Şimdi Ara

Nokia’nın Android kullanan standart bir telefonu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonların ilk ortaya çıktığı dönemlerde standart cep telefonları ve akıllı telefonlar arasında keskin bir ayrım bulunuyordu. Bununla birlikte yavaş yavaş üreticiler standart telefonların da kısmen akıllı özellikler kazanmasını istiyor.


    Kısmen akıllı


    Google’ın büyük yatırımlar yaptığı KaiOS platformu standart telefonlara akıllı özellikler kazandırmayı amaçlarken pek çok üretici Android işletim sisteminin kısıtlı modifikasyonları ile yola devam ediyor. Nokia da bunlardan birisi.


    Ayrıca Bkz.Top Gun: Maverick fragmanı yayınlandı

    Standart telefon pazarında önemli bir paya sahip olan Nokia markası yeni bir telefon hazırlığında. İlk görseli sızdırılan standart telefon modifiye edilmiş bir Android sürümü barındırıyor ve bu sayede akıllı özellikler kazanmış.


    Ekranda Google Assistant için olduğu tahmin edilen mikrofon ikonu, Chrome tarayıcı, YouTube gibi uygulamalar olduğu görülüyor. Ayrıca bir uygulama menüsü ikonu da mevcut. Telefonun kontrolleri ise tuşlar üzerinden sağlanıyor.


    Temel anlamda akıllı özellikler kazanan telefonun dokunmatik ekran olmadığı için bataryasının Nokia 3310 gibi uzun kullanım süreleri sunacağı tahmin ediliyor. Şimdilik bu yeni Nokia telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı belirsiz.


     







  • nokia 6600 kasasında android işletim sistemli bir telefon yapsalar hemen alırım

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Amaç?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dokunmatiksiz Symbian telefonlar doneminden farki yok :) . Aslinda akilli ama dokunmatigi yok... Akilsiz ama dokunmatik cihazlar da vardir... O yuzden dokunmatiklik uzerine akilsizlik ifade etmek aymazlik olacaktir :)

  • İkinci telefon olarak güzel bir seçenek olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android kullanmış.Çöp.İmkansız ama Ios kullanmış olsaydı yine çöp olurdu.

  • Telefon u haberleşme amaçlı kullan kesimin dikkatini çeker birde whatsapp gibi uygulamalar olursa. İş ve üst yaş grubunda alıcı bulur.

  • Lütfen kaiosla gelmesin bi ara insanlar kullanmadan övdüler kaiosu bizde gittik aldık resmen berbat bir işletim sistemi konuşma sırasında mesajlara rehbere giremiyosun internete giriyim desen kasım kasım kasılıyor daha bir sürü dandik özeligi var say say bitmez sattık 200 lira zararına kurtulduk siz siz olun kaioslu bir cihaz kesinlikle almayın paranla rezil olmak gibi bişey kaios

  • Symbian S40 (Kendi yazılımları)ı bitirdiler. Google Maps,Whatsapp,Opera,Yotube,Şarkı ve video indirme,Otg desteği ve diğer uygulamaları 2mb ram çalıştıran yazılımı geliştirmek yerine koskoca firma dışarıya bağımlı olmayı tercih etti çünkü bu yazılımı geliştirecek ekipleri yok yanlış yolda olduklarını umarım kısa zamanda anlarlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.