Şimdi Ara

Pixel 4’ün yeni görseli, çerçeve kalınlığını ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Pixel serisi, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilse de Google’ın tasarım noktasında pek iyi anılmadığını söyleyebiliriz. Kalın çerçeve ve çentikleri sebebiyle Pixel modelleri, ön yüzlerinden bakıldığında güncel diğer modellere göre geri kalıyor. Ortaya çıkan bazı yeni görseller, Google’ın bu sorunu halletmiş olduğunu bizlere yeniden gösterdi.

    Alt ve yan çerçeveler oldukça ince


    Haberimizin başından inceleyebileceğiniz görsel, uçakta gizli olarak çekilmiş. Ön yüze ait görsele dikkatli baktığımızda ilk dikkat çeken nokta alt çerçevenin inceliği oluyor. Üst tarafta baktığımızda ise görece kalın bir çerçeve görüyoruz. Ancak önceki modellere göre üst çerçevede bile oldukça iyi bir ilerleme olduğunu söyleyebiliriz. Kısacası Pixel 4 serisi ekran çerçeve oranında büyük bir ilerleme yaşamayı başarmış.



    Hatırlarsanız Pixel 4'ü el hareketlerinizle kontrol edebileceğiniz bir özellik, geçtiğimiz haftalarda resmi olarak paylaşılmıştı. Bu özellik ve bazı kamera yetenekleri için üst çerçevede birçok sensörün bulunduğunu biliyoruz. Dolayısıyla tüm bu sensörlere rağmen üst çerçevenin kalınlığının oldukça iddialı olduğunu yeniden söyleyebiliriz.


    Ayrıca Bkz.OnePlus marka televizyon Eylül ayında tanıtılacak

    Google Pixel 4’ün bugüne kadar ortaya çıkan özellikleri, Snapdragon 855 yonga seti, 6 GB RAM, 12 MP + 16 MP (telefoto) kamera paketi, Pixel 4 için 5.7 inç, Pixel 4 XL için 6.3 inç 90 Hz ekran vb. şeklinde sıralanabiliyor. Tanıtım tarihi ise Ekim ayı olarak gözüküyor.








  • Küçük pil koyacakları kesin. Saf android kadar kafalarına taş düşesiceler. Gcam dışında artısı yok.

  • El hareketleri ile kontrolü samsung yıllar önce yaptı yavvv

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi nin 200 dolarlık redmi note 5 modellerindeki çerçeve kalınlığına benziyor. millet ekranı fulledi kamerayı 3-5 farklı şekilde açılır döner vs. yaptı bunlar hala 2017 tasarımları. 2019 gidip şuna min 600-700 dolar para verecek adamın aklına şaşarım. o kadar redmi k20ler honor-huawei, oneplus modelleri vs. varken.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    en az 900 $

  • Çok ideal bi ekran kasa oranı, saçma sapan damla, delik, çentik zırvalıklarından kurtulmalı artık üreticiler ne zaman bitecek bu furya!? 90 Hz de cabası, keşke ülkemizde de satılıyor olsaydı, düşünmeden alacağım yegane telefon olurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.