sayın riva q91 de fan sesi veya zırıltısı yok o konuda baya titizlendim ama bana kulağımı rahatsız edecek hiç bir ses gelmedi maç konusuna gelince topun arkasında gölge bırakması bu samsungla ilgili bir problem değil bu tepkime süresi ama genede bir olay var bunu hiç anlamadım çekilen şut larda problem yok yukardan aşşağı inen şut larda problem var hadi bunlarıda geçelim lcd tepkime süresi 8 ms siz plazmadaki 3ms hoşnutsuzluk belirtiyorsunuz bundan daha kötüsü var. saygılarımla
Yaw arkadaşlar çok önemli birşey soracağım, mağazlarda samsung tvlerde dnie on/off demosu var. Görüntünün sol yarısında dnie kapalı, sağ yarasında dnie açık oluyor. Bu görüntüyü ne zaman incelesem aynı sonuca varıyorum. İki görüntü arasında parlaklık ve renkler açısında çok hafif fark oluyor ama şu iyi olan bu kötü olan diye seçemiyor insan. Yani dnie'nin görüntüyü iyileştirdiğini benim gözüm algılamıyor.aynı şekilde görüntü gelse sadece yazıları ters yazsalar, dnie işleminden geçen görüntüye dnie off deseler ben anlamam.
Bu konuda siz nediyorsunuz, dnie görüntüyü bayaa güzelleştiriyor, kendi gözlerimle gördüm diyebilen var mı aranızda? Öte yandan Samsungun diğer yazılımsal iyileştirmeleri ve Panasonic'in v-real2 işlemcisiyle yaptıkları için benzer yorum var mı??
Sürpriz.Az önce bayiden aradılar ve yarın akşam Q91 ve tayfasını teslim edebileceklerini söylediler.Sevindik tabi ama küçük bir problem var o da 1 tane geldi dediler.Bende ya siz ya asabımızı ya da arkadaşlığımızı yani illa birşeyi bozacakmısınız dedim.Onlarda biz size zaten c.tesi teslim demiştik.Sözümüz baki ama bu erken geldi biz de size vermek istedik yok siz almazsanız problem değil müşterisi bol sizinkileri yine c.tesi yollarız dediler.Biz de arkadaşımla anlaştık o zaten ben hafta sonuna kadar şehir dışındayım sen al ben cuma günü döneceğim benimkini de c.tesi kursunlar problem değil dedi. Finalde yarın akşam Q91 geliyor.Bakalım hayırlısı kurulsun ilk izlenimler ve fotoğraflar burda merak etmeyin.
bugun metrocıty de alt katta samsung ve panasonıc standı vardı bütün yeni versiyonlar ortada shov şeklinde gösteriliyordu merak edenler göz lemlemek istiyenler için birebir fırsattır samsung ve pana yanyana en az 15 model ilgilenen lere.
arkadaşlar bende bugün itibariyle ps50c91h samsung sahibiyim. walla içime sinermi diye çok düşünüyodum .ve şimdilik gayette memnunum ki. kulladıgım scart ve golden deil.buraya resım eklıyebılırım .ama nasıl yapıylıyo bilmiyorum . ankarada oturuyorum ve 4350 peşin fıyata samsung bayısınden aldım . digital uydu alıcımla izliyorum haberturk hariç digerleri oldukça başarılı . özellikle show,atv,ntv,cnnturk ve lig tv şimdiye kadar süper. fazla ınceleme sansım olmadı hepsını tek problem habertürk te altyazı haberlerı bazen tıtreme yapıyort gibi fakat diger kanalların altyazı haberlrınde soz konusu deil. profigold da çok degişim olurmu ?montaj yapan ekip hiç farketmez dedi ama sankı biraz bılmıyolar gibime geldı. bilen arkadaslar yardımcı olursa sewınırim. ve ankara'da nerden bulabılırım saglıcakla kalın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicalultras -- 23 Mayıs 2007; 0:23:37 >
arkadaşlar bende bugün itibariyle ps50c91h samsung sahibiyim. walla içime sinermi diye çok düşünüyodum .ve şimdilik gayette memnunum ki. kulladıgım scart ve golden deil.buraya resım eklıyebılırım .ama nasıl yapıylıyo bilmiyorum . ankarada oturuyorum ve 4350 peşin fıyata samsung bayısınden aldım . digital uydu alıcımla izliyorum haberturk hariç digerleri oldukça başarılı . özellikle show,atv,ntv,cnnturk ve lig tv şimdiye kadar süper. fazla ınceleme sansım olmadı hepsını tek problem habertürk te altyazı haberlerı bazen tıtreme yapıyort gibi fakat diger kanalların altyazı haberlrınde soz konusu deil. profigold da çok degişim olurmu ?montaj yapan ekip hiç farketmez dedi ama sankı biraz bılmıyolar gibime geldı. bilen arkadaslar yardımcı olursa sewınırim. ve ankara'da nerden bulabılırım saglıcakla kalın!
güle güle kullan radicalultras,izleme mesafen ne kadar?