekiyor ?_
boyle bı sorun daha once de bı arkadasa oldu o da yazmıstı cvp olarak asırı sıcaklık denmişti ama sen yınede bı servısı ara sor
quote:
Orjinalden alıntı: muziooo
Bende uzun araştırmalardan sonra c91 aldım ve bir problem haricinde genel olarak memnunum cihazdan.
Herhangi bir kanalı izlerken kendiliğinden tv kapanıp kapanıp açılıyor harici 1 yazısı geliyor ve devam ediyor yayına bu bazen üst üste 3-4 defa oluyor ve belli sıklıklarla devam ediyor.
Tabi bu plasmadanmı kaynaklanıyor tam bilmiyorum ama next uydudan olabilir die servisi aradım tv den olabilceni söylediler.
Bu sorunla karşılaşan oldumu ne yapmak gerekiyor ?_
Televizyonun kendiliğinden açılıp kapanmasının görüntü kaynağı ile ilgili olabileceğini sanmıyorum muzio, zaman geçirmeden servisi aramanda fayda var derim. Selamlar...
Televizyonun kendiliğinden açılıp kapanmasının görüntü kaynağı ile ilgili olabileceğini sanmıyorum muzio, zaman geçirmeden servisi aramanda fayda var derim. Selamlar...
Anadolu yakasında başarı online dan ürünü aldım ve kendilerini 3 gündür aramama rağmen bana geri dönmediler hala bekliyorum.
Next uydu servisi ile görüştüm eğer uyduda problem olsa sinyal yok hatası vericeni tv den kaynaklanabiliceni yada kablolardan olabilceni söylediler, 2 farklı scart dan bağlantıyı denedim aynı problem devam ediyor. Samsung servis gelirse sonuca ulaşırız herhalde.
arkadaslar.. 42q91 i almayi dusunuyorum.. fakat tek bir endisem var.. biizim evde gunduz benim ufaklik dolayisiyla 5-6 saat bazen hic degismeden baby tv acik oldugu oluyor... sanirim bu durumda hangi plazma olursa olsun burn in kacinilmaz olur?? ama acaba bu kalici olurmu? yoksa bu samsung daki beyaz ekran ozellligi filan bunu temizleyebilirmi?.. hic bu sekilde uzun sureli bir deneyim yasayan oöldumu icinizde?
Bu tvler henüz çok yeni böyle bir problem yakın zamanda zor ama genelde satın alırken sorduğumuzda bu problemin ortadan kalktığı ama yarın olursa şikayet bidirirsekte bize aynen şöyle derler ya öylemi ama sende 5-6 saat fazla şansını zorlama
tv menüsünden giriyosun dostum. menu ye gir en soldaki simgelerden en alttakinin bi üstekine gir ekran yanığı koruması var oraya girdigin zaman cıkıyor zaten koruma yöntemleri.. tümü beyaz var oda etkili bi 20 dakka durdugu zaman tertemiz yapıyor ekranı birde piksel kaydırma var gir görürsün zaten hadi kolay gelsin.