Şimdi Ara

WWE Güreşçisi Dave Bautista: 'Gears of War Filminde Beni Oynatmayacaklar'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Guardians of Galaxy'nin de oyuncu kadrosunda yer alan eski WWE güreşçisi Dave Bautista, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla Gears of War'ın başrolünü kapamadığını takipçilerine duyurdu.

     

    Daha ilk oyunun piyasaya çıkmasının ardından, oyunun hayranlarının yüz ifadesini çok benzettiği için Marcus Fenix karakterini oynamasını istediği Dave Bautista bu isteğe çok olumlu yaklaşmış ve imza kampanyalarına da destek vermişti.

     

    Geçtiğimiz günlerde Gears of War markasının patronu Rod Fergusson'un da Bautista'nın bu rol için harika olabileceğini ancak filmler için cast seçimini kendisinin yapmadığını belirtmesi üzerine sessiz bir bekleyiş başlamıştı. Bautista, attığı bir tweet ile kara haberi takipçileriyle paylaştı:

     

    "Dinliyorlar ama en azından birazcık umurlarında olsaydı. Yine de destekleriniz için teşekkür ederim. Bana inanın bu rolde oynayabilmek için elimden geleni yaptım."
     









  • Bitik seri.Filmini yapsalar ne yazar.Oynamadim diye sevinsin.
  • Dedi boş yapan arkadaş
  • Role cuk oturur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fenix karakterine çok benziyor ayrıca vücut yapısı gereği karakteri de iyi gösterebilirdi ama oyunculuk konusu farklı bir şey, Wwe sporcularını filmlerde oynatmak moda oldu galiba, eğer yeteneği karakteri canlandırmaya yetmiyorsa kendisi icin daha iyi olmuş olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.