Şimdi Ara

The Vanishing of Ethan Carter 15 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici The Astronauts, The Vanishing of Ethan Carter'ın 15 Ağustos'ta Nintendo Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

    Birinci şahıs hikaye odaklı gizem oyunu ilk olarak Eylül 2014'te PC için ardından Temmuz 2015'te PlayStation 4 için ve Ocak 2018'de Xbox One için çıktı.
     
    Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:
     

    The Vanishing of Ethan Carter, keşif ve araştırmaya odaklı, hikâyeye dayalı bir oyun.

    Oyunda Ethan Carter'dan huzur bozucu bir mektup alan doğa üstü olaylara yatkın dedektif Paul Prospero'yu oynayacaksın. Ethan'ın tehlikede olduğunu anlayan Paul, Ethan'ın Red Creek Vadisi'ndeki evine varıyor ve işlerin umduğundan daha da kötü olduğunu görüyor. Ethan, vahşice bir cinayetin üzerine ortadan kayboluyor ve Paul, bunun araştırmaya değecek tek cinayet olayı olmayabileceğini düşünüyor.

    Yirminci yüzyılın başlarındaki ölüm hikâyeleri ve garip kurgulardan ilham alınarak hazırlanan The Vanishing of Ethan Carter, oyunlardaki sürükleyici hikâye anlatımını önemli derecede geliştirmeyi hedefliyor. Özel bir dedektif ve zihinsel zorluklar içeren The Vanishing of Ethan Carter'ın odak noktası; atmosfer, ruh hali ve karakterlerin temel insanlık duygusu.

    Yine de keşifler, senin yardımın olmadan kendi başlarına meydana gelmeyecek. Paul'un ölülerle konuşma yeteneğiyle birlikte kendi gözlem güçlerini kullanarak ceset yığınlarının, Red Creek Vadisi'ndeki karanlık gücün köklerinin ve kayıp bir çocuğun kaderinin ardındaki sırrı çözeceksin.

    Ana Özellikler

    - Fotorealistik ortamların çizilmesini mümkün kılan fotorgrametri teknolojisinin kullanımıyla ve Unreal Engine 4 ile yaratılan güzel ama bir o kadar da meşum Red Creek Vadisi'ni keşfedeceksin.
    - Ethan'ın kayboluşunun ardındaki gerçeği ve ailesine ne olduğunu bulabilmek için ölülerle konuşacak ve nasıl öldüklerini öğreneceksin.
    - Raymond Chandler, Algernon Blackwood, Stefan Grabinski ve H. P. Lovecraft gibi yazarlardan ilham alınarak hazırlanmış, tek yönlü olmayan, özel dedektiflik ve korku kurgusu unsurlarını birleştiren bir hikâye.
    - Soruşturmanı istediğin şekilde ve istediğin hızda yap. Oyunda birkaç korkutucu bölüm olsa da koltuğundan zıplamayacaksın. Korkudan çok gerilim ağırlıklı bir oyun.





  • çok güzel bir oyun ( walking simulator ).. tavsiye ederim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.