Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: çok acilll fx7

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: çok acilll fx7 Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yavkaysaw

13 Temmuz 2007; 0:40:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ne olduki? fotoyu noisewareden geçirdim bir de siyah beyaz yaptım o kadar

Canon EOS 400D + Panasonic LUMIX FX7
asbircan

13 Temmuz 2007; 19:03:22 

aynı satürüne benzemişte şekli

~ PANASONIC LUMIX® TOPLULUĞU ~ LUMIX FZ7

AMD Athlon 64 X2 5200 / Gigabyte M61P-S3/ 2 GB Kingston DDR2 800 mhz / 512 MB Leartek PX7900 GTX / 500 GB samsung + 160 GB seagate + 80 GB seagate HDD + 120 GB WD Taşınabilir Disk / Samsung 22X Sata DVD RW/Samsung SyncMaster 226BW / Cooler MAster kasa / Panasonic FZ7 / AverMedia TV / Crea 40" LCD
waterman

14 Temmuz 2007; 15:15:48 

Arkadaşlar panasonic lumix fx-01 sahibiyim lensi temizlemek durumundayım. Yukarıdaki kullanma kılavuzunda belirtilen şekilde mercek çercevesi çıkarılabilyormu? ( resimler fx-01 kullanma kılavuzundan alınmadır.) yoksa kullanma kılavuzu yanlışmı belirtmiş.

Waterman derki : " Rast gitmeye görsün bir kişinin işi, mermeri keser dişi. Ters gitmeye görsün bir kişinin işi, muhallebi yerken kırılır dişi...... "
yavkaysaw

15 Temmuz 2007; 21:27:21 

quote:

Orjinalden alıntı: waterman

Arkadaşlar panasonic lumix fx-01 sahibiyim lensi temizlemek durumundayım. Yukarıdaki kullanma kılavuzunda belirtilen şekilde mercek çercevesi çıkarılabilyormu? ( resimler fx-01 kullanma kılavuzundan alınmadır.) yoksa kullanma kılavuzu yanlışmı belirtmiş.

temiz bir bezle (gözlükleri temizlemede kullanılan gibi) silebilirsin

yavkaysaw

17 Temmuz 2007; 18:50:34 

emrecelik

17 Temmuz 2007; 21:26:53 

LUMIX TZ-1

yavkaysaw

18 Temmuz 2007; 11:43:15 

ÖnceVatan

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007; 13:29:56 

Yardımınıza başvuruyorum, Leica lens sayesinde Panasonic sempatimi kazanmış durumda.

Bütçeme göre 400-500 Lira hangisini tercih etmeliyim?

• Lumix FX10
  • Lumix FX12
  • Lumix FX01
  • Lumix FX3

Yardımlarınız için teşekkürler.

• teknomaniac

19 Temmuz 2007; 0:44:21 

arkadaslar uzun zamandir siteye girmedigimden boyle bir topluluk oldugundan yeni haberim oluyo bende Fz-50 kullaniyorum ve toplulugunuza uye olmak istiyorum eger cekimlerimi merak eden varsa

/////////////flickr ///////
    den bakabilir resimlerime

facess

22 Temmuz 2007; 17:58:11 

Sevgili arkadaşlar,

Bugün itibariyle fx-10 aldım.Çok tavsiye ettiler umarım pişman olmam.Benim istediğim ailemle haftasonları v.b zamanlarda cekildiğim anı fotolarının kaliteli olmasıydı.Benim isteğimi fazlasıyla görür diye düşünüyorum.Makineyi inceledikçe düşüncelerimi ğaylaşacağım.Bneide guruba dahil ederseniz sevinirim.saygılar

sarı_laci

22 Temmuz 2007; 20:08:23 

erhaba LUMIX kullanan ve seven arkadaşlar..bende aranıza katılmaktan sevinç duyuyorum..ebat olarak çok büyük gelen fz 30'un yerine tz3 aldım..bir kaç resim ile sizlere merhaba diyorum..

nullity

23 Temmuz 2007; 16:40:07 

Herkese merhaba,

Ben de fx3 kullanıcısıyım. Yeni bir fotoğraf makinası daha almak için bir kaç zamandır araştırma yapıyorum ve son birkaç gündür bu grubun 7 sayfalık geçmişini inceliyorum. Dün gece itibariyle de foruma üye oldum buraya katılmak için. Öncelikle bazı arkadaşların sorularına geç de olsa, cevap demeyelim de, karşılık vermek isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

merhaba arkadaşlar.ben bu ara Lumix'leri inceledim,almayı da düşünüyordum ama güç kaynaklarının AA pil değil de Li-ion bataryalı olduğunu gördüm.bu gerçekten çok sorun oluyo. siz ne düşünüyosunuz? bende eskiden Creative Divicam 428 vardı o da bataryalıydı . batarya bitince apışıp kalıyodum...

Ben li-ion batarya ile çalışan makinaları tercih ederim. Aşikar ki bataryaların ömrü kalem pillere göre çok daha uzun (teknik bilgisi kuvvetli arkadaşlar müdahale etsin). Kalem pil çok çabuk bitip sizi ortada bırakabiliyor. Çok başıma geldi, kötü bir durum... Yanınızda yedek pil olmalı yoksa pil bulmak için koştururken bulabilirsiniz kendinizi.. Pillere harcayacağım parayı bataryaya vermeyi tercih ederim. Karlı bir seçim olur. Bu benim için önemli bir kriter seçim yaparken. Makina incelemesi yaparken bunu unutmuştum, bana hatırlatmış oldunuz o yüzden teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Yardımınıza başvuruyorum, Leica lens sayesinde Panasonic sempatimi kazanmış durumda.

Bütçeme göre 400-500 Lira hangisini tercih etmeliyim?

• Lumix FX10
  • Lumix FX12
  • Lumix FX01
  • Lumix FX3

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Ben de makina alıcam ve aynı modelleri düşünüyoruz. Epey araştırdım ben. Fx3 ü aldıktan sonra ve lensinin ününü de duyduktan sonra özellikle panasonic modellerini inceledim. Fiyat yakınlığı açısından FX3-FX01 ve FX10-FX12 birer grup oluşturur. Forumda fx01 fx3 e tercih ediliyor. Bende fx3 var. Günlük kullanım için yeterli bana kalırsa. İkinci makinemin de aynı olmasını istemediğimden fx01 alacağım sanırım, son kararımı vermiş değilim. Zaten her yönden de fx3 den üstün fx01. Aslında mp özelliğini çok fazla dikkate almazsak -ki bence fotoğrafı büyük boyutlarda bastırmayacaksan 6mp yeterli- fx01 teknik özellikler bakımından bu dördü içinde en iyisi. Burdaki dört modelden en ucuzu fx3 en pahalısı fx12. İnternette iyi araştırısan, aralarında 200YTL gibi bir fiyat farkı var. Bu farkı görmezden geldiğine göre (seçeneklere yazdığına göre öyle görünüyor), 100 - max 150 liralık bir fark daha vererek TZ1 i alırdım ben olsaydım. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullity -- 23 Temmuz 2007; 17:00:52 >

adigehalil

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007; 17:14:52 

fz50'm için aşağıdaki filtre ve makro lensleri almayı düşünüyorum. fiyatları ve yararlılığı hakkında yorumlarınızı bekliyorum...:

filtreler: """tıkla"""

makro lensler: """tıkla"""

____________Çeçenistanda_Rus_TerörÜ _____________
    _______________İnsan Hak ve Hürriyetlerİ_______________
    _________KöyüM__________________GençsivillerrahatsıZ_________
    _______FotoğraflarıM___________________Adigehalil.blogcu.coM_______
    asbircan

23 Temmuz 2007; 20:09:45