Şimdi Ara

StarLadder Major Turnuvasına Katılacak Takımlar Belirlendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         StarLadder ve Valve ortaklığı ile Almanya'da düzenlenecek yılın en büyük ikinci CS:GO turnuvası StarLadder Major'a katılacak takımlar elemeler sonucunda belirlendi. Amerika, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Asya bölgesinden toplam 16 takım, 23 Ağustos tarihinde başlayacak olan StarLadder Major Ana Elemeleri'nde mücadele edecek.
     
    StarLadder Major Ana Elemeleri'ne Katılan Takımlar 
     
         Vitality, Complexity, HellRaisers, mousesports, CR4ZY, forZe, Syman, North, G2 Esports, AVANGAR, NRG, FURIA, Grayhound, TYLOO, DreamEaters, INTZ
     
    StarLadder Major 2019 Turnuvasında Yer Alan Takımlar 
     
         Astralis, Natus Vincere, FaZe, Renegades, ENCE, MIBR, Liquid, NiP
     
         StarLadder Major Ana Elemeleri'nde ilk 8'e kalan takımlar 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan StarLadder Major 2019 turnuvasına katılma hakkı elde edecek. StarLadder Major 2019 turnuvasında toplam 16 takım mücadele edecek.
     
          23-26 Ağustos tarihleri arasında Rekabetçi Etabı gerçekleşecek. Bu etapta grup aşaması gerçekleşecek. Etabın tamamlanmasının ardından 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Efsaneler Etabı'na geçilecek. Bu etapta grup aşamasından yükselen takımlar Playoff karşılaşmaları oynayacak. Playoff sonucunda 5-8 Eylül tarihleri arasında finale yükselen takımlar Şampiyonlar Etabı'nda karşı karşıya gelecek ve turnuvayı kazanan takım ödül havuzundan 500.000 dolar pay alacak. Efsaneler Etabı ve Şampiyonlar Etabı, Mercedes-Benz Arena, Berlin'de oynanacak.  
     








  • Bence ENCE ve Team Liquid yine finali zorlayacaktır. "Tarık"ın takımı NRG ve "woxic"in takımı Mouz'un da elemeleri geçmesini isterim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RaveN11 R kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde düşünüyorum, aksi durum ise Astralis'in bütün turnuvayı dağıtıp, parayı alıp gitmesi olacaktır :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.