Şimdi Ara

Cebe sığabilen DJI Osmo Mobile 3 gimbal duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde vlogger akımının giderek artması özellikle çekimler esnasında kayıt cihazını sabit tutmaya yarayan gimbal adındaki aksesuar türünün patlama yapmasına neden oldu. Pek çok marka farklı kategorilerde gimbal aksesuarı ile tüketicileri etkilemeye çalışıyor. DJI ise bu alanda en iyilerden birisi.


    DJI Osmo Mobile 3 özellikleri ve fiyatı


    Henüz tanıtılan DJI Osmo Mobile 3 gimbal aksesuarı pek çok önemli fonksiyonun yanı sıra taşınabilirlik konusunda da sınıf atlamış. Taşıma sapı kısalan aksesuarın ayrıca tutma kolu da ikiye katlanarak cebe sığabilecek kadar küçük bir hale gelebiliyor.


    Plastikten imal edilen gimbal sadece 405 gram ağırlığında. Osmo Mobile 2 modeli 485 gram, Freefly Movi ise 670 gram ağırlığındaydı. Tasarımı da hesaba katarak ürünün tek elle çok daha rahat kullanıldığını söyleyebiliriz.


    Ayrıca Bkz.Tumblr satıldı

    DJI Mimo uygulaması da geliştirilmiş ve gimbal üzerindeki tuşlarla uygulamada pek çok fonksiyon çalıştırılabiliyor. Örneğin dikey ve yatay pozisyonlar arasında hızlıca geçiş yapılabilirken yakınlaştırma da atanmış bir tekerlek ile yönetiliyor. Ürünün takip etmesini istediğiniz nesneyi seçmeniz yeterli ve gimbal gerisini yüksek doğruluk ile hallediyor.

     

    Diğer taraftan atanmış tuşa birkaç kere basarak kameralar arasında geçiş, yeniden odaklama, panorama çekim gibi pek çok işi yapabiliyorsunuz. Yine el hareketleri ile çekimi başlatma ve odaklama gibi fonksiyonlar da yerine getiriliyor. Böylece tek başınıza da gayet başarılı çekimler mümkün oluyor. Ürün Moment marka lensler ile de uyumlu.


    DJI Osmo Mobile 3 aksesuarı 2450mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve 15 saate varan kullanım süresi sunuyor. USB Tip-C üzerinden şarj yapılırken 10W hızlı şarj ile 2.5 saatte batarya tam doluyor. Ürün 119$ fiyat etiketine sahip. Kılıf ve tripod ile 139$ iken kılıf tek başına 39$, tripod ise 19$ fiyat etiketine sahip.


     



     







  • Bir an için fiyatlar uygunmuş dedim. Türkiye'de olduğumu unutup kendimi Amerikada yaşıyorum sandım...

  • Su $ yuzunden bir sey alamiyoruz lanet olsun.
    Dolarin 3.5 kusur TL oldugu zamanlari aratiyorlar o zamanlar da da isyan ediyorduk gerci ama bu kadar degildi.
    Ulke batti resmen batiiii.

  • Şuan satılıyor mu arkadaşlar. Nereden almak lazım. Amazon.de de stokta yok. F/p açısından bunu alma şunu al diyeceğiniz ürün var mıdır? Tesekkurler

    ..

    Edit: Doğubank tan pazarlıkla faturali/distribütör garantili 950 TL ye aldım. Güzel bir oyuncak :) sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayayım. (Profesyonel değilim )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barrios -- 27 Eylül 2019; 19:37:44 >
  • Barrios B kullanıcısına yanıt
    Kardeş, neşen bol olsun.
    Dji Osmo Mobil 3 almak istiyorum, ancak birkaç sorum olacak, tecrübelerinden istifade etmek istiyorum.
    1- Bu cihazın mobil yazılımı Android telefonlarda sağlıklı çalışıyor mu, telefonum GM8 ile kullancağım.
    2- Dji Osmo Mobil 3 gimbal video çekiminde "pause" özelliği var mı?
    Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.