Şimdi Ara

Merakla beklenen IT Chapter Two'nun son fragmanı da yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2019'un en merakla beklenen filmlerinden birisi olan It Chapter Two, nihayet önümüzdeki eylül ayında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcı şirket Warner Bros, vizyona tarihine az bir süre kala filmin final fragmanını da bugün nihayet paylaştı.


    Chapter Two'nun ilk fragmanı geçtiğimiz mayıs ayında yayınlanmıştı. Bugün yayınlanan yeni fragman, öncekine göre biraz daha kanlı ve biraz daha korkutucu olmuş. Filmden epey bir sahne içeren iki buçuk dakikalık fragman, sosyal medyada genel anlamıyla oldukça olumlu tepkiler aldı.

    2017 yılında vizyona giren It filmi hatırlayacağınız üzere 1989 yılında geçiyordu. It Chapter Two ise ilk filmdeki olaylardan 27 yıl sonrasını ele alacak. Korkunç palyaço Pennywise, yine terör estirmek için kasabaya geri dönüyor. "Kaybedenler Kulubü" ise yeni filmde yetişkin halleriyle karşımıza çıkıyor.

    It Chapter Two, Stephen King'in popüler romanının ikinci kısmını beyaz perdeye uyarlayacak. Orijinal hikayenin ilk kısmı 1957, ikinci kısmı ise 1985'de geçiyordu. Sinema uyarlamasında ise zaman çizgisi 1989 ve 2016 olarak değiştirildi.

    Serinin ilk filmi It, yalnızca 35 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanmış olmasına rağmen gişede inanılmaz bir başarıya imza atmış ve dünya genelinde toplam 700 milyon dolar hasılata ulaşmıştı. Warner Bros'un ikinci filmden de beklentileri epey yüksek. Filmin başrollerinde James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverley) ve Bill Skarsgård (Pennywise the Clown) gibi ünlü isimler yer alıyor.

    IT Chapter Two ülkemizde 5 Eylül'de vizyona girecek.







  • Güzel film 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hunharca beklemedeyim

  • korku/gerilim filmi diye bişi kalmadı artık... ortalık kan gölüne dönünce insan kesip biçince olan tek şey korkup/gerilme değil mide bulantısı...

  • İyi bare saçma sapan 4 5 filmlik seri yapmayacaklar.

  • carloska kullanıcısına yanıt
    Dün sinemada denk geldim fena degildi


    @carloska, Eylul ayinda Ritüel diye bir film girecek vizyona, belki bu film beklentini karsilyabilir. Yönetmenin bundan once ki filmi korku/gerilim alaninda iyi yorumlar almisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 19 Temmuz 2019; 11:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    İlk film 1990 çıkmıştı bu yeni versiyon ve film 3 saat sürüyordu çünkü part 1 ve 2 birlikde çekilmişti yani yeni versiyon da doğal olarak 2 son bölüm olarak çekilmiştir uzatamazlar yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeniden çekilen ilk bölüm güzeldi bu da güzel olacaktır ama birşeyler eksik. Aşırı kan şiddet var, eski filmde bu kadar değildi. Psikolojik olarak çok zorluyordu eskisi ama bu kadar kan yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapta nasılsa aynen aktarılmasından yanayım ve uzn olsun adam gibi olsun niye kitabı kısatıyorlar yüzüklerin efendisi mesela çok uzun ama çok eksik var filmde. ilk seriyi 3 yapacağına 5 film yap koy onları da.

  • İlk filmi nereden izleriz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.