Şimdi Ara

PES 7 DEN BEKLENTİLERİNİZ NELER.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen ben grafik bekliyorum. oynanışa dokunmasınlar artık o zaten süper.

garfik ve görsel şölen bekliyorum. sizler

• - daha detaylı spiker
    - daha hareketli taraftar
    - hareketli yedek klübesi (belki ısınan futbolcular olabilr)
    - daha yüksek saha içi sesler
    - daha iyi menü müzikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remond

- daha detaylı spiker
    - daha hareketli taraftar
    - hareketli yedek klübesi (belki ısınan futbolcular olabilr)
    - daha yüksek saha içi sesler
    - daha iyi menü müzikleri
    arakdaşlar pes 7 yi pc ye beklerseniz daha çok beklersiniz pes 7 2 yıldır ps3 için tasarlanıyor cell işlemcisinin bütün nimetlerinden yararlanıyormuş baalım nasıl olacak bana göre çok iyi bir futbol bizleri bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

arakdaşlar pes 7 yi pc ye beklerseniz daha çok beklersiniz pes 7 2 yıldır ps3 için tasarlanıyor cell işlemcisinin bütün nimetlerinden yararlanıyormuş baalım nasıl olacak bana göre çok iyi bir futbol bizleri bekliyor

Alıntıları Göster
    fifayı örnek alması
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

fifayı örnek alması

piyasada futbol oyunu kalmasın herkes basketbola yönelsin diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    quote:

fifayı örnek alması

• quote:

Orijinalden alıntı: the_namcos

quote:

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    Şimdi ben beklentilerimi yazmaya kalksam sayfalar sürer. Bana göre bu futbol oyunlarının yapımcıları tembel dümbelekler olmasalar ya da her sene sıcak para peşinde olmasalar futbol oyunları şu anki halinden çok daha üst seviyede idi. Bence hiçbir futbol oyunu vasatı aşamamıştır. Naapalım Pro Evolution Soccer serisi ile yetinmek zorundayız. Oyun dergilerinde ve sitelerinde bu oyunların notu 70 i aşmamalı diye düşünüyorum.

Bir oyunun gerçekten emeği geçmiş, üzerine uğraşılmış, doğru dürüst bir oyun olması için en az 3-4 sene gerekir diye düşünüyorum. Adamlar her sene değişik bir şey olsun diye kasıolar ama olmaz işte. 5 yılda bir tane oyun yapıp, senede bir sadece kadroları düzenleyen bir yama çıkmalı diye düşünüyorum.

Zaten ilk olarak Remond arkadaşımızın dediği yerlerden bi başlasınlar da oynanışa daha sonra geçerler. Zira buna uzun bir süre harcanmalıdır diye düşünüyorum. Aman kimse bana oynanışı süper felan demesin, daha önce Pes'de oynanışta oluşan saçmalıkları gösteren bir çok topic açıldı. Fifa'nın ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz Hatırlıyor musunuz World Cup 2002 wardı Tsubasa gibiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Şimdi ben beklentilerimi yazmaya kalksam sayfalar sürer. Bana göre bu futbol oyunlarının yapımcıları tembel dümbelekler olmasalar ya da her sene sıcak para peşinde olmasalar futbol oyunları şu anki halinden çok daha üst seviyede idi. Bence hiçbir futbol oyunu vasatı aşamamıştır. Naapalım Pro Evolution Soccer serisi ile yetinmek zorundayız. Oyun dergilerinde ve sitelerinde bu oyunların notu 70 i aşmamalı diye düşünüyorum.

Bir oyunun gerçekten emeği geçmiş, üzerine uğraşılmış, doğru dürüst bir oyun olması için en az 3-4 sene gerekir diye düşünüyorum. Adamlar her sene değişik bir şey olsun diye kasıolar ama olmaz işte. 5 yılda bir tane oyun yapıp, senede bir sadece kadroları düzenleyen bir yama çıkmalı diye düşünüyorum.

Zaten ilk olarak Remond arkadaşımızın dediği yerlerden bi başlasınlar da oynanışa daha sonra geçerler. Zira buna uzun bir süre harcanmalıdır diye düşünüyorum. Aman kimse bana oynanışı süper felan demesin, daha önce Pes'de oynanışta oluşan saçmalıkları gösteren bir çok topic açıldı. Fifa'nın ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz Hatırlıyor musunuz World Cup 2002 wardı Tsubasa gibiydi

Alıntıları Göster
    world cup 2002 dekı o ozellık superdı zaten pes 7 den beklentılerımızı kısaca ozetlemek gerekırse daha gercekcı futbol ve grafıkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.t.K -- 1 Mayıs 2007; 18:29:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

world cup 2002 dekı o ozellık superdı zaten pes 7 den beklentılerımızı kısaca ozetlemek gerekırse daha gercekcı futbol ve grafıkler

Alıntıları Göster
    ben eğer fifadaki futbolcu yüzleri,forma ve takım isim hakları,menüleri,müzikleri,orijinal lig formatları olursa tadından yenmez diyorum.bide her nekadar fifadan iyi görünsede yinede futbolcuların yürüyüş şeklininde geliştirilebileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_namcos

quote:

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_namcos

quote:

fifayı örnek alması

• quote:

Orijinalden alıntı: phizikci

quote:

Orjinalden alıntı: the_namcos

quote:

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    hiç bişe istemiyorum zaten çıkarmasınlar istemiyoruz ama furtbolcular lisanslı olursa değişir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

hiç bişe istemiyorum zaten çıkarmasınlar istemiyoruz ama furtbolcular lisanslı olursa değişir ama

Alıntıları Göster
    +biraz arcade e kaçıyo,azıcık daha oyununu hızı düşşün
    +yeni grafik motoru(zor bir ihtimal)
    +spiker değişsin(en azından fifa diyorum)
    +ana menü müzikleri
    +oyuncu hareketleri daha bi gerçekci olsun(koşmaları,sevinçleri,)
    +karton seyircilere

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

+biraz arcade e kaçıyo,azıcık daha oyununu hızı düşşün
    +yeni grafik motoru(zor bir ihtimal)
    +spiker değişsin(en azından fifa diyorum)
    +ana menü müzikleri
    +oyuncu hareketleri daha bi gerçekci olsun(koşmaları,sevinçleri,)
    +karton seyircilere

Alıntıları Göster
    Yaw al pesi vur öbürüne, bunlar yukardaki arkadaşların dediği bi adam kekliyo. Kesinlikle bir beklentim yok pesten.Biz ne dersek adamlar sallamıyo.Eminim üreticisinin olduğu ülkedeki forumlarda da ne eleştiriler geliyodur.Tınnnn.Ben daha önceki topiclerimde zaten nelerin değişmesi gerektiğini kanıtlarıyla ortaya koydum. Ama değişmez. Ben fifa99 umu özledim yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Yaw al pesi vur öbürüne, bunlar yukardaki arkadaşların dediği bi adam kekliyo. Kesinlikle bir beklentim yok pesten.Biz ne dersek adamlar sallamıyo.Eminim üreticisinin olduğu ülkedeki forumlarda da ne eleştiriler geliyodur.Tınnnn.Ben daha önceki topiclerimde zaten nelerin değişmesi gerektiğini kanıtlarıyla ortaya koydum. Ama değişmez. Ben fifa99 umu özledim yahu...

Alıntıları Göster
    türkiye ligi olcak mı acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

Cem Uzan 'ın Başbakan olmasını beklemen gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

quote:

Cem Uzan 'ın Başbakan olmasını beklemen gerek :)

Alıntıları Göster
    Bir an önce çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Alıntıları Göster
    quote:

adamlar daha ingiltere ligini yapamıyo onumu yapıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

quote:

adamlar daha ingiltere ligini yapamıyo onumu yapıcaklar

Alıntıları Göster
    orta saha civarında yapılan her türlü sert ve arkadan yapılan faullere sarı kart veriyorlar.daha hiç kırmızı verildiğini görmedim.ayrıca her ofsaytın otomatik olarak verilmesine karşıyım,hakemlerde hata yapar arada sırada biraz daha gerçekçilik olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven Shield

quote:

fifayı örnek alması

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

fifayı örnek alması

basketmıı

• quote:

Orijinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

fifayı örnek alması

basketmıı

Alıntıları Göster
    öncelikle grafik motoru değişsin ps2 den port edeceklerini xbox360 dan port etsinler, oyun içi yan hakemleri görmek istiyorum, kariyer modu değişsin master mod bence çok saçma adam gibi liglerin olduğu bir kariyer modu yapsınlar menü sistemi çok arcade daha profesyonelce tasarlanabilir oyunun kalitesine yakışmıyor görüşündeyim, PC için çıkacak PES te R1 üçgen gibi konsol tuşlarının görüntülenmesini değiştirsinler en azından klavye için tuş görüntüleri eklenebilir. Şimdilik bu kadar ama öncelikle grafik motorunun değişmesini istiyorum zaten motor değişince animasyonlarda daha göze hoş gözükür, ps3 için çıkacak pes7 motoru bence iyi olur zira bilgisayarlarda artık hızlandı PES6 hiç kasmıyor nerdeyse.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.