Şimdi Ara

Epic Games: 'Loot-Box Konusunda Eskisinden Daha Şeffaf Olacağız'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Neredeyse 2-3 yıldır dünyanın gündemine oturan ve kimi ülkelerde kumar kabul edilme noktasına kadar tartışma konusu olan 'loot-box' hengamesinde şirketlerin etekleri tutuşmuşa benziyor.
     
    Geçtiğimiz haftalardan beri Sony, Microsoft ve Nintendo cephesinden konuyla ilgili tedbirli açıklamalar gelmiş, şirketler oyunlarındaki loot-box içerikli kart paketi, sandık gibi öğelerdeki oranların kesinlikle açıklanacağının sözünü vermişti.
     
    Bu furyaya Epic Games de dahil oldu ve gelecekte Fortnite da dahil olmak üzere geliştirdikleri bütün oyunlarda loot-box içerisinden nadir veya özel öğelerin çıkma oranının şeffaf bir biçimde açıklanacağını garanti etti.
     
    İşte resmi açıklama:
     
    "Bu haftanın başlarında, Psyonix'teki ekip, bu yılın ilerleyen saatlerinde Rocket League'de kasalara benzer bir değişiklik yaptığını açıkladı. İleride, tüm Epic Games oyunlarında oyuncuların yapacağı mikro ödemelerde aynı şeffaflığı taahhüt ediyoruz. ” 








  • O değilde Rocket League ne zaman epic de ücretsiz olacak merak ediyorum. Şu saate kadar gelmediyse kesin ücretsiz vereceklerdir ama ne zaman işte
  • Rocket League'deki sistem tamamen sömürü üzerine. Biraz Rockstar'dan örnek almaları lazım. (Sadece bu konuda, diğer konularla karıştırmayalım.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.