Şimdi Ara

Tesla otomobillere Youtube ve Netflix uygulamaları geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla otomobillere Youtube ve Netflix uygulamaları geliyor
    Tesla modellerinin ön konsollarının, günümüz otomobillerine oranla çok faklı olduğunu söylemek mümkün. Örneğin Model S, geniş bir 17 inç dokunmatik ekrana sahipken, Model 3 ise 15 inç dokunmatik ekrana sahip. Bu da sürücülere birçok avantaj getiriyor.
     

    Videolar şimdilik araç durduğunda izlenecek

    Son zamanlarda Tesla, Beach Buggy Racing 2 ve Chess gibi oyunları Tesla otomobillerine getiren Arcade deneyimini duyurmuştu. Şimdi ise Elon Musk, Tesla otomobillerinin yakında YouTube ve Netflix uygulamalarını alacağını açıkladı. Bu iki uygulama da şimdilik araç durduğu zaman çalışacak.


    Tam otonom sürüş özelliği gerekli onayları aldığında ve resmi olarak başlatıldığında ise, Tesla otomobiller hareket halindeyken videolar izlenebilecek. Elon Musk, Tesla bilgi eğlence platformunu, gelecekte daha fazla uygulama ve oyun için, üçüncü taraf geliştiricilere açmayı düşündüklerini de açıkladı.
      







  • tam otonom sisteme geçmeden bu hamlenin yapılmasını sakıncalı buluyorum.

  • Böyle boş işler ile uğraşmaya devam etsinler yakında iflas edecekler şuan cepten yiyolar :D
  • yanında tekerlek verse iyi güzel diyecektim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonw

    tam otonom sisteme geçmeden bu hamlenin yapılmasını sakıncalı buluyorum.
    Şuan zaten araba park halindeyken çalışıyor mesela arabayı şarj ederken içinde oturup izleyebilirsiniz. Özellikle uzun yolculuklarda iş görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Peki

  • Otomobil Tesla oldugu icin icerisindeki isletim sistemi en iyisi olacagi anlamina gelmiyor. Icerisinde Ubuntu turevi bir Linux isletim sistemi varmis. Otomobil oldugundan dolayi masaustu yazilimlar yuklenemeyeceginden kendi ozel GUI ortamini gelistirmek yerine Android kullansalardi cok daha kullanisli olurdu bence. Apple'in kendi isletim sistemini yapmasi cok kullanisli oluyor cok buyuk bir ekosistemi var fakat Tesla otomobillerin bu ekosistemi yakalamasi mumkun degil. Bunun yerine Android'in tablet versiyonunu yukleseler cok daha kullanisli ve yonetilebilir olurdu.

  • Tam bir gericisin görcez bakalım geleneksel üreticiler mi batacak yoksa yeniler mi Apple bile bu işe girişiyor ki Tüm Alman otomotiv devlerini alacak para var adamlarda siz bu kafayla devam edin

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    akfedai Tesla'da mı fedöcü yoksa ?

  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Tesla batacak dedim fetö ile ne alakası var.
  • csh kullanıcısına yanıt
    Android yuklememek verdikleri en mantikli karar olabilir, kosu bandi android, sadece baslatip kosuyorum 2 dk sonra hic bilmedigim bi uygulama malesef calismayi durdurdu diyip takiliyor. La kosucaz sadece bandi dondur yeter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

    Android yuklememek verdikleri en mantikli karar olabilir, kosu bandi android, sadece baslatip kosuyorum 2 dk sonra hic bilmedigim bi uygulama malesef calismayi durdurdu diyip takiliyor. La kosucaz sadece bandi dondur yeter.
    Kosu bantlarinin yazilimlarini cok kalitesiz uretiyorlar. Ondan dolayidir. Yazilimi kaliteli uretseler boyle olmazdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.