Şimdi Ara

THQ Nordic önemli bir stüdyoyu bünyesine kattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Grid, Red Faction, Generation Zero ve This War of Mine gibi başarılı yapımların geliştiricisi olan THQ Nordic önemli bir adım atıyor ve uzun dönem ortağı olan Gunfire Games stüdyosunu bünyesine katıyor.


    Önemli adım


    Gunfire Games stüdyosu 2014 yılında Vigil Games ekibi tarafından kuruldu ve 2015 yılında Darksiders II: Deathinitive Edition için THQ Nordic ile iş birliği yaptı. Bu dönemde yıldızı yükselen stüdyo 2018 yılında Darksiders 3 oyununu piyasaya sürmüştü.


    Ayrıca Bkz.Google Play uygulamalarına etiket desteği geliyor

    Gunfire Games geleneksel oyunların yanı sıra sanal gerçeklik konusunda da başarılı. Chronos yapımı Game Informer tarafından yılın en iyi VR oyunu seçilmişti. Stüdyo ağırlıklı olarak aksiyon RPG ve sanal gerçeklik alanlarında çalışıyor.


    THQ Nordic satın alım ile birlikte bu iki alanda güçlü bir ekibe sahip olmuş oldu. Gerçi bir ortaklık uzun süredir vardı ancak bu sayede lisanslar ve oyun motorları da THQ Nordic bünyesine geçmiş oldu. Gunfire Games ayrı bir iştirak olarak hayatına devam edecek.


    THQ Nordic önümüzdeki dönemde etkileyici aksiyon RPG ve VR oyunları piyasaya süreceğini belirtti. Bu da muhtemel bir Darksiders 4 yapımı için umut ışığı doğurmuş oldu.


     







  • Bu thq nordic te değirmenin suyu nerden geliyor acaba? Sürekli bir şeyler satın alıyorlar.

  • Darkside 2 güzeldi de 3 iyi değil. th1 ile iş birliği yapıp mahşerin 4. atlısını ii bi şekilde sunalar ve final olur umarım. başka bi beklentim yok

  • Gunfire'ın yaptığı Perfect World Entertainment'in yayıncısı olduğu Remnant: From the Ashes oyununa ne olacak ki? Oyun 20 Ağustosta çıkacaktı ve almayı düşünüyordum. Çıkış sonrasında destek gelir umarım.

  • Samura ii kullanıcısına yanıt
    Darksiders Genesis geliyor ya işte bu yıl, mahşerin 4. atlısı olacak onda. Ama oyun kronolojik olarak tüm serinin öncesinde geçiyormuş (yani prequel olacak)

  • This War of Mine'ın THQ Nordic ile hiçbir bağlantısı yok, 11 Bit Studios bağımsız bir firma.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.