Şimdi Ara

SEC onaylı ilk kripto para Quarters oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEC onaylı ilk kripto para Quarters oldu


    Kripto paraların patlama yapması ile birlikte önem kazanan blok zinciri teknolojileri her alanda uygulanmaya çalışılıyor. Bunlardan birisi de oyun içi para birimleri. Quarters bu alanda önemli bir adım attı.


    Quarters nedir?


    Razer başta olmak üzere pek çok firma ve girişim oyun içi satışlarda kullanmak üzere kripto para birimleri geliştirmişti. Quarters (Q) ise Menkul Kıymetler Komisyonu – SEC onayı alan ilk kripto para birimi oldu. Oyun içi alışverişlerde kullanılacak Quarters hem kripto para dünyasında hem de oyun dünyasında bir ilke imza atmış oldu. 


    Ayrıca Bkz.Facebook Beğen tuşu barındıran siteler verilerden sorumlu olacak

    Quarters sadece 12 yaşındaki bir girişimcinin düşüncesinden yola çıkmış ve pek çok girişim programına konuk olmuş. Kitle fonlama platformlarında 145 bin dolar toplayan Quarters projesi yakın zamanda hayata geçecek. 

    SEC onayı ile birlikte Q kripto parası sayısız oyunda eşya satışı için veya espor organizasyonlarına katılım için kullanılabilecek. Geliştiriciler Quarters programlama aracı sayesinde kolay bir şekilde blok zincirini oyunlarına entegre edebilecekler. Unity, iOS, Android, Javascript, Node, Playfab platformlarının yanında konsol platformları da yakın zamanda listeye eklenecek.

    Quarters sabit bir değer üzerinden işlem görecek. 400 Q birimi 1 dolar değerine eşit. Bu değer hiçbir zaman bozulmayacak. Oyuncular site üzerinden veya uygulama üzerinden kredi kartı ile Q alabilecekler. Oyun geliştiricileri ise topladıkları Q parasını site üzerinden Ethereum’a dönüştürebilecekler. Böylece Q kullanımı sırasında hiçbir şekilde değer kaybı yaşanmayacak. Platform ayrıca sosyal görevler ve referanslar yoluyla da Q dağıtacağını ifade ediyor.


     







  • Başlık hatalı. Oyun içi token ile coin farklı kavramlar. Onay alan ilk kriptopara demiyor yazıda ilk oyun içi token diyor. Daha önce başka kriptoparalar onay aldı çünkü.

  • Tamam Q değeri sabit, peki Q/Eth paritesi ne olacak ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunların kendi içinde var olan sanal paranını merkeziyetçi bir mantıkla tek çatı altında toparlanmaya çalışmak olmuş bu, onayların dağıtılmaya başlandığı gün diğer firmalar da alternatifleriyle gelir ve yine tek olamaz.

  • Onay mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.