Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Panasonic LUMIX® Topluluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Panasonic LUMIX® Topluluğu Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FIR_Lama

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 1:01:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

müthiş...

bu arada yeni fotolar eklemeye devam ediyorum: http://gcanci.deviantart.com/

FReaK oN a LeaSH
promesut

13 Eylül 2007; 14:42:35 

Gülümse
promesut

15 Eylül 2007; 0:22:13 

Gülümse
adigehalil

Sisteme Gözat

29 Eylül 2007; 16:01:38 

fz50

____________Çeçenistanda_Rus_TerörÜ _____________
_______________İnsan Hak ve Hürriyetlerİ_______________
_________KöyüM__________________GençsivillerrahatsıZ_________
_______FotoğraflarıM___________________Adigehalil.blogcu.coM_______
McChAoS

4 Ekim 2007; 2:50:46 

arkadaslar lumixlere bayıldım makinelerden pek anlamam ama kompact bir lumix almak istiyorum... fiyatı 500ytl civarında olucak biraz geçebilir ama çok geçsin istemiyorum. gece ve gündüz çekimlerinde kaliteli canlı renklerde foto veren ve amatör olduqum ıcın otomatık cekımlerınde iyi bir makine tercih etmek istiyorum. mümkünse pil sarjlı(kalem pil istemiyorum)... Ve qörünümü şık olsun dicem (aklımda kaldı casio z8 ın qorunumu pek tavsıye eden olmadı alıcaktım yoqsa ama burayı qordum bayıldım kalıteye :) ) fiyatını uyqun olarak şu makine qözüme çarptı PANASONIC LUMIX FX12 bu makine hakkınızdaki yorumlarınızı yada başka öneriniz varsa almaktan memnuniyet duyarım. şimdiden teşekkürLer...

PANASONIC LUMIX FX12 özellikleri linkte :
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119991966&CS_Category=_SBA_156_1662_179_1130&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

kazar

4 Ekim 2007; 18:48:50 

@adigehalil

Bu ay fotosu super.Tek kelime ile bayıldım.

DFM: FUJI S6500FD (CANON A75)
TV: Sony Kdf-50E2010
DVD : Sony Dvp/Ns76H
Receiver : Next 2000 Ci plus
promesut

5 Ekim 2007; 5:20:43 

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

fz50

adigehalil bunu sen cekmedin sanirim degil mi? çok iyi gercekten. acaba benim fz8 de yapar mi boyle seyler :)

Gülümse
McChAoS

5 Ekim 2007; 14:33:57 

arkadaslar lumixlere bayıldım makinelerden pek anlamam ama kompact bir lumix almak istiyorum... fiyatı 500ytl civarında olucak biraz geçebilir ama çok geçsin istemiyorum. gece ve gündüz çekimlerinde kaliteli canlı renklerde foto veren ve amatör olduqum ıcın otomatık cekımlerınde iyi bir makine tercih etmek istiyorum. mümkünse pil sarjlı(kalem pil istemiyorum)... Ve qörünümü şık olsun dicem (aklımda kaldı casio z8 ın qorunumu pek tavsıye eden olmadı alıcaktım yoqsa ama burayı qordum bayıldım kalıteye :) ) fiyatını uyqun olarak şu makine qözüme çarptı PANASONIC LUMIX FX12 bu makine hakkınızdaki yorumlarınızı yada başka öneriniz varsa almaktan memnuniyet duyarım. şimdiden teşekkürLer...

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119991966&CS_Category=_SBA_156_1662_179_1130&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

kimse bana yardımcı olamıcak mı ? kimsenin bilqisi yok mu ?

McChAoS

6 Ekim 2007; 22:59:17 

quote:

Orjinalden alıntı: McChAoS

kimse bana yardımcı olamıcak mı ? kimsenin bilqisi yok mu ?

kimSenin ßir ßiLqisi yok mu ?

EASTWOOD1981

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Ekim 2007; 16:23:20 

İstanbulpark Formula 1 2007 Powered By Panasonic FX8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EASTWOOD1981 -- 10 Ekim 2007; 16:32:51 >

zercx ( teğmen ) , mec ( teğmen ) , illker84 ( yarbay ) , sedaca83 ( er ) ,
ralli

18 Ekim 2007; 18:31:24 

mereba ben yeni DMC LS2
aldım bu makina hakınndaki görüşlerini yazarmısın

Mimar_emre
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Ekim 2007; 0:30:43 

Abi bence PANASONIC FX100 ya! Kusura bakmayın!
nodar

19 Ekim 2007; 17:41:40 

FX-12 yeni aldım.Henüz çekim yapmaya fırsat bulamadım.

Asus P5B-965P ich8 İntel P4 D820-2800 Mhz▄ 2 GB Kingston DDR2-667 Mhz Saphirre X1800 GTO-256 MB(256 Bit)Seagate Sata II-7200 rpm-250 GB (720.10) Samsung SH-182-Dvd-Writer LG L204WT-21" WS-LCD FSP 550 Watt Apc psu╠═════════════════════════════════════════╣
McChAoS

20 Ekim 2007; 2:06:04 

quote:

Orjinalden alıntı: nodar

FX-12 yeni aldım.Henüz çekim yapmaya fırsat bulamadım.

dostum su makıne hakkında bı ınceleme hazırlasan yada bılqı versen bende o makıne uzerındeyım ama kımse acıklama ve yardımcı olmak ıstemıyor en azından sende var bıraz hakkında bılqı verırsen bır kacta resım eklersen cok mınnettar olurum sımdıden tesekkurLer...

cengiz han

24 Ekim 2007; 14:39:31 

Arkadaşlar LumiXlerin fotoğrafına diyecek yok belki de en kaliteli fotoğrafı çekiyor. Video çekimleri nasıl? Lumix fX 12 ile Kodak C 875 arasında kaldım. Lumix'in fotoğraf kalitesi ve makroları çok iyi, C 875'in video çekimi süper, schneider lensi de kaliteli. 5x optik zoom var. Lumix'in video Çekimi fotoğrafı gibiyse onu alırım. Görüşlerinizi bekliyorum.

ihtiyaçlarla istekleri birbirine karıştırma, mutluluğuYakala
Güvenli alışveriş:serqanz,brtana
Sesli Gazete-Ümit Zileli-http://www.radyotatlises.com.tr Hafta içi her gün 08:30-09:45