Şimdi Ara

Pokemon Sword ve Shield'deki Yeni Pokemonların Sıralı Tam Listesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    15 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürülecek olan Pokémon Sword & Shield oyununda bulunacak olan Pokemonların bir listesi ortaya çıktı. 
     
    Grookey (başlangıç)
    Scorbunny (başlangıç)
    Sobble (başlangıç)
    Gossifleur
    Eldegoss
    Wooloo
    Corviknight
    Drednaw
    Impidimp
    Zacian (efsanevi)
    Zamazenta (efsanevi)
    Alcremie
    Yamper
    Rolycoly
    Duraludon
    Galarian Weezing
    Galarian Zigzagoon
    Galarian Linoone
    Obstagoon
    Morpeko
     

     
    Pokemon Sword ve Pokemon Shield oyunları Galar bölgesinde geçecek. Galar pastoral kırsal alanlar, modern şehirler, yoğun ormanlar ve karla kaplı dağlardan oluşan farklı ortamlara sahip geniş bir bölgedir. Orada yaşayan insanlar ve Pokemon'lar endüstrileri geliştirmek için birlikte çalışmaktadırlar. Hayranlar Şampiyon olma yolunda Galar bölgesindeki çeşitli spor salonlarını ziyaret etme şansına sahip olacaklar.

    Pokemon Sword ve Pokemon Shield'da macera üç yeni Pokemon'dan biri ile birlikte başlayacak. Grookey, Scorbunny veya Sobble. Grookey çim tipi şempanze Pokemon ve biraz yaramaz ve sınırsız bir merak ile dolu. Scorbunny ateş tipi tavşan Pokemon ve enerji ve patlayıcılık ile biliniyor. Son olarak Sobble su tipi su kertenkelesi Pokemon su içinde kendini gizlerken saldırılar yapabiliyor. 
     

    Yeni Pokemonlar için bir de fragman yayınlandı.  








  • pokemonu çok seviyorum 29 yaşıma geldim hala bütün filmlerini dizilerini izledim oyunlarını oynadım ama bu son dizisi ve oyunu çok baydı artık pokemonun yeniliğe ihtiyacı var. nintendodan bi paçasını kurtarsalar güzel bi oyun çıkarsalar keşke

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arnavut_efe

    pokemonu çok seviyorum 29 yaşıma geldim hala bütün filmlerini dizilerini izledim oyunlarını oynadım ama bu son dizisi ve oyunu çok baydı artık pokemonun yeniliğe ihtiyacı var. nintendodan bi paçasını kurtarsalar güzel bi oyun çıkarsalar keşke


    Nintendonun marka üstünde %32’lik bir hakkı var ve Game Freak yani oyunları yapan stüdyonun gram sahibi değil. Pokemon oyunlarını Nintendo yapmıyor anlayın artık. Eğer ortada bir mutsuzluğunuz varsa birazda markanın diğer iki hak sahibi olan Game Freak ve Creatures stüdyolarını suçlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.