Şimdi Ara

Microsoft, not defterini uygulama mağazası üzerinden güncelleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Windows 10’a gelen güncellemelerle işletim sisteminin optimizasyonunu bir üst seviyeye çıkarıldığı gibi yıllardır işletim sistemiyle bütünleşen klasik programlar da yeni özelliklere kavuşuyor. Microsoft’un üzerinde çalıştığı son uygulama not defteri.

    2020'nin ilk yarısında gelecek güncellemeyle değişecek 

     
    Windows Insider build 18963’teki öne çıkan yeniliklerinden birisi görev yöneticisinde iken bir diğeri ise metin belgesinde karşımıza çıkıyor. Nisan 2020’de gelmesi beklenen büyük güncellemeyle birlikte artık not defteri uygulamasının güncellemeleri uygulama mağazası üzerinden dağıtılacak.
     
    Böylelikle daha hızlı ve etkili güncellemeler sunmayı planlayan yazılım devi Windows’tan ayrı bir şekilde not defterine yönelik yamalar yayınlayabilecek. Dahası artık not defteri sistemden kaldırılıp kurulabilecek. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.







  • Bu Microsoft ta nerde boş iş var onunla uğraşıyor, not defterinin neyini güncelleyecek anlamadım ki. Kod editörü yada MS Word'ün light hali falan olsa hadi neyse de, sonuçta txt/ini okuyup yazan bir uygulama değil mi bu?

  • Windows 10'u kullanmaya başladığımdan beri uygulama mağazasını 1 veya 2 kere açmışımdır...

  • Microsoft ne yazık ki hemen hemen rakibi olan her pazarda başarısız olan bir firma. 30 senedir aklınız neredeydi. Elalem 2-3 coderıyla notepad++ ları çıkarttı. Özellikle kodlama yapanlar için yüzlerce faydalı özelliği getirdi. Bunu koskoca microsoft yapamaz mıydı bunca senedir. Tabi parayla satamayacak ya, para olmayan konuda hiç çalışmıyorlar. Sen kalk windowslar sayesinde açık ara reklam, diretme gücün olan ie/edge'i bile bitir. İşletim sisteminle default geliyor zaten. Hala dünyada tarayıcı nedir bilmeyen var, direkt yüklü olanı kullanan. Buna rağmen pazar payını bu kadar düşürtmek için özel çaba gerekir.

  • Microsoft hesap makinesini güncelleyecek notepadı güncelleyecek diye haberler görüyorum da bu işlerle haber olan microsoft windowsu nasıl yapabilmiş hayret ediyorum

  • ya şu windowsu kuran varya microsoft neyini güncelleyecek saçmalığınımı
    olay bumu yani bunumu söyliyonuz tek inanmadığım şey bu olabilir lütfen şunu paylaşıp durmayın hep görüyorum

  • Notepad ++ windows'un gördüğü en iyi app , ilk iş onu indirip varsayılan app olarak Notepad'ı seçiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.