Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice Satışları 3.8 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FromSoftware'ın üst kuruluşu Kadokawa Dwango, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Sekiro: Shadows Die Twice'ın 30 Haziran 2019 itibarıyla dünya genelinde 3.8 milyon kopya sattığını duyurdu.

22 Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan oyun 10 gün içinde dünya genelinde iki milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:

50'nin üzerinde ödül ve adaylıkla Sekiro: Shadows Die Twice, Bloodborne ve Dark Souls serisinin yaratıcıları olan FromSoftware tarafından geliştirilen yeni macera oyunu. Bu yeni aksiyon-macera oyununda intikam yolunda akıllı adımlarla ilerle.

Karanlık ve çarpık bir dünyada hayattan daha büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya'da 1500'lü yılların sonlarındaki Sengoku dönemini keşfet. Ölümcül protez aletleri ve ninja yeteneklerini kullanırken kanlı bir çatışmada gizlilik, dikey zikzak ve ilkel kafa kafaya çarpışmayı bir araya getir.

Karanlık ve çarpık bir dünyada hayattan daha büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya'da 1500'lü yılların sonlarındaki yaşam ve ölümün sürekli çatıştığı acımasız Sengoku dönemini keşfet. Ölümcül protez aletleri ve güçlü ninja yeteneklerini kullanırken kanlı bir çatışmada gizlilik, dikey zikzak ve ilkel kafa kafaya çarpışmayı bir araya getir.

İntikamını al. Onurunu geri kazan. Ustaca öldür.

• Helali hoş olsun... From Software çok daha fazlasını hak ediyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • türkiyede 90-110 lira aralığında satılsaydı 4 milyon kopyayı bulurdu.

• iyi satmış ama benim sevdiğim tarz değil . çok büyük indirime girse dahi almayacağım bir oyun.korsanda bile denemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: chris92

iyi satmış ama benim sevdiğim tarz değil . çok büyük indirime girse dahi almayacağım bir oyun.korsanda bile denemedim

lütfen dene
  • Dark Souls oyunlarını pek sevemesem de,bu sene için çıkan oyunlardan en beğendiğim oyun oldu.Resmen hak etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

türkiyede 90-110 lira aralığında satılsaydı 4 milyon kopyayı bulurdu.
    O civarda çıkan oyunlar çok satıyor sanki de bu oyun satacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok harika bir oyun platin aldım zatwn bu oyunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.