Şimdi Ara

Yeni Dragon Age Oyununun Baş Yapımcısı BioWare'dan Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anthem'in baş yapımcısı Ben Irving'den sonra, yeni Dragon Age oyununun baş yapımcısı Fernando Melo da BioWare'dan ayrıldı.

    Fernando Melo Dragon Age: Origins ve Dragon Age 2 oyunlarında üst düzey yapımcı olarak çalıştı ve ardından Mass Effect: Andromeda'nın online özelliklerinin geliştirilmesinde rol aldı. En son yeni Dragon Age oyununun baş yapımcılığını üstleniyordu fakat twitter üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte 12 yıl boyunca çalıştığı BioWare'dan ayrıldığını duyurdu.
     

    LinkedIn profiline buradan göz atabilirsiniz.  

    Yeni Dragon Age oyunu 2018'in sonlarında yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare tarafından resmi olarak duyurulmuştu. Çıkış tarihi, çıkacağı platformlar ve detayları henüz belli değil. Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  








  • Bye bye bu oyunda çıkmaz artık bir seriyi daha kaybettik :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beklenti zaten sıfıra yakındı sonuçta EA var işin ucunda. Artık beklentiyi eksi bire çekme zamanı geldi bu haberle :D
  • Ohhhhh aynen devam edin böyle. Zorlayın SJW saçmalığınızı mis gibi oyunların içine, yok etmeye devam edin her şeyi. Mass Effecti sırf bu sebeple çöp ettiklerinden beri komple EA nın batacağı vakte gün sayıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bioware isimli firmadan çıkan herhangi bir şeyin iyi olma ihtimali artık yok. mass effect andromeda yapılırken de söylemiştim anthem fragmanında bebeler ağlarken de söylemiştim şimdi de söylüyorum. oyuna süper bir kılıç koyup fiyatına 9,99 biçerler. baldurs gate 2 yi bunlar yapsalardı imoen in fiyatı 5,95. irenicus da en sonda dlc olarak gelirdi 30 dolara. ordan hesab edin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.