sevgili arkadaşlar belli bazı gerekçeler yüzünden bu paylaşımların burada olmasını istemiyoruz lütfen bölüm müdavimlerine saygılı olalım ve kurallara uygun hareket edelim ödevleriniz ile ilgili bundan sonra kullanmanız gerekn link aşağıdadır bilginize...
arkadaşlar benim bi ödevim var pic programlama ile ilgili öğretmen bir program istedi bizden ama ben yapamadım acemilikten olsa gerek ödevin konusuna gelelim 999 sayıcı yapçaz bu sayıcıya bi buton koycaz o butona basıldığında sayma işlemi durcak program nerde durduysa displaylarda o sayı görüncek tekrar bastığımızda butona kaldığı yerden devam etçek program ben 999 a kadar saydırdım ama bu butona basıldığında program sıfırdan başlıyo beceremedim bi türlü bi yardım ederseniz çok memnun olurum
arkadaşlar benim bi ödevim var pic programlama ile ilgili öğretmen bir program istedi bizden ama ben yapamadım acemilikten olsa gerek ödevin konusuna gelelim 999 sayıcı yapçaz bu sayıcıya bi buton koycaz o butona basıldığında sayma işlemi durcak program nerde durduysa displaylarda o sayı görüncek tekrar bastığımızda butona kaldığı yerden devam etçek program ben 999 a kadar saydırdım ama bu butona basıldığında program sıfırdan başlıyo beceremedim bi türlü bi yardım ederseniz çok memnun olurum
Bunu yazmadan önce konuyu açan arkadaşın mesajını bir okusaydın ne olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitel -- 7 Mayıs 2007; 13:36:27 >
selam ben aranıza yeni katıldım.ödevim hakkında yardım edebilecek olan varmı? lütfen sınav haftam ve takıldım kaldım.çok önemli bir ödev.sınavlardan daha önemli salı akşamına kadar yardım edebilirsiniz???
Step 1-sesinizi 8 KHZ örnekleme frekansı ile yaklaşık 1 saniye kaydediniz.
3 noktadan 2. dereceden bir polinom geçer
Step 2- her 10 örneğe 1 örnek alınız.
Her 4 örneği 3.dereceden polinom ile enterpole ediniz (lagrange interpolasyon yöntemiyle)
İkinci adımda polinom katsayılarını üretin
10/4=2.5
Burada 10:sample ,4:katsayı
Step-3 lagrange polinomunu kullanarak arada silinen noktaları üret.
Step4-lagrange polinomunu kullanarak arada silinen noktaları üret
Bu ödev matlable nasıl yapılır? Lütfen yardım edin.hiç matlab bilmeyen bunu nasıl yapcak? Oooof oooof .lütfen çok önemli.özellikle lftx in dikkatine
ğülelim mi aglayalım mı bilmiyorum ki ? ben ğülmeyi tercih ediyorum .... bir de şu tipler vardır sagdan soldan yarım yamalak çalıntı daha neyin ne oldugunu dahi bilmeden ben yazdım şurası olmadı dıyen tıpler vardır kod basic yardım istediği asm , C gibi onlarada çok ğülüyorum beya ::...::)
yorumsuz no comment geen commentaar aucun commentaire keine Anmerkung κανένα σχόλιο nessun commento nenhum comentário отсутствие комментария ningún comentario ...
Ben bir yeri pek iyi anladığımı sanmıyorum. demişsinki: Bu ödev matlable nasıl yapılır? Lütfen yardım edin.hiç matlab bilmeyen bunu nasıl yapcak? Oooof oooof .lütfen çok önemli.özellikle lftx in dikkatine
Şimdi: Sen bir okulda okuyorsun, Bu süre boyunca sana ders anlatılıyor, Ödev veriliyor, Bu ödevlerine notlar veriliyor.
ve bir gün Hocanız size hiç anlatmadığı ve bahsi geçmeyen bir konuda size ödev veriyor. Buraya kadar doğrumu yanlış anladığım bir yer yok değilmi.
Eğer bunlar doğrusa ki doğru olması lazım " hiç matlab bilmeyen bunu nasıl yapcak" yazmışsın.
a-) Hocanız sizleri iş hayatının zorluklarına alıştırmak için böyle bir ödev vermiş. b-) Hocanın sado takılıyor. c-) Çalışanlarla çalışmayanlar bu ödevle birbirinden ayrılırlar. Hak eden geçer diye düşünmüş. d-) Matlabı bilmeyenler pek kendini derse verememiş.
Tüm bu yazılanları Lütfen direkt olarak kişisel alma buralarda o kadar çok ödev isteniyorki artık gına geldi desem yeridir. Okul bitmiş, iş hayatına atılmış fakat o ne forumdan edindiği bilgilerle geçtiği okuldan çıkınca iş hayatında çaktı.
Tasarım yap derler yapamaz, Şemasını çiz derler yapamaz, Tamir et bari derler yapamaz. Eeeeeee ne olacak. Ağaç yaşken eğilmedi.
Aslında yazacak şeyler çok bıraksan en az 10 Sayfa A4 rahat doldururum. Arkadaşlar sizler Öğrenci'siniz. İşiniz bu öğrenmek.
quote:
Orjinalden alıntı: seyk
selam ben aranıza yeni katıldım.ödevim hakkında yardım edebilecek olan varmı? lütfen sınav haftam ve takıldım kaldım.çok önemli bir ödev.sınavlardan daha önemli salı akşamına kadar yardım edebilirsiniz???
Step 1-sesinizi 8 KHZ örnekleme frekansı ile yaklaşık 1 saniye kaydediniz.
3 noktadan 2. dereceden bir polinom geçer
Step 2- her 10 örneğe 1 örnek alınız.
Her 4 örneği 3.dereceden polinom ile enterpole ediniz (lagrange interpolasyon yöntemiyle)
İkinci adımda polinom katsayılarını üretin
10/4=2.5
Burada 10:sample ,4:katsayı
Step-3 lagrange polinomunu kullanarak arada silinen noktaları üret.
Step4-lagrange polinomunu kullanarak arada silinen noktaları üret
Bu ödev matlable nasıl yapılır? Lütfen yardım edin.hiç matlab bilmeyen bunu nasıl yapcak? Oooof oooof .lütfen çok önemli.özellikle lftx in dikkatine
sevgili arkadaşlar belli bazı gerekçeler yüzünden bu paylaşımların burada olmasını istemiyoruz lütfen bölüm müdavimlerine saygılı olalım ve kurallara uygun hareket edelim ödevleriniz ile ilgili bundan sonra kullanmanız gerekn link aşağıdadır bilginize...
S.a arkadaşlar meslek lisesinde okuyorum. hocalarımız bizlerden proje istediler; proje derken şöyle bişiy mesela 2 şeyi birleştirip farklı ve bulunmamış yada az kullanılan bişiyler yaplıması ( en azından bizim hocalar duymamış olsunlar yeter :D ) yada 2 gereksiz bişiyi birleştirip, orjinal fikirler yapmak aklına gelen arkadaşlar yazabilirlermi?? mümkünse? bu 2. dönem 1. sınavımızı bu yaptığımız işlerden alıcaz arkadaşlar ne kadar orjinal olursa o kadarda güzel olur ancak yapımı çok zor olmamısı lazım yapabilmek için