Şimdi Ara

Windows 10'lu Samsung Galaxy Space geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un Windows 10 işletim sistemi ile çalışan yeni bir cihaz piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Geekbench listesine bakılırsa yakında Galaxy ürün portföyüne yeni bir üye katılacak.

     

    Ayrıca Bkz.2020'de çıkacak iPhone'lar 120 Hz ekrana sahip olabilir
    Galaxy Space olarak adlandırılacağı belirtilen cihazın 8 GB RAM ve 2.84 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciye sahip olacağı belirtiliyor. Geekbench veritabanında listelenen cihaz performans testlerinde 2.011 tek çekirdek, 6.047 çoklu çekirdek puanı elde etmeyi başardı.

     


    Samsung ve Microsoft'tan ses yok


    Galaxy Space'in diğer özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Karşımıza 2'si 1 arada formunda bir cihaz mı yoksa geleneksel bir dizüstü bilgisayar mı çıkacağını henüz bilemiyoruz. Ayrıca ne Samsung ne de Microsoft henüz böyle bir cihazın varlığını doğrulamış değil.








  • Microsoft Store uygulama konusunda o kadar çorak kaldı ki bir de genel bir uyumsuzluk var diğer platformlarla. Uygulamalar çok farklı mesela Chromecast'iniz varken Android, Chrome ve iOS üzerinde neredeyse desteklenen tüm uygulamalarda sıkıntısız cast yapabilirken Microsoft Store'daki hiçbir uygulamada bu durum geçerli değil.

  • Microsoft yılların bu kadar işletim sistemi birikimine sahipken böyle aptallıklar yapıyorsa batsın gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.