Şimdi Ara

Death Stranding Gamescom 2019 Oynanış Videosu ve Karakter Tanıtım Fragmanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding için altı dakikaya yakın bir oynanış demosu yayınladı. Bunun dışında Guillermo del Toro tarafından canlandırılan Deadman için ve Margaret Qualley tarafından canlandırılan Mama için karakter tanıtım fragmanları paylaşıldı.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:


    Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner’in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.

    Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı. 

     
    Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak.
     
    Oynanış videosunu ve karakter tanıtım fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
     
     
     
     
     
     








  • Bana kalırsa daha bir şey gösterdiği yok oyundan.
    Shooter / Hikaye / Bölgeler / Farklı Tasarımlar / göstermedikleri bir çok bölümler.
    Vurucu sahneler vs. vs.

    God of War'ı hatırlarsanız sadece Balta ve Troll göstermişlerdi araya da Draugr sıkıştırmışlardı.

    Bir çok kişi Troll keseceğiz sadece balta var vs. vs. diyerek oyunu çöp ilan etmişlerdi.

    Demem o ki durun bir bekleyin neler olacak TGS'de tüm oyuncuların kalplerini çalacaktır Hideo Kojima çünkü tam yeridir.

    Şimdiden kötülemek yada oo çok iyi demek yersiz bekleyip görmek gerek. ;)
    O kadar beklentim düşdü ki.Hikaye olarak hala iyi olabilir ama tek hikaye yetmez işte bu devirde.Oynanış olarak garip birşeyler denemişler ama gereksiz detaylar çok fazla.Mgs 5 iyi bir oyun olmasına rağmen eksik bir oyundu ama Kojima oyunu olduğu için 95 meta almıstı.Bu oyuna da çıktığında 98 verirler artık Kojima oyunu olduğu icin.Yani gerçekten sinirimden yazıyorum boyle.Sony düşmanıda değilim ama bu oyuna mı bu kadar hype yaptık ona uzuluyorum.Kojima Kojima dedik adamın bi tarafları kalktı herhalde.Git çok meraklıysan film çek işte ne oyalıyosun bizi.Cutsene görmekten bıktım artık.Birşeyde anlamıyoruz zaten.Neyse umarım oyun iyi çıkarta *** olurum.
    Kojima'nın oyun tanıtımlarından bi haber olan vatandaşlar burayı ağlama duvarına çevirmiş.

    Diğer oyunlarının tanıtımlarını bilmesek neyse diyeceğiz.

    MGS2 zamanı mesela tanıtımlara bakınca oyunun sadece gemide geçtiğini falan sanıyorsun oyunu bir açıyorsun ilk bölümün 5 katı büyüklüğünde Big Shell bölümü var.
    Gameplay bölümü ufak bi özet geçiyim kargocu gibi geziyoruz bol bol yürüyoruz arada işiyoruz kötü bi şekilde düşüyoruz dağdan bide çocuk arada ağlıyo gamepad sallıyarak susturuyoruz çok fazla sallarsak daha kötü ağlıyo bide bu gerçek toplu halde işiyince bişeyler oluyo muş insanların önünde işeme falan yok ona oyun izin vermiyo muş özeti bu goty :D şaka bi yana harbi artık insan gibi bi oynanış videosu görmek lazım beklenti yerlerde hane artık son olarak Gamescom sunucusu o kadar çok ağlamış ki onu oyuna koymuşlar.
  • Bu oyuna olan beklentimi iyice düşürmek istiyorum artık. Yoksa çıktığında gerçekten nefret edeceğim. ADAM OYNANIŞ VİDEOSUNDA İŞEME MEKANİĞİ GÖSTERDİ. Kojimanın bir taraflarını kaldırdık iyice. Galiba gerçekten patlayacak bu oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gameplay bölümü ufak bi özet geçiyim kargocu gibi geziyoruz bol bol yürüyoruz arada işiyoruz kötü bi şekilde düşüyoruz dağdan bide çocuk arada ağlıyo gamepad sallıyarak susturuyoruz çok fazla sallarsak daha kötü ağlıyo bide bu gerçek toplu halde işiyince bişeyler oluyo muş insanların önünde işeme falan yok ona oyun izin vermiyo muş özeti bu goty :D şaka bi yana harbi artık insan gibi bi oynanış videosu görmek lazım beklenti yerlerde hane artık son olarak Gamescom sunucusu o kadar çok ağlamış ki onu oyuna koymuşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 19 Ağustos 2019; 23:46:57 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 16 dkyı sara sara izlememe rağmen sıkıcıydı. Naptı bu adam ? Şu durumda kuruş çıkmaz benden. İsterse inceleme notları 100 üzerinden 500 olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Walking sim yazmıştım. Bugün peeing sim olarak değiştiriyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O kadar beklentim düşdü ki.Hikaye olarak hala iyi olabilir ama tek hikaye yetmez işte bu devirde.Oynanış olarak garip birşeyler denemişler ama gereksiz detaylar çok fazla.Mgs 5 iyi bir oyun olmasına rağmen eksik bir oyundu ama Kojima oyunu olduğu için 95 meta almıstı.Bu oyuna da çıktığında 98 verirler artık Kojima oyunu olduğu icin.Yani gerçekten sinirimden yazıyorum boyle.Sony düşmanıda değilim ama bu oyuna mı bu kadar hype yaptık ona uzuluyorum.Kojima Kojima dedik adamın bi tarafları kalktı herhalde.Git çok meraklıysan film çek işte ne oyalıyosun bizi.Cutsene görmekten bıktım artık.Birşeyde anlamıyoruz zaten.Neyse umarım oyun iyi çıkarta *** olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonynin yeni politikası zaten beklenti düşürmek. Gow gibi güm diye vurması için beklentinin düşük olması gerekiyor. Tlou, tsushima gibi oyunlardan haber almamamızın, ds nin böyle absürt şeylerle ortaya çıkması - fotoğraf paylaşma vs- beklentiyi düşürmek diye düşünüyorum.
  • o beyler acıdım hadi size biraz gameplay göstereyim ;))) bakın karakter burada idrarını yapıyor, burada uçurumdan düşüyor ;)) hadi tgs'da görüşürüz ;)))
  • Mgs gibi olamayacak anlasilan Hideo Kojima nin hayraniyim ama pek ilgimi cekmedi bu oyun. Bu fiyatlardan hemen alacagimi sanmiyorum.
  • Hammal simulator 2019 :D :D
  • Beklentim düştü. Bir şeye alınıyor hissine kapıldım artık, o kadar da değil Kojima'cığım kusura bakma.
  • Beni nedense etkiledi sanki oyun değilde gerçek gibi yürümek bile zevkli olacaktkr
  • Kojima Ağam bizle eğlenii...
  • Videonun 11:15 dakikasında Mama karakterinin ne yapmaya çalıştığını çözemedim Şaka bir yana da oyunla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Yeni olarak işemeyi gösterdiler o kadar
  • ALPHA adam gitti Japonyadan Almanyaya geldi, çayıra çimene işediğimiz videoyu gösterip geri döndü CHAD.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlight54

    Videonun 11:15 dakikasında Mama karakterinin ne yapmaya çalıştığını çözemedim Şaka bir yana da oyunla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Yeni olarak işemeyi gösterdiler o kadar
    Kucağındaki kozmik bebeği emzirdikten sonra göğüslerini toparladı.
  • Demek ki Kojima dünya yok oldu ayağına çayır çimen yapmış, Hep aynı yerleri görüyoruz:) Yaa şunu biliyorum çiş detayı kadar ince gereksiz gibi gözüken bir detay düşünen adamdan kötü oyun çıkmaz ama oyunun pazarlaması çok yanlış veya bilerek böyle yapılıyor..Olumsuz etki bırakılıyor bilerek yada bilmeyerek..8,5 puandan aşağı bir puan alırsa yüzüne bakmam kojimada görür dalga geçer gibi görüntüler yayınlamayı...Çünkü sıktı artık bu gizlilik ve japon kafası...
  • izlerken sıkıldım. aylardan beri yazıyorum balon geliyor diye herkes sony'e nefret kustuğumu sanıyor. üstelik ps1 döneminden beri her konsolunu almış oyunlarına tonlarca para saçmış birine. neyse sıkıntı değil, yine yazıyorum; bu oyunda umutlanacak bir şey yok. kojima dediğimiz adamın devri çoktan geçti, herkesin kafasında abartılıyor o kadar. oyun çıktığında ne demek istediğimi anlarsınız, kalın sağlıcakla.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bana kalırsa daha bir şey gösterdiği yok oyundan.
    Shooter / Hikaye / Bölgeler / Farklı Tasarımlar / göstermedikleri bir çok bölümler.
    Vurucu sahneler vs. vs.

    God of War'ı hatırlarsanız sadece Balta ve Troll göstermişlerdi araya da Draugr sıkıştırmışlardı.

    Bir çok kişi Troll keseceğiz sadece balta var vs. vs. diyerek oyunu çöp ilan etmişlerdi.

    Demem o ki durun bir bekleyin neler olacak TGS'de tüm oyuncuların kalplerini çalacaktır Hideo Kojima çünkü tam yeridir.

    Şimdiden kötülemek yada oo çok iyi demek yersiz bekleyip görmek gerek. ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frantic22

    izlerken sıkıldım. aylardan beri yazıyorum balon geliyor diye herkes sony'e nefret kustuğumu sanıyor. üstelik ps1 döneminden beri her konsolunu almış oyunlarına tonlarca para saçmış birine. neyse sıkıntı değil, yine yazıyorum; bu oyunda umutlanacak bir şey yok. kojima dediğimiz adamın devri çoktan geçti, herkesin kafasında abartılıyor o kadar. oyun çıktığında ne demek istediğimi anlarsınız, kalın sağlıcakla.
    İncelemeler yayınlandığında burda ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.