Şimdi Ara

Bazı Pocophone F1 modellerinde dokunmatik arızası yaşanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi’nin geçen yıl en ucuz amiral gemisi sloganıyla piyasaya sürdüğü ve özellikle Avrupa’da ilgi gören Pocophone F1 modelinde bir süredir ekran sorunu yaşanıyor. Marka şefi de yaşanan sıkıntıları doğruladı.


    Anlaşılamadı


    Gelen bilgilere göre bazı Pocophone F1 modellerinde ekrana dokunduğunuzda donma, kendi kendine basmalar veya geç tepki verme şeklinde problemler yaşanıyor. Xiaomi de sorunun nedenini tam olarak anlayamamış.


    Ayrıca Bkz.Ubisoft’un The Mighty Quest for Epic Loot oyunu indirmeye sunuldu

    Pocophone marka şefi Alvin Tse sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda dokunmatik problemlerini gidermek amacıyla 10.3.5.0 nihai güncellemesini yayınladıklarını belirtirken Çin’de bu sorunu yaşayan kullanıcıların telefonlarını teknik servislere getirmelerini rica etti.


    Tse teknik servise getirilen telefonların arıza tespit için kullanılacağını belirtiyor. Telefonların yerine ise kullanıcılara geçici bir cihaz verileceği ifade ediliyor. Bununla birlikte ilk olarak kullanıcı adı, sorun ile ilgili video ve diğer teknik bilgilerin gönderilmesi gerekiyor. Sonrasında firma telefonun test için uygun olup olmadığına karar verecek.


     







  • Donanimsal arizalari yazilimla cozebilecekler mi ? Ne zaman BAZI cihazlar sorunlu diye haber okusam bunun yazilimsal olmadigina dair kesin bir kanaate sahip olmaktayim. Sonucta yazilim ayni ise sorun neyse herkeste te ayni olmasi gerekir babindan :) .

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tüketici kandırma çabası. Donanımsal olduğu çok açık bariz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.