Şimdi Ara

OnePlus marka televizyon Eylül ayında tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Televizyon pazarı Çinli akıllı telefon üreticilerinin yeni ilgi alanı olmayı başardı. Hatta Xiaomi gibi uzun zamandır pazarda bulunan firmaya, geçtiğimiz gün Huawei’nin HarmonyOS’lu Honor Vision TV’si katıldı. Yakın zamanda OnePlus’ın da kendi televizyonunu çıkaracağı biliniyordu. Yeni bir rapor, televizyonun Eylül ayında tanıtılacağına işaret ediyor.

    OLED olmayabilir


    Elde edilen bazı dokümanlarda OnePlus’ın ekran panelini, TPV Display Technologies firmasından tedarik edeceği görülüyordu. Bu firmanın OLED panel kullanmadığını biliyoruz. Dolayısıyla OnePlus TV modeli de OLED olmayabilir. Tabii ki şimdilik sızıntıdan öteye gidemediği için net bir şey söylemek mümkün değil.


    Geçtiğimiz gün Bluetooth sertifikası alan OnePlus TV’nin 55Q1IN, 43Q2IN, 65Q2CN, 75Q2CN, 75Q2US kod adlı farklı modelleri gözüküyor. Modeller 43 inç, 55 inç, 65 inç ve 75 inç gibi farklı ekran boyutlarını kullanıcılara sunacaklar.


    Ayrıca Bkz.LG'nin üç parçadan oluşan katlanabilir telefonunun patenti ortaya çıktı

    OnePlus TV’nin öncelikli hedefi Hindistan olacak. Dolayısıyla tanıtım etkinliği de Hindistan’dan düzenlenecek. Amiral gemisi katili telefonlarıyla adından uzun zamandır söz ettiren OnePlus, televizyon pazarında da benzeri bir başarıyı yakalayabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.








  • Micro LED geleceğin paneli

    Geç kalmış fiyatı uygun yaparsa satar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.