Şimdi Ara

Nintendo 'Joy-Con Drift' Sorunu Hakkında Yorumda Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Switch Joy-Con'larındaki analog'ların düzgün bir şekilde çalışmasını engelleyen ve oldukça yaygın olan 'drifting' sorunu Nintendo'ya büyük problem olmaya devam ediyor.
     
    En son Avukatlık ofisi Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith (CSK&D) Nintendo'ya toplu dava açtı.

    Bunun üzerine Nintendo'dan resmi bir açıklama geldi:
     
    "Nintendo'da kaliteli ürünler üretmekten büyük gurur duyuyoruz ve bu ürünler üzerinde sürekli olarak iyileştirmeler yapıyoruz. Bazı Joy-Con kontrolcü cihazlarının doğru şekilde yanıt vermediğine dair ortaya çıkan güncel raporların farkındayız. Tüketicilerimizin Nintendo Switch ile eğlenmelerini istiyoruz ve eğer onları keyif almaktan alıkoyan herhangi bir şey olursahttp://support.nintendo.com adresini ziyaret etmelerini öneriyoruz böylece yardım edebiliriz."
     
    Daha uzun pil ömrüne sahip olacak yeni Nintendo Switch modeli ile birlikte yeni Joy-Con renkleri Mavi/Neon Sarı ve Neon Mor/Neon Turuncu yolda. 4 Ekim'de satışa sunulacak yeni Joy-Con'larda bu sorun hakkında bir iyileştirme yapılmasını umuyoruz. 








  • İlk switch alanlardan biriyim ve bu sorun son bir kaç ayda switch alan insanlarda yaşanmaya devam ediyor arada 2 yıl var neredeyse joyconun tasarımı problemli onu çözmedikleri sürece çözüleceğini sanmam problemin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.