Şimdi Ara

Apple CEO'su Tim Cook: Mac Pro'yu ABD'de üretmeye devam edeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, yeni Mac Pro'yu WWDC 2019 etkinliğinde duyurdu. Cihazın Quanta isimli şirket tarafından Çin'de üretileceğine dair söylentiler çıkmıştı ancak Apple CEO'su Tim Cook üretime ABD'de devam etmek istediklerini açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.Üç arka kameralı LG Q60'ın Türkiye fiyatı belli oldu
    Deneyimli yönetici konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Mac Pro'yu Amerika Birleşik Devletleri'nde üretiyoruz ve bunu yapmaya devam etmek istiyoruz. Şu anda bunun gerçekleştirebilme kapasitesi için çalışıyoruz ve yatırım yapıyoruz" dedi.

     


    Vergi muafiyeti talebi reddedildi


    Tim Cook, Apple'ın ABD'deki üretim tesislerine yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi. Cupertinolu şirket Çin'den ithal ettiği Mac Pro parçaları için tarife uygulaması ile karşı karşıya kalabilir. Apple kısa süre önce Çin'den gelen Mac Pro parçaları için ithalat vergisi muafiyeti talebinde bulunmuştu.

     

    Ancak bu talep Donald Trump tarafından reddedildi. ABD Başkanı konuyla ilgili olarak "Apple’a Çin’de üretilen Mac Pro parçaları için tarife indirimi yapılmayacak. Onları ABD'de üret, tarife yok!" ifadelerini kullandı.







  • Eski MacPronun sadece aliminyum kasası nı ABD'de üretiyorlardı, geri kalanı ise birleştirme. Biraz araştırıp bakabilirsiniz. Sadece kasayı ABD'de üretmek çözüm olmaz gibime geliyor. (Özellikle Trump, metallere de ekstra vergi getirdiğini hatırlarsak eğer.)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.