|
Bildirim
|
Koji reyiz koca bir balona dönüşüyorsun dikkat et.
|
Yılın balonu
|
Offf, oyunu, oyundan anlayan adama anlatacaksın. Aksi durumda olay dam üstünde saksağan hikayesine dönüyor...
|
Olaylara çok farklı bakıyoruz ben Mgs serisine baktığım zaman kötü kontroller, atmosferi etkileyen saçma ufak detaylar, serinin dağılmış senaryosu, bitmek bilmryen sinematikler dışında çok fazla bir şey göremiyorum. Sırf kontrollerden dolayı Ps2'deki Mgs oyununu oynayamadım. Evet hikaye, senaryo güzel olabilir ama iyi anlatırsan güzeldir. Ama ben Witcher serisine baktığım zaman dopdolu bir oyun dünyası, karakterlerin boş değil de gerçekten oyunda bir ağırlığının olduğunun hissedilmesi, hikaye anlatırken oyuncuyu hikayeye direkt şahit oluyor gibi hissettirmesi, tutarsız olmayan eğreti durmayan oyun öğeleri, bırt diye bir yerden kutu çıkmıyor mesela. Mgs oyun dünyasına çok şey katmıştır evet ama abartılan bir seridir bence.
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 2 Ağustos 2019; 20:52:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 4 Ağustos 2019; 17:20:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|