Şimdi Ara

Konsol oyunlarında hediye sandığı içeriği açıklanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde oyunlarda sunulan ücretli hediye sandık sistemi büyük tartışma yaratmıştı. Özellikle Star Wars Battlefront oyununda fahiş fiyatlar ve dengeyi bozacak şekilde eşyalar bu tartışmanın tetikleyicisi olmuştu.


    Tedbir alınıyor


    Belçika gibi bazı ülkelerde içeriği kullanıcıya bildirilmediği ve rastgele eşyalar çıktığı için bugün hediye sandıkları kumar kapsamına alınmış durumda. ABD’de de Federal Ticaret Komisyonu bir süredir soruşturma yürütüyordu. Bugün konsol ve oyun yapımcılarından sürpriz bir açıklama geldi.


    Ayrıca Bkz.Zotac’dan profesyoneller için RTX ekran kartlı mini PC modelleri

    Microsoft, Nintendo, Sony, Ubisoft, EA, Bethesda gibi pek çok konsol üreticisi ile oyun yapımcısı, Eğlence Yazılım Birliği – ESA tarafından hazırlanan bir anlaşmaya imza attılar. Bu anlaşmaya göre hediye sandığı satın almadan önce oyuncular standart eşyalar yanında nadir çıkan eşyalar ve oranlar hakkında bilgi sahibi olacaklar. Satın almayı da buna göre yapacaklar.


    Anlaşma gelecek yıldan itibaren geçerli olacak. Yani Xbox ve PlayStation konsollarının yeni sürümlerine denk gelecek diyebiliriz. Nintendo ise nasıl bir yol haritasına sahip bilinmiyor. Muhtemelen o da bir güncelleme ile bu özelliği getirecektir. PC tarafında şimdilik bir hareketlilik yok.


     







  • Şans kutusu olan oyunların alayı çöptür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dota 2 kutularında şans oranları belli ve kutudan çıkan içerikler oyuncular arası farkı etkilemediği için çok mantıklı bir sistem

  • Resmen para tuzağı içerikler. Zamanında deli para gitti. Bitmesi iyi olur. Oyun içi puan/bakiye sistemi gelmeli abartı olmayacak şekilde tabi. 10 gün oyna kas bir içerik alamıyorsun şuanki durumda. SFV vb. oyunlar buna en güzel örnek.

  • para tuzağından başka bir şey değil
  • Kumarın ağa babası hatta. Ne o öyle oyunu 25 lira oyuna 25.000 lira kostüm. Kişileselleştirmeler tamamen Riot Games sistemi gibi olmalı ki açık pazar işi kumara döktü. Gördük CS:GO adına açılan kumar sitelerini, sonu bu. Eski PUBG'de oynadıkça para kazan durumu da ne yazık ki hileye sonuna kadar açılan kapı gibi. Bu sistemlerin kalkması gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para Tuzağı Bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.