Şimdi Ara

Avrupa'da bu yılın en çok satan oyunları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da bu yılın en çok satan oyunları açıklandı
    2019 yılının ilk yarısıyla ilgili mali bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün yeni bir rapor yayınlayan GfK Entertainment, Avrupa'da şimdiye kadar en çok satan oyunları açıkladı. Buna göre FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe, önemli bir farkla listenin başında yer alıyor.

    FIFA 19 eylül ayının sonunda piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Read Dead Redemption 2, God of War ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi yapımları rahatlıkla geride bırakarak Avrupa'da 2018'in en çok satan oyunu olmayı başarmıştı. FIFA 19'un şimdi 2019'da da aynı satış başarısını sürdürmesi gerçekten de etkileyici. FIFA serisi her şeye rağmen Avrupa'nın kralı olmaya devam edecek gibi.

    Avrupa'da bu yılın en çok satan oyunları açıklandı
    GfK Entertatinment'ın açıkladığı verilerde FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe'un ardından üçüncü sırada Grand Theft Auto V yer alıyor. Bu üçlüyü takip eden oyunlar ise şu şekilde: Red Dead Redemption 2, Days Gone, Minecraft ve Mario Kart 8 Deluxe.

    GfK Entertainment'ın verileri yalnızca fiziksel satışları kapsıyor. Oyun şirketlerinin önemli bir çoğunluğu dijital satış rakamlarını açıklamadığı için verilere dahil edilememiş. Dolayısıyla GfK'nin raporu gerçek satış rakamlarını (dijital + fiziksel) çok doğru bir şekilde yansıtmıyor olabilir.

    Son olarak Gfk Entertainment'ın verilerini aldığı ülkeler şu şekilde: Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, İsveç, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık. 







  • quote:

    Üstelik AMD, EPYC Rome işlemcileriyle performans başlığı altında Intel’in gelecek yıl kullanıma sunacağı 10 nm Ice Lake-SP modellerini hedef alıyor. Bu da Intel bu yıl 14 nm üretim sürecini kullanarak piyasaya süreceği Cooper Lake modellerinin AMD’nin 7 nm çözümleri karşısında bir hayli zorlanacağı manasına gelir.




    Intel daha Ice Lake Sp çıkaracak ardından cooper Lake. Öyle AMD ile rekabet edecek.

  • Helal be Minecraft

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pescilerin gözü yaşlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Futbol bir başka, en kuvvetli afyon ama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mario’ya bak sen hala para basıyor. Helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklenmedik oyunlar ilk sırada şaşırdım açıkcası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pesçiler seri üzgün atıyor
  • avrupanın oyun zevkine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.