Şimdi Ara

Man of Medan'ın Geliştirici Günlüğünde Co-op Modu Tanıtılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Until Dawn geliştiricisi Supermassive Games, yeni korku oyunu The Dark Pictures: Man of Medan için yedi dakika uzunluğunda bir geliştirici günlüğü yayınladı ve çevrimiçi co-op olarak oynanabilecek paylaşımlı hikaye modu detaylandırılıyor.
     
    İki oyuncu da beş ana karakterden birinin kontrolünü ele alarak bu karakter adına seçimlerde bulunacak. Bir oyuncu kontrol edilmeyen başka bir karakter ile sohbet ederken diğer oyuncu da o esnada dalış yapıyor olabilecek yani her iki oyuncu da oyunun tamamen farklı bir kısmını tecrübe edebilecek. Her ikisi de ister ayrı ister birlikte olsun hikayeyi etkileyen seçimler yapacak. Hatta diğer oyuncunun yapmış olduğu birkaç kötü seçim sizin ölümünüze dahi sebep olabilecek.
     
    Diğer oyuncu bir seçim yaparken ekranınızda bilgilendirileceksiniz fakat hangi seçenekler arasında seçim yaptığını göremeyeceksiniz. Ayrıca diğer oyuncu seçim yapmadan önce ona tavsiyede bulunmak mümkün olacak.
     
    The Dark Pictures: Man of Medan 30 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

    Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  








  • Bu oyunu alacaktım fakat Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Until Dawn, Detroit, Beyond Two Soul... Bu oyunlar Türkçe dil desteği ile nasıl keyifli bir hale gelmişti. Sen git Until Dawn'a Türkçe koy, buna koyma. Olacak iş değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER

    Bu oyunu alacaktım fakat Türkçe dil desteği olmadığı için vazgeçtim. Until Dawn, Detroit, Beyond Two Soul... Bu oyunlar Türkçe dil desteği ile nasıl keyifli bir hale gelmişti. Sen git Until Dawn'a Türkçe koy, buna koyma. Olacak iş değil.

    Until Dawn ve diğer bahsettiğiniz oyunlara Türkçe dil seçeneğini Sony getirdi. Yapımcı firma ile alakası yok. O oyunlar zamanında PS Exculisive olarak çıkmıştı. O yüzden Sony TR o oyunlara TR dil desteği getirmişti. Man Of Medan ise Multiplatform olarak çıkıyor. O yüzden Sony TR dil desteği ile uğraşmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 8 Ağustos 2019; 10:34:51 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Until Dawn gibi Sony ex olsaydı Türkçe gelirdi, multiplatform olunca firmaya çeviri için teklif yapan bile olmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyunun multiplatform olduğunu bilmiyordum. O ayrıntıyı atlamışım. PS4 Exc sandığım için şaşırmıştım Türkçe olmadığına. Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 8 Ağustos 2019; 13:40:35 >
  • 04.30 - "Benim için en büyük problemin, ilgili verinin tüm niceliği, bu verinin kalitesini kaybetmemesi ve yine de konsolların diskine sığdırmak olduğunu söyleyebilirim"

    Bu konsollar ne zaman oyun gelişimine engel olmayı kesecek
    hadi bakalım ps5 zamanına inş :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.