Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10+ ve Watch Active 2 için yeni görseller ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung cephesinde son dönemde gündemi meşgul eden iki cihaz Galaxy Note 10 ve Galaxy Watch Active 2 oluyor. Haliyle her ikisi için birçok sızıntı ortaya çıkıyor. Bugün de başarılı sızıntılarıyla bilenen Evan Blass, Galaxy Note 10+ ve Galaxy Watch Active 2’ye ait yeni basın görselleri paylaştı.

    Her iki cihaz 7 Ağustos’ta tanıtılacak


    Samsung Galaxy Note 10’un 7 Ağustos tarihinde tanıtılacağı resmi olarak biliniyor. Watch Active 2 ise sızıntılarla kendini gösterse de çıkış tarihi noktasında belirsizliğini koruyor. Bugün ortaya çıkan iki basın görselinin aynı temada hazırlandığını düşündüğümüzde, Galaxy Watch Active 2’nin, Galaxy Note 10 ile aynı anda tanıtılacağını tahmin edebiliriz. Yani her iki cihaz 7 Ağustos’ta resmiyet kazanacak.



    Bildiğiniz üzere Galaxy Note 10 serisi bu sene iki modelden oluşacak. Haberimiz içindeki basın görseli Galaxy Note 10+ ismindeki daha büyük ekranlı modele ait. Hatırlarsanız geçtiğimiz gün sizlere aktardığımız haberimizde Galaxy Note 10+’ın 1149 Euro, standart Galaxy Note 10’un ise 999 Euro fiyatla çıkış yapabileceğini belirtmiştik.


    Ayrıca Bkz.Samsung, artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştiriyor olabilir

    Sonuç olarak Samsung’un popüler Galaxy Note serisinin ve Watch Active’in yeni üyeleri karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy Watch Active yakın zamanda tanıtıldığı için Watch Active 2’nin bu kadar kısa sürede gelmesi, eski modeli satın alanları üzebilir.








  • Hayirlisi diyecegim Note10 hizli sarj ozelligi kutusunun icinden cikan sarj aletinden daha hizlisi var resmi olarak satilacak destekliyor lakin S10 5G deki sarj edilirken yanik kokusu gelen kullanicilar sikayeti artmis. Tekrar bir Note7 batarya fiyaskosu olusabilir Not10 modellerinde ...

  • para tuzağı

  • Özellikle Galaxy Watch Active 2'yi çok merak ediyorum.

    Galaxy Watch Active alanlar üzülecekler evet ama ikinci versiyonu daha pahalı olacak. Galaxy Watch Active, Gear Sport'un daha hızlı versiyonuydu... Ara bir ürün olduğu çok belliydi.
  • Samsung'un eski akıllı saati daha güzeldi. Kenarları dönen modelden bahsediyorum. Keşke yine o tasarımla gelse, böyle kız saatine benzemiş.

  • kibar, bayan saati olmuş bu
  • Bakıp çıkıyorum o kadar pahalı ki alıp denemek imkansız.

  • Döviz bazında ürünler pahalanıyor, döviz yükseliyor, vergiler artıyor. Bundan sonra sıfır telefona para verebilen ya gerçekten zengindir ya da hesabını bilmiyordur.

  • Saatin de tasarımı güzelmiş ama biraz feminen duruyor.
  • Samsung'un alınası en iyi cihazı note serileri baya emek harcıyorlar gerisi çer çöp kaldır at gitsin.

  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    buda ara bir model olacak tepe model anca IFA da tanıtılır, en fazla bi evvelkinin büyüğü olur sanal bezel vs. görüldüğü gibi konuşulan hiçbirşey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Temmuz 2019; 15:57:18 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    IFA'da Galaxy Watch 2 gelir mi sizce? Bence gelmez. Samsung, şuan için en doğrusunu yapıyor. Galaxy Watch tepe model olacak şekilde, alt model çıkarıyor. 2017 model Gear Sport saatimi eğer beğenirsem Active 2 ile değiştirebilirim.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    iki model birden tanıtılıyor 3 model tanıtır belli olmaz ama tepe model bu sene olmasa bile seneye kesinlikle IFA da tanıtılır geleneği bozacağını sanmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.