Şimdi Ara

Galaxy Note 10 Plus mühendislik örneği metroda ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 10 Plus mühendislik örneği metroda ortaya çıktı


    Samsung’un yeni Galaxy Note 10 tanıtımına sayılı günler kala sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de metroda bir yolcunun gizemli bir Galaxy akıllı telefonu ile etkileşimde olduğu anlar internete sızdırıldı.


    Bir Samsung çalışanı olduğu kenar kısımdaki mail adresinden anlaşılan kadının elinde muhafaza içerisine alınmış oldukça büyük bir cihaz duruyor. Ekranın üst kısmında Infinity-O delikli çentik dikkat çekerken ara yüzün de One UI olduğu anlaşılıyor.


    Kaynaklar telefonun Galaxy Note 10 Plus modelinin mühendislik örneği olduğunu ifade ediyorlar zira ekran kavisli değil. Muhtemelen son aşamalarda ekran kavisi kasa yerini aldı. Diğer taraftan yeni S-Pen ile ilgili bir detay görülmüyor. Net detayları 7 Ağustos tarihinde öğrenebileceğiz.


    Galaxy Note 10 özellikleri ve fiyatı


    Galaxy Note 10 modelinde 6.3 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde Dinamik AMOLED ekran bizi karşılıyor. Ekranda Infinity-O çentik tasarımı benimsenirken agresif bir ekran-kasa oranı elde ediliyor. Ekran Gorilla Glass 6 ile korunurken parmak izi okuyucu da entegre edilmiş. Ekran HDR10+ destekli.


    Yonga seti tarafında 7nm sürecindeki Snapdragon 855 veya 8nm sürecindeki Exynos 9820 yer alacak. Bununla birlikte Samsung’un daha güçlü Snapdragon 855 Plus veya Exynos 9825 yonga setlerine yer vereceğini iddia edenler de var.


    Ayrıca Bkz.Avrupa Komisyonu’ndan Qualcomm’a 242 milyon Avro ceza

    Kamera tarafında 12MP çözünürlüğünde ana sensör yerini koruyor ancak f/1.5, f/1.8 ve f/2.4 üçlü dinamik aralığı ile dikkat çekiyor. 16MP çözünürlüğünde ikinci sensör süper geniş açıya sahip. 12MP çözünürlüğündeki f/2.1 sensör ise 2x optik yakınlaştırma yapıyor ve ışığı daha iyi yakalıyor. Kamera paketi 4K 60fps video kaydı, yapay zekâ modları ve OIS sunuyor. Ön kısımda ise 10MP çözünürlüğünde Dual Pixel odaklamalı sensör yer alıyor. Tüm sensörler HDR10+ destekli.


    3600mAh kapasiteli batarya 25W kablolu ve 12W kablosuz hızlı şarj özelliğine sahip. 8GB RAM ve 256GB UFS 3.0 depolama kapasitesi olsa da microSD girişinin olmayacağı ifade ediliyor. Galaxy Note 10 için 999 Avro fiyat seviyesi konuşuluyor.

    Galaxy Note 10 Plus mühendislik örneği metroda ortaya çıktı 

    Galaxy Note 10 Plus özellikleri ve fiyatı


    Galaxy Note 10 Plus haliyle daha büyük ve bazı açılardan daha iyi bir model olacak. Ekran tarafında 6.8 inçlik 3040 x 1440 piksel çözünürlüğünde bir panel yer alıyor. Kaplama ve çentik tasarımları aynı kalıyor.


    12GB RAM ve 256GB/512GB UFS 3.0 depolama seçenekleri yanında microSD desteği bu modelde yer alacak. 4300mAh kapasiteli batarya 45W kablolu ve 20W kablosuz hızlı şarj desteği ile donatılmış. Kamera tarafında ekstra bir 3D ToF derinlik sensörü yer alıyor. Galaxy Note 10 Plus için 1149 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. S-Pen kaleminin ise 4096 baskı hassasiyet seviyesi ve 70 milisaniye gecikme süresine sahip olacağı ifade ediliyor.


     




     







  • haberim yokmuş gibi çek panpa

  • Note 9 dan yazıyorum
    Uzun süre iPhone kullandıktan sonra geçtim bu cihaza. En son kullandığım s6 ya göre fersah fersah ilerlemiş android. Artık eski çakılmaları vs yok. Fakat bazen bildirim gelmesine rağmen ses vs çıkmaması, 4000 mah pil olmasına rağmen özellikle bekleme modunda iphone 7 den az biraz iyi olması (plus ile karşılaştırmıyorum ondan bayağı kötü), uygulamalar arasında yersiz tasarım farklılıkları olması (ios de neredeyse bütün uygulamalar aynı tasarım anlayışına geçmişti ve bir bütünlük vardı) gibi bozuk yanlarını tamir etmedikleri sürece iPhone hala bu para bandında alınabilecek yegane telefon gibi geliyor.
    Bir sürü özelliği olup da telefon özelliklerinin zayıf kaldığı bir cihazdansa az özelliği olup olan özelliklerin sağlam çalıştığı bir cihaz daha alınası sanki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hep birbirinin aynısı telefonlar şunu görüp de heyecanlanan var mı gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedomfighter

    hep birbirinin aynısı telefonlar şunu görüp de heyecanlanan var mı gerçekten.
    ihtiyacı dışında kimse telefon almıyor 3-5 yıl sonra büyük firmalar batar
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Bunu değil de s11e için heyecanlıyım. a80 gibi kızaklı bir kamera tasarımına geçerlerse efsane olacak. asus riski aldı amiral gemisine koydu

  • 360p ?

  • darkhair kullanıcısına yanıt
    Evet iphone birçok arayüz ayrıcalığına sahip ama jailbreak yapmadan tadı kalmıyor bir süre sonra. jb yapınca da artık güncelleme yapmıyorsun uygulamalar yeni sürüme uyumlu çıkıyor. ios 10.2 muhteşem bir sürüm doubleh3lix kurulu ama ios sürümü yüzünden kullaamadığım uygulamalar canımı sıkıyor. Mesela gopro uygulaması, fortnite, dota, web video cast, google fit, lithium lab vs jailbreak faydalarını saymakla bitiremem en büyük faydaları asla reklam görmüyorum (tüm uygulamalar facebook, twitch, youtube ve aklına gelen herşey) Video indirme uygulamaları sorunlu, bunu ifile ile düzeltip başka uygulamalara kolayca taşıyorum kişiselleştirme yeteneklerinden bahsetmiyorum bile

  • Çok haklısın. İos un en büyük sıkıntısı kullanıcısını bir süre sonra sıkması. Telefonlarının tipi biribirine benziyor, yazılım zaten ios 7 den beri major bir görünüm değişikliğine uğramadı. Kısacası 2013 ten beri aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorlar resmen " kamera vs gelişmeleri saymıyorum fakat adamlar sırf tutuldu diye 6 tasarımını 4 sene satmaya uğraştılar"
    Jailbreak en güzeli fakat o zaman da iphone u iphone yapan stabiliteyi bir nevi elinden almış oluyorsun. JB sonrası cihazın ne zaman çökeceği, uygulamanın ne zaman desteğinin kesileceği, girdiğin şifreler apple dışında acaba kime gidiyor endişesi gibi şeyler, çoğu insanı JB den soğutmuş vaziyette resmen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyat ortamında Note Fe'ye devam 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine hesap makinesi ile çekmişler.
  • sony'e kumanda diyenler 6.8 inçlik telefona ne diyor acaba? tava falan mı?

  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Xperia 1 6,5 inç 16,7 cm, Galaxy Note 10+ 6,8 inç 16,2 cm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Xperia 1 6,5 inç 16,7 cm, Galaxy Note 10+ 6,8 inç 16,2 cm
    16.1 inç olsaydı herkes çılgın gibi sony mi övecekti?
    ya da 16.8 inç olması mı lazım telefonun boyutuna laf söylemeniz için.. yemin ediyorum forum okuduğunu anlamayan ya da anladığı yerleri farklı olan insalarla doldu..
    eni de 72 ye 77 raket mi demeliyiz şimdi?
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Kumandanın şeklini incele, ne günlere kaldık. Galaxy Note 10+ tepsi-raket vs olabilir onda bir sorun yok, Xperia 1 ondan daha da beter... Anlamamak bu kadar zor olmamalı.

    Gelmiş 16 inç falan diyor. Troll müsünüz nesiniz, forumdan bahsetmiş bir de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluemersini

    Bu mesaj silindi.
    Ülkede telefon ürettik, otomobil ürettik, uçak ürettik , diye dinci falcı ve üfürükcülerdensin galiba bu kadar dokunduğuna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıntılı biri olarak o kamera beni çok rahatsız etti. Ölü pixele tahammülüm yokken tam orta yerinde kamera olmamış bence.

  • Sızıntı gizem olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.