Şimdi Ara

Prey Steam'de %80 İndirimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkane Studios'un Mayıs 2017'de piyasa sunduğu birinci şahıs nişancı oyunu Prey Steam'de %80 indirime girdi.

Standart sürüm -- 22,99 TL
    Deluxe sürüm -- 40,00 TL
    Mooncrash indirilebilir içeriği -- 19,80 TL

İndirim 23 Temmuz'a kadar geçerli. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:

Prey'de, 2032 yılında Ay'ın yörüngesinde dönmekte olan Talos I adlı uzay istasyonunda gözlerini açıyorsun. İnsanlığı kökten değiştirmek üzere tasarlanmış bir deneyde en önemli denek sensin ama bu deney tamamıyla kontrolden çıkmış. Uzay istasyonu düşman yaratıklarca istila edilmiş ve hepsi senin peşinde. Bir yandan Talos I'in ve kendi geçmişinin sırlarını açığa çıkarmaya çalışırken bir yandan da istasyonda bulabildiğin araçlar, kendi zekan, silahların ve zihin bükücü yeteneklerini kullanarak hayatta kalman gerekiyor. 

• Çok güzel bir oyun ama belirli bir kitleye hitap eder. Bakmadan oynayışa vs almayın. bu tarzı sevmezseniz pişman olma ihtimaliniz var.
  • Bu tarzı sevmiyorsanız da alın. Pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BioShock, Deus Ex gibi oyunları severek oynadıysanız alın, kaçırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frantic22

ben torrentten indirdim 0tlye.

Şunları yazıp kendini bir şey sanan boş tipleri hâlâ forumda tutuyorsunuz ya pes....
  • Bu fiyata kaçacak oyun değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında bu tsrz oyunlatı seviyorum ama bana bir zaman sonra bayacakmış gibi geliyor hala karar vetenedim açıkcası,Sanki düşman çeşiykiliği az gibi duruyor ama bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK | 35 Steam Key - 50 TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel indirimdi, aldım geçtim ama sanki yaz indirimlerinde bu fiyatın çok üstündeydi diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.