Şimdi Ara

Samsung Galaxy S11 geliyor: 10x optik zoom'lu 108 MP kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
11.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Merakla beklenen Samsung Galaxy S11'in 10x optik zoom özellikli 108 megapiksel kamera ile geleceği söyleniyor. Independent tarafından hazırlanan son rapora göre amiral gemisi telefon, 108 megapiksel çözünürlüğe sahip ilk kamera sensörü olan ISOCELL Bright HMX ile donatılacak.

     

    Ayrıca Bkz.iPhone 11, Note 10 ile aynı OLED ekrana sahip olabilir
    Samsung ve Xiaomi iş birliğiyle geliştirilen yeni görüntü sensörü sayesinde akıllı telefonlarda ilk kez 100 milyon piksel barajının üzerine çıkılmış olacak. ISOCELL Bright HMX, Samsung Galaxy S11'in 12032 × 9024 piksel çözünürlükte fotoğraf çekebilmesini sağlayacak.

     


    10x optik zoom sunacak


    Öte yandan Ice Universe isimli Twitter hesabı, Samsung Galaxy S11'in kamerasının 10x optik zoom özellikli olacağını iddia etti. ISOCELL Bright HMX sensöre sahip ilk telefon bu sonbaharda tanıtılacağı söylenen Xiaomi Mi Mix 4 olabilir. Galaxy S11'in ise en erken 2020'nin Şubat ayında lanse edilmesi bekleniyor.







  • Evet pahalı geleceğini biz de biliyoruz da yeter artık bu yorumları görmek istemiyorum şuraya teknoloji ile ilgili yorumları okumaya geliyoruz bunun yeri burası değil zaten S11 almayı düşüneceğim bir telefon değil daha yeni telefon değiştirdim, nasıl bir teknoloji sunacaklarını görmek için buraya gidiyorum. Ne kadara satılacağı gram umrumda değil.
  • 20bin TL den asagi gelmez Turkiye'ye ...

  • Bu ekonomi ile 15000TL olur. Biz anca s7 edge alabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet pahalı geleceğini biz de biliyoruz da yeter artık bu yorumları görmek istemiyorum şuraya teknoloji ile ilgili yorumları okumaya geliyoruz bunun yeri burası değil zaten S11 almayı düşüneceğim bir telefon değil daha yeni telefon değiştirdim, nasıl bir teknoloji sunacaklarını görmek için buraya gidiyorum. Ne kadara satılacağı gram umrumda değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz haberlerin bu kadar erken yapılması daha 4-5 aylık S10'ları bile eskimiş gibi hissettiriyor. Bi durun daha 2020'ye kadar neler değişir.

  • FireSwords kullanıcısına yanıt
    Potansiyel ALICI bile degilsin diyorsu... Potansiyel olmayan bir merak ta ilginc....


    Sahsen benim icin S11 demek kabaca Note11 demektir o acidan da merak ediyorum... S11 bir ara cihaz kopru vazifesi benim icin.


    Turkiye'ye ozel zamli fiyatlarla gelecek. Ama yurtdisinda yine ucuz olacaktir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazzmann

    Bu ekonomi ile 15000TL olur. Biz anca s7 edge alabiliriz.
    Kardeş 5000 TL olsada alinmazki yazık günah hepsi aynı işi yapıyor 2 sene içinde yavaşlıyor çöp oluyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne gerek var bu özelliklere
  • Yuh diyorum.. Daha 10 eskimedi.. Bu ne ya? İyice tüketici toplumu yaptılar. Bunların ülkeye girişini komple yasaklayacaksin. 6ayda bir telefonmu alacağız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 108 MP ile cekilen fotograflarin boyutlari da epey iri olur. Bunu alacak kisinin ultra bir hafiza karti da almasi lazim, diger turlu cok sikinti cikarir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal kırıklığına uğradım. 16mp olsun 1080p kayıtta her özelliği (hdr10+ ultra slow motion, time lapse, ar) olsun hepimiz bunu istiyoruz. Yok 42mp, yok, 108mp yok, yok saçma sapan çentikler. Bu da 10.000'den aşağı olmayacaktır.

  • tazzmann kullanıcısına yanıt
    M20 nesi var? neden 3 yıl öncenin kavisli salak telefonunu almayı isteyesin?

  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    4K TV ler eskimeye basladi artik 8K icerige gore hem fotograf hem de video destegi de gelmeli. Yani 8K ekran icin enaz 35 megapiksel sartti . Video kayit icinse 8K artik olmazsa olmazlardan olmali cep telefonlari icin.


    Malum 4K yayginlasmadan yillar once zaten Qualcomm Snapdragon larda 4K kayit ozelligi gelmisti ... Simdi ise artik 8K sart ...

    Artik dahili hafizalar icin hizlar ciddi artmistir harici hafiza kartlari da artsa da pek ideal degiller. Kamera kayit islemleri icin suanki 4K kayitlar icin bile piyasadaki en hizli kartlar ozellikle fotograf cekimleri icin ideal degildir ama elbette 4K kayit icin belki ...


    Ayrica 8K da yuksek SIKISTIRMA ile encode edilecektir ilk akla gelen suanki HEVC h.265 ( megapiksel olarak ne kadar artarsa kalite kaybi olmaksizin SIKISTIRMA orani da artmaktadir ) ... 10 bit lik ve Rec.2020 genis renk gammutlu olarak Snapdragon 855 lerde bile var...


    Yani bir bakima hafiza kartlarinda simdilik ciddi manada engel degildir. Herzaman dahili depolama birimi daha hizli olmasiyla onerilir...

    Samsung bu islerde nedense Note10+ dahil BETA ozellik olarak vermesi dusundurucu S10 dan beri halen BETA dan olgunlasmis hale gecemedi ...




  • Samsung telefon yapmış..
    Arabayı satar alırız bitane.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alma. Zorla satmıyorlar ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S11 plus 12 bin tl yazin bir yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenmesi umurumda bile değil bizler neler gördük geliyorlarla gelecekmişlerle. Çoğu gelmedi olmadı yapılmadı. Telefon çıktığında gözümle görmeden de inanmam. Senin 48 ve yeni yaptığın 64lük sensörlerin yok mu önce onlardan koysaydın ya S ve Note serilerine?

  • Her malın olduğu gibi bunun da alıcısı çıkacak. Maksat müşteri portföyünü geniş tutmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renega kullanıcısına yanıt
    s7 edge, 3 senelik olmasına rağmen m20 yi tokatlar. Bir kere kamera kalitesi yeter. Sen m20 nin kamerasını hiç açıp baktınmı acaba? s7 edge nin ufs 2.0 depolaması bile ne kadar fark eder. Tasarım olarak zaten döneminin efsanesi. m20 nin tasarımı standart zaten çentikli modern giriş seviyesi. 3 seninlik amiral gemileri şuan çıkan her orta seviye cihazı tokatlar.

  • Bu cihaz gerçekte 27 megapiksel çekimler yapacak (piksel birleştirme özelliği) ve o sensör 1/1.33 inç büyüklüğünde yani şu ana kadar akıllı telefon için tanıtılan en büyük sensör, 1 inçlik telefon sensörleri hayal ediyordum. Adım adım yaklaşılıyor... Daha büyük sensör demek çok daha iyi ışık alımı ve çok daha iyi fotoğraf kalitesi demek, şu andaki 12 megapiksellik 1/2.55 inç sensörler zaten verebileceğinin en iyisini veriyordu. Artık daha büyük sensörler gerekliydi, daha büyük sensörler aynı zamanda daha fazla megapikselin aynı kalitede kullanımına, yani otomatikmen yaklaştıkça daha az bozulan fotoğraflara olanak verir

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.