Şimdi Ara

Rainbow Six Quarantine Nisan'dan Önce Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft'un E3 2019'da duyurduğu üç oyunculu taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Quarantine Nisan ayından önce çıkış yapacak.

    Bilgi Ubisoft'un mali yıl birinci çeyrek sonuçlarını açıkladığı raporda geldi. Şirketin CEO'su Yves Guillemot Rainbow Six Quarantine'i mali yıl bitmeden çıkarmayı planladıklarını belirtti. Şirketin 2019 - 2020 mali yılı 31 Mart'ta sona erecek.

    Watch Dogs: Legion'ın 6 Mart'ta çıkacağını hesaba katarsak Rainbow Six Quarantine'i Ocak veya Şubat gibi görme ihtimalimiz yüksek.

    Rainbow Six Quarantine PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Beta testine oyunun resmi websitesi üzerinden tercih ettiğiniz platformu seçerek Uplay hesabınızla kayıt yaptırabilirsiniz. Hangi tarihler arasında düzenleneceği henüz belli değil. 








  • Şu EA ve Ubi ye artık gıcığım sürekli kopya oyun yaptıklarından ama ne yapalım 10 oyun yapıyor 1 tanesi tutuyor ki gerçekten güzel oluyor.. Parayı onda gene kaldırıp gene kopya ya da çöp oyun yapmaya devam ediyorlar.. Rockstar gibi biraz ciddiyetle şu süreçleri geçirseler ne sanat eserleri çıkarır bu iki firmanın içinde çalışan insanlar da işte.. Para..
  • Oynanış videosu bide sistem gereksinimleri açıklayın bi bakalım nasıl bi şey merak etik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bf hardline olayı gibi,bence yapımcılar bunu Rainbow a bir mod olarak ekleyeceklerdi,Patron ayrı oyun yapın demiş gibi geldi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.