Şimdi Ara

Warrior combo ve skill bar için önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde HB +7, Toto +8, Imp +7 war. Lvl 59. Ares gibi bir serverdayım. Ayrıca armor olarak chitin 8 set kullanıyorum. Skill leri nasıl dizsem benim için daha yararlı olur, karar veremedim. Tecrubeli olan arkadaşlardan rica ediyorum. Combo yu nasıl yapmalıyım ve skill leri nasıl dizeceğim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 29 Nisan 2007; 16:53:35 >

• istersen benimki kullan 1.hp pot 2.mana pot 3.kullanıcan skill 4.ayak kırma 5.sprint digerlerinede diz bişeler :)) combo'ya gelelim en sewdim şey :)) sana tavsiyem w tuşana basılı tut ve r-skil yap kolay bişey becerebilirsin...İyi şanslar ve iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

Arkadaşlar, elimde HB +7, Toto +8, Imp +7 war. Lvl 59. Ares gibi bir serverdayım. Ayrıca armor olarak chitin 8 set kullanıyorum. Skill leri nasıl dizsem benim için daha yararlı olur, karar veremedim. Tecrubeli olan arkadaşlardan rica ediyorum. Combo yu nasıl yapmalıyım ve skill leri nasıl dizeceğim?

KONUYU BİLMEM AMA İMZAYA BAYILDIM KULLANMAMIN MAHSURU VARMI
  • Bence söyle yap ben böyle kullanıyorum. 1.Hp Pot 2. Kullandığın dmg Skilli 3.Mana Pot 4. Ayak Kesme 5. Mana Pot digerlerini sen koy... Comboyuda arkadas acıklamıs..
  • 1.Sprint
    2.Kullanıcağın damage skill
    3.Ayak kırma
    4.Can potu(Can Potuna Sağ Tıklanıcak)
    5.Mana potu
    ve son taktik (w+r+skill)+(s+r+skill)
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol22

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

Arkadaşlar, elimde HB +7, Toto +8, Imp +7 war. Lvl 59. Ares gibi bir serverdayım. Ayrıca armor olarak chitin 8 set kullanıyorum. Skill leri nasıl dizsem benim için daha yararlı olur, karar veremedim. Tecrubeli olan arkadaşlardan rica ediyorum. Combo yu nasıl yapmalıyım ve skill leri nasıl dizeceğim?

KONUYU BİLMEM AMA İMZAYA BAYILDIM KULLANMAMIN MAHSURU VARMI

ßen bunu mert den aldım. mert e sorsan sanırım daha ii olur. Benim için herhangi bir mahsuru yok.

Yardımlarınız için treşekkür ederim. COk işime yarıcak.

Skill bar olaraqta efsane_geri_dondu_78 skill barını kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 29 Nisan 2007; 19:22:35 >

• fatal bak beni dinle bence pot koxpunu aç sonra wuruş skillini 2 e koy sonra 2 kere ard arda R ye bas sonra skill bunu yap manyak geçirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRa Knight

fatal bak beni dinle bence pot koxpunu aç sonra wuruş skillini 2 e koy sonra 2 kere ard arda R ye bas sonra skill bunu yap manyak geçirin

Koxp beni aşar. Saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.