Şimdi Ara

Google, Play Pass Adlı Bir Oyun ve Uygulama Abonelik Hizmeti Geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Google, "Play Pass" adı verilen, Android kullanıcıları için sessizce yeni bir mobil uygulama ve oyun abonelik hizmeti üzerinde çalışıyor.

    Android Police tarafından elde edilen ekran görüntüleri gösteriyor ki Google, Mart ayında piyasaya sürülen iOS’un aylık abonelik hizmeti olan Apple Arcade’in cevabı gibi görünen Play Pass’ı test etmeye başladı bile .

    Sızan resimler, Play Pass'ın ayda 4.99 dolara mal olacağını ve kullanıcıların "reklamsız veya uygulama içi satın alma olmadan yüzlerce birinci sınıf uygulama ve oyuna" erişmesine olanak tanıdığını gösteriyor. Ücretsiz deneme ve aile planı da mevcut olacak, ancak bunun ne kadar tutacağı belli değil.

    Hizmet, yalnızca oyunlar içermeyecek gibi görünüyor, kullanıcıların "birinci sınıf müzik uygulamaları ve aralarındaki her şeyi içeren bulmaca oyunlarını kapsayan küratörlü bir kataloğu keşfedebileceklerini" açıklayan bir bilgi sayfası da mevcut.


    Play Pass üzerinden hangi oyunların olacağı konusunda bir bilgi bulunmamakla birlikte, ekran görüntüleri Stardew Valley , Marvel Pinball ve Limbo gibi büyük isimlerin ortaya çıkabileceğini gösteriyor.



  • Stadia zaten pc de telefon tablette çalışmayacakmıydı bune ne gerek vardı ?
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Stadia sadece bir platform. Orda oyun oynamak istiyorsan oyunları da ayrıca satın alman gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.