yanlış yazmışlardır öyle olsa devrim olur hiç kimse başka plazma almaz
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
herkese selamlar tcüneyt arkadasla sanrınım aynı kaderi yasıyoruz suan bende 42a451 alanlardanım ve suan için maaşallah bi sorun çıkmadı. yetkili servisi bulundugum sehirdeki saolsun cok ilgili ve alakalıydı ona ayrıca teşekkur ediyorum. ürünün resimlerini bende cekip yollarım. bu ürünü alan arkadaslar sırlarını paylaşırlarsa sevinirim herkese iyi çalışmalar
herkese selamlar tcüneyt arkadasla sanrınım aynı kaderi yasıyoruz suan bende 42a451 alanlardanım ve suan için maaşallah bi sorun çıkmadı. yetkili servisi bulundugum sehirdeki saolsun cok ilgili ve alakalıydı ona ayrıca teşekkur ediyorum. ürünün resimlerini bende cekip yollarım. bu ürünü alan arkadaslar sırlarını paylaşırlarsa sevinirim herkese iyi çalışmalar
Dostum senin cihaz da hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle. Bence cihaz henüz daha tam herkes tarafından görülmedi. Daha akşam aldığım yerdeki satıcı arkadaşla görüştük, henüz cihazın Samsung bayilerinde bile tam dağıtılmadığını söyledi. Bu arada kimse merak etmesin cihaz Anadolu Elektronik garantili 2 sene. Cihazın özellikleri de güzel, görüntü kalitesi de. Maşallah diyelim.
Dostum tekrar hayırlı olsun.
Arkadaşlar TV görüntülerinden fotolar vereceğim örnek olarak. ancak şöyle söyliyeyim evet gerçekten TV'den foto çekmek zormuş. Makine Canon S2 IS ve TV ayarlarının da tam oturduğunu da söyleyemem ama görüntü burda fotolarda göründüğünden çok daha net enaz iki üç kat onu çok rahat söyleyebilirim.
sağol dostum teşekkürler. Bunlar sadece normal TV görüntüleri esas PS3 ve PS3'ten upscale edilmiş DVD ve BluRay görüntülerini ekleyince o zaman daha da güzel renklenecek.
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600