Şimdi Ara

Ubisoft CEO'su açıkladı: Oyunlarımızı Google Stadia'ya taşımak maliyetli olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft CEO'su açıkladı: Oyunlarımızı Google Stadia'ya taşımak maliyetli olmayacak
    Bir video oyununu bilgisayardan konsola veya tam tersi şekilde taşımak maliyetli bir iştir. Ancak bu durum PC'den oyun akış hizmetine oyun entegre etme konusunda geçerli değil. Ubisoft'un CEO'su ve CFO'suna göre, oyunlarını Google'ın yaklaşmakta olan Stadia oyun akış hizmetine aktarmak düşük maliyetli ve cazip bir karar olacak.
     

    Stadia bizim için avantajlı

    Bu haftanın başlarında Ubisoft, yaklaşmakta olan oyun abonelik servisi Uplay+ için tüm kütüphanesini açıklamıştı. Şirket bu platformda yer alacak oyunları, Google Stadia kullanıcılarına da sunmayı planlıyor. Oyunlar bulut sunucularında, üst düzey sistemlerde çalışacağı için Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Google Stadia'nın yatırım getirisinin iyi göründüğünü belirtti ve: "Oyunların Stadia'da iyi çalıştığından emin olmanın getirdiği ilave maliyet o kadar yüksek değil. Stadia ile iyi bir ilişkimiz var." ifadelerini kullandı.
    Ubisoft CEO'su açıkladı: Oyunlarımızı Google Stadia'ya taşımak maliyetli olmayacak
    Finans Direktörü Frederick Duguet ise konuyla ilgili olarak: "Platform komisyonunda Google’ın konuşmasına izin vereceğiz. Söyleyebileceğimiz tek şey, finansal denklemin bizim için iyi olduğu." açıklamasında bulundu. Şirket yöneticileri bu avantajlı durumun şu an mevcut oyunlar için geçerli olduğunu ve gelecekteki oyunlar için ek maliyetler çıkabileceğini de belirtiyorlar.
      







  • Başlık süper :) Maliyeli olmayacak derken?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft Yeni Platformlari hep destekler WiiU, Switch çıkış oyunlarında da hep Ubisoft vardır mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Platform komisyonunda Google’ın konuşmasına izin vereceğiz..'' hahah bu cümleye güldüm :)

  • Doğrudur inanırım. Çünkü yaptıklarınız oyun değil zaten :)) Neredeyse tamamı çöp, birbirinin üstüne makyajlanmış DLC tipi, aynı tas aynı hamamlar. Bak Legend of Zelda gibi bir oyun var mesela orada...

  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Stadia ya özel bir port ile uğraşmayacaklar. Sadece oyunustadianın üzerinde çalışacağı sunuculara yüklenmesi için google a lisans vercekler. İşin gerisini zaten google yapacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.