Şimdi Ara

Google Stadia için yeni etkinlik tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, çevrimiçi oyun servisi Stadia için Mart ayında ilk duyuruyu yaptı. Daha sonrasında abonelik ve oyunlara yönelik ek bir etkinliği ise Haziran ayında gördük. Stadia Connect adı altında gerçekleşen etkinlikte, hizmetin Kasım ayında kullanıcılara açılacağı gibi önemli bilgiler de verildi. Bugün ise yeni bir Stadia Connect etkinliğini tarih duyurusu yapıldı.

    Gamescom’dan önce düzenleniyor


    Önemli video oyun fuarlarından Gamescom’un başlamasına iki haftadan az bir süre kaldı. Google da Gamescom başlamadan önce Stadia için kendi etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı. 19 Ağustos tarihli bu etkinlik, her zaman olduğu gibi Stadia resmi YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.



    Etkinlikte Stadia için yeni oyun duyuruları göreceğiz. Hatırlarsanız bir önceki etkinlikte de oyun duyuruları iple çekiliyordu ancak beklenen verilemedi. 19 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte ise sonunda oyun severler isteklerine kavuşabilecekler.


    Ayrıca Bkz.Apple Card sınırlı sayıda kullanıcı için açıldı

    Tabii ki oyun duyuruları haricinde Stadia hakkında farklı bilgiler de öğrenme ihtimalimiz var. Örneğin bugüne kadar Stadia’nın arayüzünü göremedik. Bazı kaynaklara göre yeni etkinlikte arayüz de sır olmaktan çıkabilir. Tüm detaylar için iki haftadan az bir süre sonra gerçekleşecek etkinliği beklememiz gerekiyor.








  • Valla hevesim kaçtı. Bulut tabanlı sistem için oyuna ayrı servise ayrı para benim heyecanımı kaçırdı...
  • Google sosyal platformda yaptığı hataları yapıyor stadia netflix tarzı bir platforma dönüştürülmediği sürece google'ın elinde patlayacağını tahmin ediyorum
  • Google'ın her takımının ayrı anladığı bir platform, şuan sadece basına marka basıyorlar ve "bu sektörün kurusu biz olacağız, lideri de" dedirmeye çalışıyorlar bu marka baskısıyla. Ellerinde kalacağa benziyor; ortada platform yokken bu hareketleri yaptıklarından dolayı da ellerinde kalmasını umuyorum.
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Eğer dedigin gibiyse sıkıntı, ben haftada 3-4 saat oyun oynayan biriyim, oyuna bir kerelik para veririm ama servise aylık para vermem şahsen.
  • Ps5. Devam vall.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xAdli

    Eğer dedigin gibiyse sıkıntı, ben haftada 3-4 saat oyun oynayan biriyim, oyuna bir kerelik para veririm ama servise aylık para vermem şahsen.
    Abonelik almak zorunda değilsin sadece oyunu da alabilirsin
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Netflix tarzı olursa ayda 30-40 dolardan aşağı kurtaramaz. Sen piyasadaki oyunların yüzde 50 sini açsan oraya milyar milyar dolarlar gerekir hepsini satın almak için. Nasıl altından kalkacak?
  • tamam da latency nolacak arkadas
  • Stadia‘yi kiralanmis bilgisayar gibi düsünün aylik 10€ ödeyeksiniz 4K 60 FPS oynayacaksiniz egerki ben kendim 4K 60FPS oynatacak bilgisayar toplarim derseniz ortalama 2200€ tutar. Buda size nerdeyse 20 yillik Stadia üyeligine denk geliyor az oynayan insanlar icin mantikli. Tabi birde herkezin zevkleri ayri benim gibi donanim hastasi olanlarda var
  • Stadia base 1080 60fps ücretsiz. İnternet hızınız iyi ise oldukça mantıklı.
  • server masrafı
    oyunların masrafı
    yüksek performanslı oyuncu bilgisayarların masrafı
    devletlerde vergi koyacaktır google bunca masrafın altından nasıl kalkacak kimlere bu hizmeti satabilecek merak ediyorum ucuz bir şey olmayacağı açık düşük çözünürlüklü ücretsiz sürümünü reklama boğsa anca kurtarır ama reklamı server tarafında videoya gömmeli yoksa reklam engelleyiciler reklamı kapatır.
  • Bu sistemin çalışması için exclusive oyunlar yapılması şart.
    Bu oyunların da her üyelik tipi için ücretsiz olması durumunda Stadia çok ciddi paralar kzanabilir.

    150m dan fazla üyesi olan netflixin aylık geliri nerden baksanız 800-900 milyon dolara denk geliyor.

    Her yıl 4-5 exclusive oyun ile bu rakamlara rahatlıkla ulaşabilir stadia.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.