Şimdi Ara

Comic-Con 2019'un en çok konuşulan 10 fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen San Diego Comic-Con, her sene olduğu gibi yine bu yıl da sinema ve televizyon dünyasının odağı halindeydi. Milyonlarca insanın merakla takip ettiği etkinlikte birçok film ve diziyle ilgili yepyeni bilgiler, görseller ve fragmanlar paylaşıldı. İşte Comic Con'un en çok konuşulan 11 fragmanı:

    Top Gun: Maverick



    1980'lerin kült aksiyon filmlerinden olan Top Gun, tam 34 yıl sonra geri dönüyor. Bir türlü yaşlanmayan aktör Tom Cruise yeni filmin başrolünde yer alacak. Top Gun: Maverick, ülkemizde 26 Haziran 2020'de vizyona girecek.

    IT Chapter Two



    It Chapter Two, Stephen King'in ünlü romanının ikinci yarısını beyaz perdeye uyarlıyor. 2017'de vizyona giren ilk film bildiğiniz gibi hem eleştirel anlamda hem de gişe performansıyla inanılmaz bir başarı yakalamıştı. Şimdi yeni filmden de beklentiler epey yüksek. It Chapter Two, 5 Eylül 2019'da vizyona girecek.

    Terminator: Dark Fate



    Terminator: Dark Fate'in aslında Comic-Con'da yeni bir fragmanı yayınlanmadı. Ancak yukarıdaki küçük tanıtım videosunun da birçok Terminator hayranını heyecanlandırmayı başardığını söyleyebiliriz. 1 Kasım 2019'da vizyona girecek olan Terminator: Dark Fate, ilk iki filmden sonra çıkan tüm filmleri yok sayıyor. James Cameron'un da seriye geri dönmesiyle birlikte yeni filmden beklentiler yüksek.

    The Witcher



    Netflix'in The Witcher uyarlaması için nihayet ilk fragman yayınlandı. Henry Cavill'ın Rivialı Geralt (Geralt of Rivia) rolüyle karşımıza çıktığı The Witcher, önümüzdeki dönemlerin en merakla beklenen dizisi konumunda. İyi bir şekilde uyarlanması halinde The Witcher dizisinin Netflix'in Game of Thrones'u olabileceğı tahmin ediliyor.

    Westworld 3. Sezon



    HBO'nun popüler dizisi Westworld, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Yeni sezon fragmanına bakacak olursak dizi yine bizleri şaşırtmayı başaracak gibi. Westworld 3. Sezon, 2020'de yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezona ayrıca Breaking Bad'in ünlü aktörü Aaron Paul da katılıyor.

    Watchmen



    HBO tarafından hazırlanan Watchmen, bu yılın en merakla beklenen dizileri arasında yer alıyor. Doctor Manhattan'ın geri dönüş yaptığı fragman özellikle de serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Watchmen, ilk sezonuyla ekim ayında yayınlanmaya başlayacak.

    Star Trek: Picard



    Ünlü oyuncu Patrick Stewart, Jean Luc Picard rolüyle geri dönüyor. Star Trek: The Next Generation dizisinden tam 20 yıl sonrasında geçen Star Trek: Picard, 2020'nin ilk aylarında yayınlanmaya başlayacak. Özellikle de eski Star Trek dizilerinin hayranları, yeni diziyi büyük bir merakla bekliyor.

    His Dark Materials



    His Dark Materials, bu yılın belki de en merakla beklenen fantezi serisi. Ünlü yazar Philip Pullman'ın The Golden Compass isimli eserinden uyarlanan dizi, yayınlanan fragmanlarda gerçekten de epey etkileyici görünüyor. BBC tarafından hazırlanan His Dark Materials'ın ilk sezonu 2019'un sonlarına doğru başlayacak.

    Snowpiercer



    Son yılların en iyi bilim kurgu filmlerinden birisi olarak değerlendirilen Snowpiercer, şimdi de dizi olarak karşımıza çıkıyor. TBS kanalı tarafından hazırlanan dizi önümüzdeki ilkbahar ayların başlayacak. Dizinin ayrıca HBO Max platformunda da yer alacağı belirtildi.

    The Expanse Sezon 4



    The Expanse, şu anda yayında olan en iyi bilim kurgu dizilerinden birisi. Hatta televizyon tarihinin en iyi bilim kurgularından birisi desek çok da abartmış olmayız sanırım. Ancak dizi maalesef hak ettiği değeri bir türlü göremiyor. Dizinin Amazon Prime Video'ya geçiş yapmasıyla birlikte belki bu durum biraz değişebilir. The Expanse'in 4. Sezonu, Aralık 2019'da yayınlanacak. Bilim kurgu ve uzayı seviyorsanız ve hala The Expanse'i izlemediyseniz bir an önce bu diziye bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz.







  • "The Expanse, şu anda yayında olan en iyi bilim kurgu dizilerinden birisi. Hatta televizyon tarihinin en iyi bilim kurgularından birisi desek çok da abartmış olmayız sanırım."
    Bence fazla dizi izlememişsin eğer bu diziyi bu kadar iyi görüyorsan.Fringei izlemelisin derhal!!!!! :)

  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    Fringe hayatimda izledigim en kotu dizilerden birisi. Yayinlandigi donemlerde izlerdim dorduncu sezonda birakmistim. Expanse ile karsilastirilamaz. Expanse su anda televizyondaki en iyi bilim kurgudur. Yazar arkadasa katiliyorum

  • Bunu yazan bir insan "Fringe hayatimda izledigim en kotu dizilerden birisi." gördüm ya daha bişi demiyorum.Pardon çok yanlış yere gelmişim ben kesinlikle.
  • Fringe ilk iki sezon itibariyle bilim kurgu seven yada az seven her izleyiciyi bağlayabilir. Ancak sonrası ciddi bir kalite düşüşüne sahne oldu. Bende 3 ncü sezon gibi izlemeyi bıraktım. Bilimkurgu dan ziyade gizemi iyi kullanan lostvari bir yapımdı. Expanse a gelince editörün yorumuna katiliyorum. Dizi klasik bilimkurgu sevenler için nimet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkisini de seyrettim ancak Fringe in hakkı yemişler bariz. Fringe ye en kötü dizi demek çok saçma olmuş. İmdb de 8.4 aldığına göre en kötü dizi değil demek ki. Paralel dünyalar konusuna Fringe kadar orijinal yaklaşan başka bir dizi daha zor bulursunuz.

  • Dünyayı kurtaran adamın an itibariyle IMDb puanı 4.8. bu puana da 6.5 -7 lerden düştü desem inanmassınız. Turist Ömer uzay Yolunda 7.5. (bence komedi hiciv yönünden tarihine göre ilklerdendir aslında bu yönüyle örnek vermek istemiyordum ama IMDb nin puan anlayışını yansıtmak açısından olur)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fringe ilk 2 sezon dehşet bir dizidir, 3. Sezon benim içinde en sıkıcı sezonudur lakin 4 ve özellikle film tadındaki, ara bölümsüz 5. Sezonu ise tek kelime ile efsanedir. Aslında diziden ziyade Walter Bishop karakteri efsanedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu expanse neymiş bir bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: risingforce

    "The Expanse, şu anda yayında olan en iyi bilim kurgu dizilerinden birisi. Hatta televizyon tarihinin en iyi bilim kurgularından birisi desek çok da abartmış olmayız sanırım."
    Bence fazla dizi izlememişsin eğer bu diziyi bu kadar iyi görüyorsan.Fringei izlemelisin derhal!!!!! :)
    Şu ana kadar çıkan bir sürü bilimkurgu dizisini izledim. Fringe ilk 5'te değil ama bu dizi öyle.

    Boş boş konuşmayın bence.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Dedim ya çok yanlış yere gelmişim.Benim hatam.
  • Fringeyi izlemedim yorum yapamıyorum ama the expanse gerçekten benim çok hoşuma giden bir bilim kurgu dizisi oldu. İlk iki sezon tempo yavaş ve gizem çok fazlaydı. Dizinin iptal kararından sonra 3.sezon konular çok hızlı ilerledi belki bir 3 sezon daha anlatılacak konular 1 sezona sığdırıldi. 3. sezon final bölümü çok güzel bitirildi Amazon ile 4.sezon onayını aldıktan sonra umarım çıtayı daha da yükselirler. Benim için gayet güzel bir bilim kurgu dizisi.
    Tom amcayi merakla bekliyorum maverick ile. Snowpiercer filmi gayet güzeldi umarım diziside iyi olur.
    İt hiç ilgimi çeken bir konu değil.
    Eski bir T2 hayranı olarak terminatör beni zerre heyecanlandirmadi.
    Witcher hiç oynamadım ilgi alanıma oda girmiyor.
    Startrek merak ettim fakat trailer beni tatmin etmedi.
    Profesör x rolündeki arkadaşın dizisi fantastik birşeye benziyor fakat fragman ile kesin konuşmak istemiyorum fakat oda ilgimi çekmedi.
    Watcmen sevemedim onuda.
    Westworld birkaç bölüm izledim ilk sezondan tarzım değil fakat ne iyi ne kötü diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 7 Ağustos 2019; 8:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.