arkadaslar lumixlere bayıldım makinelerden pek anlamam ama kompact bir lumix almak istiyorum... fiyatı 500ytl civarında olucak biraz geçebilir ama çok geçsin istemiyorum. gece ve gündüz çekimlerinde kaliteli canlı renklerde foto veren ve amatör olduqum ıcın otomatık cekımlerınde iyi bir makine tercih etmek istiyorum. mümkünse pil sarjlı(kalem pil istemiyorum)... Ve qörünümü şık olsun dicem (aklımda kaldı casio z8 ın qorunumu pek tavsıye eden olmadı alıcaktım yoqsa ama burayı qordum bayıldım kalıteye :) ) fiyatını uyqun olarak şu makine qözüme çarptı PANASONIC LUMIX FX12 bu makine hakkınızdaki yorumlarınızı yada başka öneriniz varsa almaktan memnuniyet duyarım. şimdiden teşekkürLer...
arkadaslar lumixlere bayıldım makinelerden pek anlamam ama kompact bir lumix almak istiyorum... fiyatı 500ytl civarında olucak biraz geçebilir ama çok geçsin istemiyorum. gece ve gündüz çekimlerinde kaliteli canlı renklerde foto veren ve amatör olduqum ıcın otomatık cekımlerınde iyi bir makine tercih etmek istiyorum. mümkünse pil sarjlı(kalem pil istemiyorum)... Ve qörünümü şık olsun dicem (aklımda kaldı casio z8 ın qorunumu pek tavsıye eden olmadı alıcaktım yoqsa ama burayı qordum bayıldım kalıteye :) ) fiyatını uyqun olarak şu makine qözüme çarptı PANASONIC LUMIX FX12 bu makine hakkınızdaki yorumlarınızı yada başka öneriniz varsa almaktan memnuniyet duyarım. şimdiden teşekkürLer...
FX-12 yeni aldım.Henüz çekim yapmaya fırsat bulamadım.
dostum su makıne hakkında bı ınceleme hazırlasan yada bılqı versen bende o makıne uzerındeyım ama kımse acıklama ve yardımcı olmak ıstemıyor en azından sende var bıraz hakkında bılqı verırsen bır kacta resım eklersen cok mınnettar olurum sımdıden tesekkurLer...
Arkadaşlar LumiXlerin fotoğrafına diyecek yok belki de en kaliteli fotoğrafı çekiyor. Video çekimleri nasıl? Lumix fX 12 ile Kodak C 875 arasında kaldım. Lumix'in fotoğraf kalitesi ve makroları çok iyi, C 875'in video çekimi süper, schneider lensi de kaliteli. 5x optik zoom var. Lumix'in video Çekimi fotoğrafı gibiyse onu alırım. Görüşlerinizi bekliyorum.
ihtiyaçlarla istekleri birbirine karıştırma, mutluluğuYakala Güvenli alışveriş:serqanz,brtana Sesli Gazete-Ümit Zileli-http://www.radyotatlises.com.tr Hafta içi her gün 08:30-09:45