Şimdi Ara

GoPro Hero8 ve GoPro Max sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Giderek kalabalıklaşan aksiyon kamerası pazarında zorlanmaya başlayan GoPro yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Farklı kategorilerdeki iki yeni GoPro kamerası sertifika onaylarına başladı.


    GoPro Hero8 neler sunacak?


    Firmanın pazarda tanınmasını sağlayan klasik GoPro bu yıl sekizinci kez karşımıza çıkacak. GoPro Hero8 aksiyon kamerasının 4K 120fps ve Full HD 480fps video kaydı yapabileceği belirtiliyor. Sensör konusunda ise bir bilgi yok. GoPro Hero8 üst kısmındaki yuva sayesinde ekstra ekran veya flaş gibi aksesuarları da kullanabiliyor.


    Ayrıca Bkz.CELL 13 Android sürümü ücretsiz hale getirildi

    GoPro’nun 360 derecelik videolar ve sanal gerçeklik alanına adım attığı 360 Fusion kamerası da yenileniyor. GoPro Max olarak adlandırılan yeni kameranın biraz daha kompakt ölçülere sahip olacağı ifade ediliyor. Bilgi ekranı ise biraz daha büyük gibi görünüyor.


    GoPro’nun en erken Eylül ayında bir tanıtım yapması bekleniyor. Bu tanıtımda GoPro Hero8 resmiyet kazanacak ancak GoPro Max modeli için henüz net bir tarih ortaya çıkmış değil.

     







  • pili değişiyor mu sen ondan haber et :) hero 7 aldım sattım 40 dakka sonra pili biten gopro mu olur, şarj istasyonuyla mı gezicez yanımızda...

  • Bu ne ya bu tasarımı yapan da ne biliyim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sahte tasarım olabilir. Ön panelde ekran olmaması saçma rakibi dji karşısında negatif yorum yağmuruna tutulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oray kullanıcısına yanıt
    Pil ömrü gercekten çok kısa, ben kayak için kullanıyorum ekstra powerbank ile gezmek zorundayım 2 pille birlikte, Dji almayı düşünüyordum titreşim engelleme özelliği gerçekten harika makine ama adamlar GPS özelliği koymamışlar sırf o yüzden almadım,

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.