Şimdi Ara

Vivo yüzde 100 ekran kasa oranı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında tüketicilerin ince ekrana olan ilgisi arttıkça üreticilerin de yeni çözümlere yönelmesi o derece artıyor. 18:9 görüntü oranı, çentikli ekran, delikli çentik, mekanizmalı kamera derken şimdi hedef tamamen ekrandan oluşan telefonlar.


    Vivo NEX 3 neler sunacak?


    Sızdırılan yeni bir bilgiye göre Vivo ekran-kasa oranı yüzde 100 civarında yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Vivo NEX 3 olarak adlandırılması beklenen bu yeni telefonun tamamen ekrandan oluşacağı ifade ediliyor.


    Ayrıca Bkz.Nokia 220 4G ve Nokia 105 telefonları duyuruldu

    Yani geleneksel telefonlarda ekranın bittiği yerde başlayan kasa bu yeni tasarımda mevcut değil. Samsung’un kavisli telefonlarının da aksine ekran arkaya doğru uzayarak tüm yüzeyi kaplıyor. Ekranın bitimi ise üst ve alt kısımlar oluyor. Ön kamera ise yine mekanizma içerisinde.


    Vivo daha önce NEX markası altında ilk kez tamamen çerçevesiz, mekanizmalı kamera barındıran ve ekrandan parmak izi okuyan modeller tanıtmıştı. Bu bakımdan iddia gerçeğe yakın gibi duruyor. Yine de tamamen ekrandan oluşan bir konseptin kullanımı konusunda oluşacak sıkıntılara nasıl çare bulunacağı bilinmiyor.


     







  • samsung un edge ekranı yanıltıyor. aslında kenarlarda çerçeve var sadece sağ ve solda kenara doğru eğim yapılmış. direk bakılsa bile kenardan çerçeve görünüyor ve 1.5 mm kalınlıkta.

  • Ekrandan kasa yapacaklar yani kısacası.
  • Ustten baktiginda ekrandan baska gıdım köşe gözukmemesi lazim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu firmalar ekrana abanmak yerine bataryalara abansalar ya.

  • %100 den daha fazla kasa oranına sahip telefon var zaten. Bu sadece tek yönde %100 hedefliyor. Yoksa %170 falan olanı var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: çürükdiş

    şu firmalar ekrana abanmak yerine bataryalara abansalar ya.
    Telefon sattirmanin bir diger yolu da bu zaten. Suan ki teknoloji ile bu incecik kasalara dahi rahat rahat 10000mah batarya dahi koyarlar ama bu sefer millete 2 sene de bir telefon aldiramazlar. Iphone a baksana hala en tepe modellerine bile 2700mah batarya kullaniyor cani istesin 5000mah sigdirir o kasalara ama bu sefer bir alan 5 sene kullanir bu da iphone un isine gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez tamamen çerçevesiz telefon demişsiniz ama alt çerçeveden bir habersiniz sanırım. O alt çerçeveler işi bitiriyor malesef. Tamamen çerçevesiz ekrana sahip telefon ismine Oneplus 7 Pro aday olmaya daha uygun sanki. Ana konuya dönecek olursak ön ve arka yüzü full kaplayan bir telefon çok şık ama bir o kadar da kullanışsız olacaktır diye düşünüyorum. Alacağı darbeler, tutuş pozisyonu vs. sorunları düşünmeliler.

  • Haklısın. Gerçi şuan o 10k lık bataryayı koysalar bile 5 sene dayanmaz. Kahrolsun planlı eskitme😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.