Şimdi Ara

Gençlik Bakanlığı'ndan 25 bin TL ödüllü Genç Hackathon yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2019 yılını Gönüllülük Yılı ilan eden Gençlik ve Spor Bakanlığı; gençlerin profesyonel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, inovasyon ve girişimciliğe olan ilgilerini artırmak, üretilen projelerden kazanılacak fayda ile genç istihdamın iyileştirilmesi sağlamak amacıyla "Genç Hackathon" isimli bir yarışma düzenliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Apple otomobil projesi için eski Tesla mühendisini bünyesine kattı
    Gönüllülüğün Dijital Hali sloganı ile düzenlenen Genç Hackathon’da gençlerin yaşamlarını kolaylaştıracak, gerçekleştirilen gönüllülük faaliyetlerini iyileştirecek ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençler ile olan iletişimini güçlendirecek dijital çözümler aranacak.

     

    Büyük veri analizi çözümlerinden mobil uygulamalara, artırılmış gerçeklik çözümlerinden web platformlarına kadar tüm kurgunun gençlerin hayal gücüne bırakıldığı Genç Hackathon’a tüm genç takımların katılımı bekleniyor.
     

    Hackathon nedir?


    Hackathon, belirlenmiş bir konuda yenilikçi fikri olan takımların; kısıtlı süre ve sabit bir ortam içerisinde iş geliştirme, tasarım ve kodlama yeteneklerini kullanarak projelerini geliştirdikleri yarışma olarak tanımlanıyor. Genç Hackathon’a 14-29 yaş aralığındaki gençler en az 3 en fazla 5 kişilik takımlar halinde başvurabilirler.

     

    Zorunlu olmamakla birlikte takımda bir yazılımcı, bir tasarımcı ve bir iş geliştirici olması tavsiye ediliyor. Genç Hackathon yarışması sonucunda 1. Takım 25.000 TL, 2. Takım 15.000 TL ve 3.Takım 10.000 TL nakit para ödülü kazanacak. 7-8 Eylül'de düzenlenecek etkinlik için son başvuru tarihi 16 Ağustos. Detaylar ve başvuru için kaynak bölümündeki adresi ziyaret edebilirsiniz.







  • Güzel bir etkinlik bana kalırsa

  • 1.,2. ve 3. çoktan belli olduğu için diğerleri için boş uğraş olacak bir yarışma.

  • Yarışma ödülü için çok ciddi bütçe ayırmışlar.

  • Kazanana bari bilgisayar alacak para verselerdi. En büyük sıkıntı o. İyi bir telefon bile zor alır o paraya. 3. olan takımın zaten yol parası belki daha masraflı olur. Ben olsam güzel popomu oraya taşımazdım.

  • SIFIR EKSiK KALMIS! Boyle miktarlar mi olur ?

  • Beğendim gençlere başarılar

  • 3. olan son model 1 tane telefon alamıyor o paraya :D:D:D:DASD:AS:DASD:AS:D

  • leocorte kullanıcısına yanıt
    Yol parası bakanlık tarafından karşılanacakmış ama gene de 3.000 tl ne kişi başı ciddi ciddi hiçbir adam gibi teknolojik yatırım yapılamaz o paraya(akıllı saat, tablet gibi)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.