Şimdi Ara

Instagram beğeni sayılarını gizleme testini genişletti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram geçtiğimiz Mayıs ayında, kullanıcıların beğeni sayılarından ziyade paylaşımlara odaklanmaları için yeni bir test başlattığını açıklamıştı. Beğeni sayılarının gizlendiği ve sadece paylaşım yapan kişi tarafından görüleceği bu yenilik test sürecine girmişti ve şimdi başka ülkelere de yayılacağı açıklandı.
     

    Kullanıcılar protestoya başladı

    Şirket bugün yaptığı açıklamada beğeni gizleme güncellemesinin altı ülkede daha teste başladığını duyurdu. Bu ülkelerin de İrlanda, İtalya, Japonya, Brezilya, Avustralya ve Yeni Zelanda olduğu ifade edildi. Artık bu ülkelerdeki kullanıcılar başkalarının beğeni sayısı yerine "ve diğerleri" ibaresini görecekler. Ancak kullanıcılardan gelen ilk tepkilerin olumlu olmadığını söylememiz gerek.
    Instagram'ın beğeni sayısını gizleme kararını protesto eden kullanıcılar, bir başka sosyal medya platformu olan Twitter'da  #instagramDELETE tagini açmış durumdalar. Genel kanı ise Instagram'ın kısa bir süre önce tasarımında yaptığı yeniliği geri alması gibi, beğeni sayılarının gizlenme kararını da iptal etmesi yönünde. Bu durumun en azından seçeneğe bağlı olması da bir çözüm olarak sunulabilir. Gelişmelerin neler getireceğini ise zaman gösterecek.
      







  • Millet nasıl stalklayacak tabi, yok eski sevgilimin resmini kimler beğendi vs.

  • aa kimler beğenmiş şunlara bi bakayım olayı tarihe karışıyor demek ki. bunu getirisi bir çok kişinin instagram gönderilerini takip veya incelenmesini ortadan kaldırarak, sistemde meydana gelen iş yükünü hafifletmek olabilir mi acaba? belki de güvenlik açısından mı düşünmek gerekiyor? ya da sosyal yönden yaratmış olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmayı mı hedefliyorlar? veyahut da instagram üzerinden ticari faaliyetlerde bulunanlardan nemalanmaya yönelik ilerisi için atılmış bir adım olabilir mi? başka da aklımabir şey gelmedi, beyin stop moduna geçti.




  • Beğeni kasan kezolar azalır umarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel olacak bnce, adamlar aylık spam hesap temizlemektrn yorulum spamlerin tercih nedenlerini ortadan kaldırıyor.

  • Beğeni sayısının gözükmesi pek önemli değilde bu hashtag sistemi sanki eskiden daha iyiydi tek ekrandayken, Çok saçma oldu iki ekranlı sistem, Zaten tüm uygulamalar aynı gitgide güzelleştireceklerine batırıyorlar.
  • Oldukça iyi bir sistem, hayatları beğenilerden ibaret olan ilgi budalaları için kötü tabii.
  • Boş iş uzmanları tedirgin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence güzel geliştirme.elbette beğeni kasan zavallı insanlar instagram delete der :D
    geç bile kalınmış bir geliştirme diyebilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.