Şimdi Ara

Snowpiercer dizi olarak dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli ünlü yönetmen Bong Joon-Ho’nun kıyamet sonrası konulu ilgi çekici filmlerinden birisi olan Snowpiercer sinema salonlarında pek de hak ettiği ilgiyi görememişti ancak dizisi için WarnerMedia’dan onay çıktı.


    Aynı senaryo


    2013-2014 yıllarında ülke ülke vizyona giren Snowpiercer filmi Chris Evans ve Ed Harris gibi ünlü oyuncuları kadrosunda barındırıyordu. Nükleer bir felaket sonrasında sürekli hareket halinde olan bir trenin içine sığınmış insanların hikayesini izlemiştik.


    Biraz da politik noktalara değinen filmde aslında yoksul yaşamın baskının çok arttığı en arka vagonlarda olduğuna şahit olmuştuk. Askerler tarafından çok sıkı bir şekilde korunan ilerdeki vagonlarda ise zenginlerin lüks yaşantısı bulunuyordu.


    Ayrıca Bkz.Instagram kapatacağı hesapları uyaracak

    Chris Evans’ın oynadığı Hamilton karakterinin bu adaletsizliği sona erdirmek için mücadele etmeye başlaması sonrasında lokomotife kadar giderek kondüktör rolündeki Ed Harris ile tanışmıştık. Sonrasında da trende yaşanan büyük adaletsizliğin kaynağı açığa çıkmıştı.


    TBS kanalı için hazırlanan Snowpiercer dizisi yine aynı hikâye üzerinde şekilleniyor. Kondüktör rolünde Jennifer Connelly, Hamilton rolünde ise Daveed Diggs yer alıyor. Yönetmen Orphan Black dizisinden tanıdığımız Graeme Manson. Daha önce Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson dizide yer alıyordu ancak senarist ile birlikte bazı temel ayrımlara düştüğü için görevi bırakmıştı.


    Snowpiercer dizisi ilkbahar aylarında TBS kanalında yayına başlayacak. Ayrıca HBO Max platformunda da dizinin yer alacağı ifade ediliyor.


     


     


     



     







  • Güzel filmdi, dizisi de iyi olur umarım...

  • Çok güzel film di bence dizi sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yine için aşk koyup mahvetmişler, orjinali gibi yapsanıza lan, illa cıvık cıvık aşkıkları gösterecekler. yapın şöyle artı 18 rahatlıyalım..

  • Filmini güzeldi. Dizisi tadı da bırakılır unarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık Dünya'ya (apokaliptik şehire) göre tren atmosferi maliyeti 10'da 9 düşürecektir. Film olarak bu atmosfer yeterli olsa da dizi için alan yetmeyecektir. Birkaç bölüm sonra ya kendini tekrarlayacak ya saçmalaycaktır.


    Sonuçta ortada basit bir aşk öyküsü, klişe bir drama ya da sitcom tarzı bir komedi dizisi yok. (Maliyeti en düşük ve en fazla yapılan 3 dizi tipi) Bu şartlarda beklentinizi düşük tutun. Jennifer Connelly'nin buralara düşmesi de üzücü...

  • Eyvallah güzel filmdi kendisi. Ama dizisi bayar bunun. Yenmez tat vermez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.