Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ttnet Kablosuz Modem RT-205 Dikkat

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Ttnet Kablosuz Modem RT-205 Dikkat Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sagsoz06

30 Nisan 2007; 11:49:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

4-5 gün önce bu modemi aldım. Türkçe yazlımı bu modemlerde yavaş geliyordu bana bende ingilizce firmwire ni atmak istedim. Ama bir türlü atamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu modemde update yapamazsınız. 12 Kişi kısıtlı firmwire upload yapılamaz dedi. İnanamadım. Benim olan bir modeme neden firmwire yükleyemem ne karışır TTnet buna sinirlendim. Şimdi modemi geri vermek için uğraşıyorum bilgilerinize

Serdar

Sisteme Gözat

30 Nisan 2007; 12:57:09 

Firmware update yapılmaması gibi bir saçmalık da ancak Türk Telekom'un parmağı olan bir konudan çıkardı zaten... Teknoloji nerede, bunlar hala kısıtlama peşinde. Download kotası da kesmedi adamları...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Bilgi Paylaşım Platformu / www.cxcx.org
Veteriner Hekimlerin Buluşma Noktası / www.vetinfo.net
Starforces

30 Nisan 2007; 13:50:40 

Ben ingilizcesini de yükledim geri dönüp ilk FW de yükledim sonra en son TR de yükledim problem çıkarmadı. Oluyor.

Bu arada ben kampanyadan filan almış değilim çok önceleri aldım bu modemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 30 Nisan 2007; 13:52:27 >
sagsoz06

30 Nisan 2007; 17:27:21 

Sorunda buya ben kampanyadan aldım! Modemin içindeki seri numarası ile altında yazan bile birbirini tutmuyor

muuzoo

30 Nisan 2007; 17:54:41 

Fark edeceğini zannetmiyorum. Ben de elimdeki rt-102 ye 2 yada 3 defa firmware güncellemesi yaptım bir sorun olmadı. Ben de kampanyadan almıştım.

Ruhu Küskün Bomboş Bir Beden!
mafaky

4 Mayıs 2007; 20:01:07 

Sevgili arkadaşlar. Bu başlık'taki ve @sagsoz06 arkadaşımızın yine bu Forum'da açtığı bir diğer başlıktaki mesajları AirTies'a ilettim. Destek Merkezine değil, AirTies'ın ilk günlerinden beri orada olan ve şu anda Ürün Müdürü pozisyonda olan bir kişiye ilettim. Bir saat sonrasında cevap geldi ve bana böyle bir kısıtlamanın (12 kişlik vb...) asla olmadığı teyid edildi. Söz konusu olan tek kısıtlama (yani T.Telekom veya TTNet'in talep ettiği...) şu imiş ve bana göre çook da mantıksız değil: Eğer kullanıcı WEP-WPA-vb. bir şifreleme yapmayı reddediyorsa (ama niye red etsin ki???) bu RT-205TT'ler kablosuz (=wireless) olarak internete bağlanamıyor.

T.Telekom sadece ve sadece "güvenlik" gerekçesiyle bunu talep etmiş; AirTies da yerine getirmiş. Ama bu nedenle de bu versiyona yeni (daha doğrusu, alternatif) bir firmware yüklenebilmesi mümkün değil. Eğer mevcut firmware'de bir değişiklik/iyileştirme olursa AirTies tabii ki bunu Site'sinden yayınlayacak...

Bu arada söz konusu TTNet Kampanyasıyla ilgili bir bilgiyi ben hala bulamadım. Bir bilen varsa, bana bilgi yollayabilir mi???

Son olarak: sagsoz06 dostum; görülüyor ki Ankara'dasın. Modeminde bahsettiğin diğer sorunlar varsa va bana güveniyorsan modemini bana yolla (adresim vs. konusunda PM atarsın), en kısa zamanda AirTies Merkez Servisine götürüp o tür sorunların halline çare bulmaya çalışırım. Şu an hangi modemi alıp kullanıyorsun bilemiyorum da elindeki o RT-205'in "süs" olarak kalması da yazık!...

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies Air 5050, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
ibyalcin

5 Mayıs 2007; 23:17:39 

bu ttnet in verdigi modem nasil biraz uzak kaldim haberlerden
smile gecicektim bunami gecsem
bi oneri yorumu olan arkadaslar

i tocuh

donanımahm

5 Mayıs 2007; 23:33:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Ben ingilizcesini de yükledim geri dönüp ilk FW de yükledim sonra en son TR de yükledim problem çıkarmadı. Oluyor.

Bu arada ben kampanyadan filan almış değilim çok önceleri aldım bu modemi.

Arkadaşların modemi RT-205 görünümlü RT-205TT. Doğan görünümlü Şahin gibi yani... Uzaktan bakıyorsun Doğan SLX yanına gidince Şahin S ..

Core2Duo6420 _____ Gigabyte 965P DS3 ____ Corsair XMS2 2x512 ___ WD 2x320 SATA2 ___ Sapphire x1800GTO ___ Winfast TV2000XP DELUXE ___ SKYSTAR 2 ___ SAMSUNG 226BW ___ 2xSAMSUNG 18X DVD-RW
Alma Mazlumun Ahını, Çıkar Aheste Aheste
sagsoz06

6 Mayıs 2007; 0:29:44 

quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Sevgili arkadaşlar. Bu başlık'taki ve @sagsoz06 arkadaşımızın yine bu Forum'da açtığı bir diğer başlıktaki mesajları AirTies'a ilettim. Destek Merkezine değil, AirTies'ın ilk günlerinden beri orada olan ve şu anda Ürün Müdürü pozisyonda olan bir kişiye ilettim. Bir saat sonrasında cevap geldi ve bana böyle bir kısıtlamanın (12 kişlik vb...) asla olmadığı teyid edildi. Söz konusu olan tek kısıtlama (yani T.Telekom veya TTNet'in talep ettiği...) şu imiş ve bana göre çook da mantıksız değil: Eğer kullanıcı WEP-WPA-vb. bir şifreleme yapmayı reddediyorsa (ama niye red etsin ki???) bu RT-205TT'ler kablosuz (=wireless) olarak internete bağlanamıyor.

T.Telekom sadece ve sadece "güvenlik" gerekçesiyle bunu talep etmiş; AirTies da yerine getirmiş. Ama bu nedenle de bu versiyona yeni (daha doğrusu, alternatif) bir firmware yüklenebilmesi mümkün değil. Eğer mevcut firmware'de bir değişiklik/iyileştirme olursa AirTies tabii ki bunu Site'sinden yayınlayacak...

Bu arada söz konusu TTNet Kampanyasıyla ilgili bir bilgiyi ben hala bulamadım. Bir bilen varsa, bana bilgi yollayabilir mi???

Son olarak: sagsoz06 dostum; görülüyor ki Ankara'dasın. Modeminde bahsettiğin diğer sorunlar varsa va bana güveniyorsan modemini bana yolla (adresim vs. konusunda PM atarsın), en kısa zamanda AirTies Merkez Servisine götürüp o tür sorunların halline çare bulmaya çalışırım. Şu an hangi modemi alıp kullanıyorsun bilemiyorum da elindeki o RT-205'in "süs" olarak kalması da yazık!...

Bak kardeşim bu soruna bi çare bulamazsın bu yazılımlıda değil bugün elkotek gittiğimde adamın söylediği bana internetten verileri alırken modemin belleğine kaydeder bu bilgisayarla modem arasında bir veritabanıdır. Bu veritabanı düşük olursa ne olur? Modem çakılmaktan başka bir şey yapmaz. Yani işin bi tarafı yazılımlık bile değil. Bu adamlar modemi ucuz satacaz die modemin içinde parça kısmışlar buda yetmezmiş gibi birde firmwire kısıtlaması. 12 kişi kısıtlaması var kardeşim bu turk telekomun isteği doğrultusunda yapıldı. Aç ara sor 555 5900 Mehmet inal beyfendi. Turk telekom Pazarlama Müdürü. Yöneticilere bildirecekmiş felanda filanda benim o kadar zamanım olsa seni aramam zaten....

Sen 6 gündür ne çektiğimi bir bilsen yere atıp kırardın bu aleti ben süs olarak koymuşum modeme karşı saygılı olmaya çalışıyorum.

bobita

6 Mayıs 2007; 1:03:25 

quote:

Orjinalden alıntı: sagsoz06

quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Bak kardeşim bu soruna bi çare bulamazsın bu yazılımlıda değil bugün elkotek gittiğimde adamın söylediği bana internetten verileri alırken modemin belleğine kaydeder bu bilgisayarla modem arasında bir veritabanıdır. Bu veritabanı düşük olursa ne olur? Modem çakılmaktan başka bir şey yapmaz. Yani işin bi tarafı yazılımlık bile değil. Bu adamlar modemi ucuz satacaz die modemin içinde parça kısmışlar buda yetmezmiş gibi birde firmwire kısıtlaması. 12 kişi kısıtlaması var kardeşim bu turk telekomun isteği doğrultusunda yapıldı. Aç ara sor 555 5900 Mehmet inal beyfendi. Turk telekom Pazarlama Müdürü. Yöneticilere bildirecekmiş felanda filanda benim o kadar zamanım olsa seni aramam zaten....

Sen 6 gündür ne çektiğimi bir bilsen yere atıp kırardın bu aleti ben süs olarak koymuşum modeme karşı saygılı olmaya çalışıyorum.

Arkadaş yardımcı olmaya çalışmış, niye sinir yaptın ki sen şimdi...

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
hyperborian

6 Mayıs 2007; 1:34:48 

quote:

Orjinalden alıntı: sagsoz06

4-5 gün önce bu modemi aldım. Türkçe yazlımı bu modemlerde yavaş geliyordu bana bende ingilizce firmwire ni atmak istedim. Ama bir türlü atamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu modemde update yapamazsınız. 12 Kişi kısıtlı firmwire upload yapılamaz dedi. İnanamadım. Benim olan bir modeme neden firmwire yükleyemem ne karışır TTnet buna sinirlendim. Şimdi modemi geri vermek için uğraşıyorum bilgilerinize

Dostum bende de airties rt-205tt var, ben de aynı sorunu yaşıyordum kullandığım tarayıcı IE 6 idi, firefox'un en son tr versiyonunu yükledim ve birdenbire bütün problemler neredeyse yok oldu (yavaşlama, takılma vs...). Tarayıcının bu kadar fark edeceğini asla düşünemezdim, şimdi resmen uçuyor modem

GIGABYTE 965 DQ6 | CORE 2 DUO E6600 3.2 GHZ |ARCTIC FREEZER 7 PRO| 4*1 GB DUAL TEAM EXTREEM DDR2 800 | HIS ATI RADEON 4870 1 GB | 250*2 GB SEAGATE 7200.10 SATA2 | AOPEN H600 B | ENERMAX LIBERTY 500W | HP 2207H LCD | CREATIVE AUDIGY 2 ZS | CREATIVE INSPIRE 5200.1 | WINDOWS XP PRO SP3 - VISTA 32 BIT HOME PREMIUM SP1
fantastik17

2 Eylül 2007; 16:49:55 

BENDE kablosuz RT-205 aldım ...20m aylık dediler bana gelıo 49m aylık nası oluo bu ben anlamıorum ..2 sene odiyeceksin dıolar..Merak konusu kampanya bitince ( yılbasından sonra) ne kadar olucak ? Nası iştir bu yaaa..

Hero online / knight online / vs.. online oyunlar HAYAT MESELESİ OLDU YAHUUU ((:
kzengin

2 Eylül 2007; 17:17:54 

Bende RT205 var. Eskaza TT nin modemlerinden bana satmış olabilirler mi diye korktum hemen kontrol ettim çünkü ucuza bi yerden almıştım. Allah tan TT nin ki değilmiş neyseki.

Bu yazıları okuyunca inanamadım resmen dumura uğradım. TT de bu kadar zeki insanlar varsa bunu bize sundukları hizmetin kalitesini artırmakta kullansalar daha iyi olmazmı?

14 Makam aracını geri verdi. Okluk'taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü, bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa girdi, sıra bekledi.Kendisine tahsis edilen "kafana göre harca" denilen ödeneği de harcamadı.Hediyeleri bıraktığı gibi...Papelleri de bıraktı.46 trilyon liracık!Yeminini tuttu...Hukuku üstün kıldı.
E haliyle...Sevilmedi. Sevilmez.

suslu76

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 19:19:17 

wep-wpa şifreleme yapmayınca kablosuz ağı açmama işi doğru büyük ihtimalle, çünkü bir arkadaş zoom marka modeme yazılım yapıyordu, ona özellikle air ties e bak ona benzer yap demişler, çünkü air ties tt ile anlaştı (ihaleyi at aldı) o yüzden o arkadaşa da aynen "şifre koymayınca kablosuz açılmasın" demişler

AMD X2 4000+ 2.1@2.60 -- ASUS M2A-VM -- 4x1G 800@827 VERITECH -- AXLE 9600GT 650@725/1400@1550 -- SEAGATE 500G 7200.11 -- 80G SAMSUNG -- 17" SAMSUNG 740BF
ASUS N50VN-240DV P8600 3GB 250GB 1GB 9650M GT
ÖTV İNDİRİMİNİ FİYATLARINA TAM OLARAK YANSITMAYAN FİRMALARI KINIYORUM
Merhaba, ben Mesut Çevik. Bu videomuzda...
Shaq Diesel

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 20:45:47 

Bende RT-205TT var.İlk 10 gün düzgün bağlanan modem tatile gidip gelince (2 aydır)kafasına göre kopmaya başladı.Bazen TT'nin hattınızı aktifeştirmediğinizde açılan sayfa açılıyor.
Ayrıca TT'nin modeminin firmware'i de farklı.

destek07

3 Eylül 2007; 18:05:08 

AirTies Telekoma kendi dıs piyasasında sattığı RT-205 ile aynı özellikte modem wermemeli bence zaten ben o modeme 79,00 USD + KDV verip alayım ttnet alınmış modem ücretsiz verilsin hemde aynı özellikte olsun bence çok iyi olmus aynı özellikte olursa bi sıkıntı olurdu zaten doğru bence 12 kullanıcı kısıtlaması war .Size her kim solediyse bence 12 kısıtlaması yoktur diye ben inanmıyorum.

Rapator

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 18:16:09 

İlk aldığımda bende birkaç sorun yaşadım...Mesela kota sayfasındaki harflerin gözükmemesi ve bağlantı var gözükmesine rağmen hiçbir veri akışınnı olmaması gibi...Hemen ardından firmware güncellemesi yaprak bu sorunlardan kurtuldum...Şu anda sorunsuz kullanıyorum...Piyasadakilerden donanımsal olarak bir farkı yok ama söylenenlere göre 12 kişiden fazla kablosuz bağlantıya ve şifre koymadan yapılmak istenen kablosuz bağlantıya izin vermiyor...İkincisini bizzat denedim, evet şifre koymadan kablosuz bağlantıya izin vermiyor...Bu kötü birşey mi, bence hayır...Bu yüzden azımsanmayacak kadar kişi fazla fatura ödemek zorunda kaldı...Bunu önlemek için güzel bir önlem almışlar...12 kişiye gelince, mahalleye yayın yapmıyorsanız sorun yok...Fakat şirketler için sorun olabilir...Zaten koca şirkette bu modeme kalmadı heralde, gidip Zyxell falan alabilirler...

SATILIK AVON ve ORIFLAME ÜRÜNLERİ (FİYATLAR DÜŞTÜ)!!!
SATILIK TURKCELL PARÇA KONTÖR (50 KONTÖR 7 TL) !!!
SATILIK SIFIR BLUETOOTH KULAKLIK!!!
DÜKKANA GİT
machinehead

4 Eylül 2007; 4:46:02 

HAYATIMDA GORDUGUM EN KOTU MODEMIM ONAYLAMA KODLARI GOZUKMUYORDU UPDATE YAPTIM SIMDI DE YAHOO GMAIL HOTMAIL HIC BIR ONLINE WEB BASED MAIL SISTEMI ACILMIYOR BIKTIM PROBLEMINDEN SAKIN ALMAYIN O 50 KUSUR YASINDAKI BEY AMCADA EMINIM BU FIRMADA CALISIYOR SADECE ORTAYA CIKINCA INKAR EDIYOR BEN BILIYORUM KI ARKADASLARIM VAR BU IS ICIN PARA ALIYORLAR ISLERI FORUMLARA GIRIP YALAN SEYLER YAZMAK
mafaky

4 Eylül 2007; 9:48:09 

quote:

Orjinalden alıntı: machinehead

HAYATIMDA GORDUGUM EN KOTU MODEMIM ONAYLAMA KODLARI GOZUKMUYORDU UPDATE YAPTIM SIMDI DE YAHOO GMAIL HOTMAIL HIC BIR ONLINE WEB BASED MAIL SISTEMI ACILMIYOR BIKTIM PROBLEMINDEN SAKIN ALMAYIN O 50 KUSUR YASINDAKI BEY AMCADA EMINIM BU FIRMADA CALISIYOR SADECE ORTAYA CIKINCA INKAR EDIYOR BEN BILIYORUM KI ARKADASLARIM VAR BU IS ICIN PARA ALIYORLAR ISLERI FORUMLARA GIRIP YALAN SEYLER YAZMAK

Laf atmaya ve suçlamaya çalıştığın o "elli küsur yaşındaki bey amca" AirTies'da çalışmıyor!... İstersen iddiasına girelim, genç arkadaşım. Ama AirTies'çıları yakından tanıyan birisi. Hoş, son zamanlarda AirTies o kadar çeşitli projelere daldı ki artık onları takip edemiyorum dahi. Malum, kendi hayatımızı da kazanmak için çalışmak zorundayız!... Ama sen bu kadar tek taraflı ve iddiacı olma; sonra mahçup olduğunda özür dilemekte zorlanmayasın!

Şimdi gelelim sorunlarına: öncelikle sendeki modem Telekom'dan aldığın RT-205TT mi, yoksa piyasadan aldığın RT-205 mi veya Smile ADSL'in verdiği mi? Anlayabildiğim kadarıyla Internet'e bağlanabiliyorsun. Ltf. bir zahmet www.airties.com sitesine git (bu site yakında yenilendi...), ve oradan Destek/Firmware/RT-205/Türkiye/(sendeki RT-205 versiyonu hangisi ise...)'den ilgili Firmware'i tekrar masaüstüne indir. Sonra da RT-205'ini resetle ve indirdiğin son sürümü tekrar yükle.

Ben halen birkaç yerde WAV-140 kullanıyorum; RT-101, RT-210 de kullandım. RT-210, RT-211, RT-205 kullanan en azından 17-20 tanıdığım kişi var. Bunların hiçbirisinde, özellikle senin şikayetçi olduğun, Web tabanlı E-Posta serverlarına ulaşmakta bir sorun olduğunu duymadım.

Ha bu arada hat değerlerin nasıl, onları da bir kontrol edip bir kenara not ediver.

Bütün bunları yaptıktan sonra, diyelim ki sorunun hallolmuyor. Şansına İstanbul'daymışssın. AirTies'ın yeni merkezi Gayrettepe'de, ana cadde üzerinde merkezi bir konumda. Artık bir zahmet modemi kap gel (P.tesi-Cuma) ve şikayetini oradaki Teknik Servis'teki kişilere ilet. Ya orada işini teknik anlamada halledeceklerdir, ya da sana yeni bir modem vereceklerdir. (Eğer modemin standart veya Smile için üretilmiş RT-205 ise sorun hiç olmayacaktır da RT-205TT'lere nasıl bir uygulama yapıyorlar; orasını şu an ben de bilmiyorum...)

Kolay gelsin.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies Air 5050, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
destek07

4 Eylül 2007; 11:58:21 

quote:

Orjinalden alıntı: machinehead

dostum yasadığın bu sorunu çözmek için gidip airties yada arayıp arıza kaydı açtır modemi gönder airties'a adamlar sana inkar ederlerse o zaman buraya bu şekilde yazıp markayı kötülersin ama sen bu şekilde sorununu çözemessin :( emin ol Müşteri Memnuniyeti açısından ürünü değiştireceklerdir.Çünkü milyonlarca modem üretiliyor ve bunun sana bu şekilde denk gelmesi normal diye dusunuyorum eğer sorunun çözülmesse buraya markayı kötüleyip yazı yazarsın he suna gelince ben ilk çıktığından beri airties tercih etmişimdir problem yasamadım mı çok ama sonuca bakmamız gerek diye dusunuyorum iyi forumlar

VIKING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Eylül 2007; 12:07:19 

Yemek üzerine bol kahkaha iyi gitti ilahi tt
u_haluk

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 15:25:05 

ilk çıktığında RT205 modemimi aldım kurdum geçen gün sitesinden son firmwire update inide indirdim ayrıca kurdumda ingilizceydi ama yinede problem değil bnm için ingilizce olarak giriş yapıorum firmwire a macbook pro ile wireless imi sorunsuz kullanıyorum bu tip bi problem hiç yaşamadım defalarca okumama rağmen nasıl böyle saçma bi sorun olduğunuda halen daha anlayabilmiş değilim bi yanlışlık olmalı

no imza no problem :)
ThisisaNightmare

4 Eylül 2007; 16:26:29 

Ya boşverin airties i ya çok dandik bir marka. Bana sorarsanız Linksys, D-Link falan alın.

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
destek07

4 Eylül 2007; 17:22:02 

Aynı problemi ben yasadım dostum meğer siteye ingilizce :) olarak giriyormusuz türkçe olarak giriş yapıldığında siteye tr için firmware de war ben denedim şimdi arayuz tr :)bilginize arkadaşlar
quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

ilk çıktığında RT205 modemimi aldım kurdum geçen gün sitesinden son firmwire update inide indirdim ayrıca kurdumda ingilizceydi ama yinede problem değil bnm için ingilizce olarak giriş yapıorum firmwire a macbook pro ile wireless imi sorunsuz kullanıyorum bu tip bi problem hiç yaşamadım defalarca okumama rağmen nasıl böyle saçma bi sorun olduğunuda halen daha anlayabilmiş değilim bi yanlışlık olmalı

cahit.as

6 Eylül 2007; 14:41:49 

arkadaşlar soruma cvp almak için tam doğru yerdeyim yazı yazan herkez bu modemi kullanmış çnkü,özelliklerinide biliyorsunuz,RT-205TT sahibiyim modemi sırf üniversitede okulun internetinden yararlanmak için aldım okulun hemen karşısında evim yani accespoint gözümün onünde duruyo galiba accespointti yani o cihazın adı interneti yayan aletin neyse benbu modemle eve masaüstü pcme internet bağlayabilirmiyim sorum bu yardım ederseniz çok sevinirim!!!

==>C A S S S / N E S S S<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
speedycihan

7 Eylül 2007; 10:10:15 

bendede var 205 hiç sorun yok teknosadan aldım bide firmware yükledim
ayarlarda antidos falan var ondan olmasın yada erişim engelleme
bide tabi tt dağıttığı modemlerde bi sakatlık olabilir

TEKNOLOJİ VAR HUZUR VARRRR
Rapator

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 18:04:29 

quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

arkadaşlar soruma cvp almak için tam doğru yerdeyim yazı yazan herkez bu modemi kullanmış çnkü,özelliklerinide biliyorsunuz,RT-205TT sahibiyim modemi sırf üniversitede okulun internetinden yararlanmak için aldım okulun hemen karşısında evim yani accespoint gözümün onünde duruyo galiba accespointti yani o cihazın adı interneti yayan aletin neyse benbu modemle eve masaüstü pcme internet bağlayabilirmiyim sorum bu yardım ederseniz çok sevinirim!!!

sen yanlış alet almışsın, wireless kart alıcaktın...senin modemin sadece wireless vericisidir...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=410&productid=bd1132

Ayrıca konuyla ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte...

http://aliboyaci.com/blog/2006/12/11/wireless-kart-secimi/

SATILIK AVON ve ORIFLAME ÜRÜNLERİ (FİYATLAR DÜŞTÜ)!!!
SATILIK TURKCELL PARÇA KONTÖR (50 KONTÖR 7 TL) !!!
SATILIK SIFIR BLUETOOTH KULAKLIK!!!
DÜKKANA GİT
Shaq Diesel

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 18:59:33 

Sorunlular TT için üretilenler.Kampanyadan verilenler.Benimki gibi.Ama bende sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temizchannel -- 7 Eylül 2007; 19:00:16 >

jannock

26 Eylül 2007; 16:43:57 

arkadaşlar ben de ne yazıkki bu modemden aldım ve herkes gibi bağlant ısorunu yaşıyorum.bağlantı mükemmel gözüküyor ama hiçbir sayfa açılmıyor.firmware yükledim dün sitesinden akşam da güncelledim ama sorun düzelmedi.turk telekom yazan sürümü yüklemiştim.standartı ya da ingilizceyi yükleyip denesem düzelir mi.yardımcı olacak var mı?

computeron

26 Eylül 2007; 17:05:38 

Airties ler biliyorsunuzdur Türk girişimcinin yapıtı modemler; ama kendiside TT a uydu problemli ürünler üretmeye başladı.Tencere yuvarlandı kapağını buldu.

Cahilden korkma yarı cahilden kork.

İnsanlar para kazandıkca kibarlaşırmış.
hakaniko
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

26 Eylül 2007; 23:10:15 

bende airties rt205 tt kullanıcsıyım. daha geçen gün firmware ve hizmet programı update yaptım sorunsuz. bi kere bile modem sorun çıkarmadı. şans işi bence
nightmare115

26 Eylül 2007; 23:26:10 

arkadaşlar ben bi cafe ile anlaşıp onların kullanmadığı saatte wireless ile giriyorum fakat arkadaşlar demiş 12 kişi sınırlaması wireless bağlantı için var. fakat kablo ve switch ile 12 kişi bağlandığında tek ben wireless ile bağlandığımda max 12 kablosuz kullanıcıya ulaşıldı altrenatif olarak kablo ile bağlanıp işlerinize dewam edebilirsiniz diyor. yani kablosuz bağlan 1 kiş fakat yine bu uyarıyı veriyor. kim kablolu kim kablosuz alet çözebilmiş değil. rt 205

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
Carisma 2002 1.6 16v Comfort
clayd

20 Ekim 2007; 19:56:51 

arkadaşlar 2 adet yeni wireless modemde de denedik (airties ve zyxell) , bazı sayfalar açılmıyor, mesela yahoo. ayrıca ilk bağlandığım an çok hızlı bazı siteleri açıyor, bir 30 dk sonra bunlarıda açmaz oluyor, bağlantı donuyor, msn düşüyor. giderek daha beter oluyor, sonra düzelir gibi oluyor.. sorun nedir anlayamadık, daha önce benzeri sorun yaşayıp çaresini bilen varmı, teşekkürler şimdiden.

SoNDeFaTR

20 Ekim 2007; 21:14:58 

Airtiesla bi ilgisi yok. turk telekomun istegi sekilde uretilmiş olması kısıtlı olmasını 6 kişiden fazla baslananaması kısıtlı çekim. bu sartlar altında ihale yapılıp seçiliyo.

FuLLTiMeHaCKeR

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 21:59:09 

İadesi Zor olur

clayd

21 Ekim 2007; 22:12:59 

arkadaşlar yokmu cevap verecek kimse, internal modemle hiç bir problem yok, wirelesleri takıyorum ikisinde de yahoo açılmıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

arkadaşlar 2 adet yeni wireless modemde de denedik (airties ve zyxell) , bazı sayfalar açılmıyor, mesela yahoo. ayrıca ilk bağlandığım an çok hızlı bazı siteleri açıyor, bir 30 dk sonra bunlarıda açmaz oluyor, bağlantı donuyor, msn düşüyor. giderek daha beter oluyor, sonra düzelir gibi oluyor.. sorun nedir anlayamadık, daha önce benzeri sorun yaşayıp çaresini bilen varmı, teşekkürler şimdiden.

boritz

14 Ocak 2008; 13:17:22 

Turk telekomun kampanyasından RT 205 modem aldım Wpa şifreleme(63 karakter)ve Mac filtreleme yaptım. Ama modem durmadan ağıma 12 kişinin bağlandığını düşünüyor. Durmdan bu mesaj karşıma çıkıyor(kablosuz ağınıza bağlanan kişi sayısı 12ye ulaştığı için alterntif olarak kabloyla bağlanabiirsiniz). Ken kucuk bir kasabada yaşıyorum ve burada 63 karakterli wpa şfreyi hemen kırıp 12 kişiyle paylaşacak biri yok. Ayrıca çevremdeki evlerin çoğunda bilgisayar yok çoğu bilgisayarı grse tost makinesi sanar. Modemin firmwareini guncellememe rağmen bağlantıta kopukluklar ve aynı hata mesajını görmeye devam ediyorum. Kablo ile bağlanınca mukemmel çalışıyor fakat ben kablo ile bağlanmak istesydm bu modemi tercih etmezdim

Destroy3r

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 14:17:23 

ates olmayan yerden duman cikmaz... herhalde ttnetin kampaya dahilinde verdikleri modemden ( airties RT 205 TT ) bi hayli ceken sorun yasayan arkadas var...ben biraz once meraklanip 444 0 239 dan (airties teknik destek hatti , bu numarayida telekomun destek hattindaki bilgisiz gorevliden aldim..beni buraya yonlendirdi herneyse ) Piyasada bulunan airties RT 205 modelinden tek farki TT yle ; yaziliminin oldugu, bu yaziliminda ttnetle yaptiklari sozlesmeden oturu oldugu farklarininda sadece 12 kisi sinirlandirilmasi ve wlan i sifrelendirmeden kullanmaya izin vermedigi oldu..guncel yazilimlari firmwarelarin sorunsuz bi sekilde yuklendigini ancak bu iki ozelligin yeni firmwarelar yuklensede gecilemiyecegi sinirlandirilma getirilen TT modellerinin 12 den fazla kullanicinin kullanmasinin hic bi sekilde mumkun olmadigi yonundeydi...Yani donanimsal olarak butun ozellikleri ayni piyasaya surdukleri RT 205 modelleriyle tek farki bu iki sinirlandirilma getirilmesi...biri zaten guvenlik sebebiyle olmasi gereken ayar digeri ise Telekomun i$guzarligi 12 kisiye sinirlandirma yapilmasi cok sacma gercekten...ama ne beklenir ki adsl faturalarinda cikan ek brosurlerle AYNI HATTI BIRDEN FAZLA KULLANICIYLA PAYLASMAK TEHLIKELI VE YASAKTIR diye aboneleriyle dalga gecen bi kurulusun yapacagi bir is zaten.Allahtan 1 kisi olarak sinirlandirilma getirilmemis...neyse sadece cafe sahiplerini uzecek bi haber bu bence normal kullanicilari etkilemez ama yinede sinir bozucu bi durum sanane ulan telekom istersem switch veya hubla 32543253426 kisiyle paylasirim hattimi allal ala ilginc uygulamalar tabi bunlar...

Bu cumleleri telekomdan duysaydim inanmazdim kesinlikle ama airties cagri merkezinin yalan soyluyecegini dusunmuyorum dogru olmasini umit ediyorum en azindan boyle avutuyorum kendimi cunku bende bu kampanyaya abone olmak istiyorum...12 sinirlandirilmasi beni etkilemez gerci ama dedigim gibi sinir bozucu ozgurluk kisitlamasi bi yerde.. ayrica airties cagri merkezinden duymam bile hala kafamdaki soru isaretlerini giderebilmis degil...bu kadar kullanici bi sorun oldugundan bahsediyosa hikaye degildir herhalde

FenerBahçe Re-Public !!! since 1907©

copright by Dest© all rights reserved =P
Destroy3r

Sisteme Gözat

14 Ocak 2008; 14:25:20 

quote:

Orjinalden alıntı: boritz

Turk telekomun kampanyasından RT 205 modem aldım Wpa şifreleme(63 karakter)ve Mac filtreleme yaptım. Ama modem durmadan ağıma 12 kişinin bağlandığını düşünüyor. Durmdan bu mesaj karşıma çıkıyor(kablosuz ağınıza bağlanan kişi sayısı 12ye ulaştığı için alterntif olarak kabloyla bağlanabiirsiniz). Ken kucuk bir kasabada yaşıyorum ve burada 63 karakterli wpa şfreyi hemen kırıp 12 kişiyle paylaşacak biri yok. Ayrıca çevremdeki evlerin çoğunda bilgisayar yok çoğu bilgisayarı grse tost makinesi sanar. Modemin firmwareini guncellememe rağmen bağlantıta kopukluklar ve aynı hata mesajını görmeye devam ediyorum. Kablo ile bağlanınca mukemmel çalışıyor fakat ben kablo ile bağlanmak istesydm bu modemi tercih etmezdim

of of bunlari duydukca delirmemek elde degil... bu dedigini arkadasim sadece bu forumda sen degil onlarca kisinin bahsettigini duydum...cozumune raslamadim ama 12 sinirlandirilmasindan dolayi modeme erisilenemiyormus resmen...Telekom nasi bi amac guder anlam veremiyorum...airties yetkilisi sadece yazilimlarinda bi fark oldugunu solemesine ragmen burdakileri okusalar nasil izah edecekler acaba cok merak ederim... napsam ki simdi almaya niyetlendik kimilerinde hic bi problem yok cok memnunlar kimileri ustunde yazan seri numarasi altindaki seri numarasiyla bile tutumuyor diyor kimisi 6 kisiden fazla baglanamiyorum modeme diyor...airties 12 sinirlandirmasini ustune basa basa solemesine ragmen...yazik gunah boyle sorunlarla kullanicilari kendilerinden sogutuyorlar

pf kusura bakmayin gene ust uste mesajlar atiyorum sinirim tepeme cikti...ne bicim is bi iside dogru yapsalar kafami kesecem

FenerBahçe Re-Public !!! since 1907©

copright by Dest© all rights reserved =P
korfezgunesi

2 Mart 2008; 16:15:08 

Arkadaşlar bende de Arties RT-205 modem var.bir siteyi engellemek istiyorum ama bilemedim.acaba nasıl yapılıyor??

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet >> Ttnet Kablosuz Modem RT-205 Dikkat Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Resident Evil 5
Biyoterörizm Afrika topraklarında.
Cebit 09: MSI Türkiye ile Röportaj
MSI Türkiye Ülke Müdürü Zehra Aksöyek ile MSI ve yeni ürünler üzerine söyleşi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç